Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
23-07-09, 18:01
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τα ΚΟΝΙ τα φερνει ο Μπουκης. Κι εγω απο κει τα εχω παρει. Ειναι στην 25ης Μαρτιου στον Πειραια. Ξερεις, ειναι ο δρομος που εχουν μαζευτει ολα τα μαγαζια με ανταλλακτικα και τροπετα στον δρομο προε Πειραια.
|
17-08-09, 01:46
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Αφού διάβασα κι εγώ όλο το topic κατέληξα στα koni. Δεν ειμαι σίγουρος όμως για το αν θα πάρω τα κίτρινα ή τα κόκκινα. Δε με ενδιαφέρει το χαμήλωμα και θα παραμείνω με τα εργοστασιακά ελατήρια. Έχει κανείς εμπειρία από koni κίτρινα με τα μαμα ελατήρια?? Επίσης κανένας καλός μάστορας για να αναλάβει το όλο project καθώς χρειάζεται και αυτή η "ψιλοπατέντα" με το κόψιμο στις βάσεις κάτι το οποίο με ανησυχεί. Thnx
|
17-08-09, 16:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
δεν κόβεις τις βάσεις αλλά το καλάμι για αυτο το λόγο μην ανησυχείς καθόλου
|
17-08-09, 17:02
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αργυρούπολη, Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jdtech
Αφού διάβασα κι εγώ όλο το topic κατέληξα στα koni. Δεν ειμαι σίγουρος όμως για το αν θα πάρω τα κίτρινα ή τα κόκκινα. Δε με ενδιαφέρει το χαμήλωμα και θα παραμείνω με τα εργοστασιακά ελατήρια. Έχει κανείς εμπειρία από koni κίτρινα με τα μαμα ελατήρια?? Επίσης κανένας καλός μάστορας για να αναλάβει το όλο project καθώς χρειάζεται και αυτή η "ψιλοπατέντα" με το κόψιμο στις βάσεις κάτι το οποίο με ανησυχεί. Thnx
|
Αν διάβασες όλο το thread, αποκλείεται να μην βρήκες κάποιον με Koni και μαμά ελατήρια...
*γκουχ* μόλις 2 σελίδες πιο πίσω*γκουχ*
Για να αποφεύγεις πατέντες, βάλε Kayaba AGX, και ησυχάζεις.
|
18-08-09, 01:05
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ναι το είδα, αλλά το παληκάρι αναφερόταν σε starlet κ όχι corolla. Anyway μάλλον καταλήγω στα kyb agx. Θα σας πω εντυπώσεις μετά την τοποθέτηση. Thnx
|
22-09-09, 00:06
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Καλησπερα παιδια , μπορει καποιος να μου πει πιο μοντελο της ΤΕΙΝ ταιριαζει για το corolla μας ?
Βλεπω δυο μοντελα της ΤΕΙΝ στο site αυτο
http://www.camskill.co.uk/index.php
Η μια ειναι η basic και η αλλη ειναι η super street .
Ποια απο τις 2 αξιζει να βαλεις ?
Εχει βρει καποιος αλλος καποιο site με πιο φθηνες τιμες απο αυτες ? (οι τιμες του site ειναι σε λιρες Αγγλιας)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CICINIAOUU : 22-09-09 στις 00:17.
|
22-09-09, 02:48
|
|
Moderator
|
|
|
|
Αν εχεις τα λεφτα για την super street με κλειστα ματια τοτε φιλε μου...
22-09-09, 10:11
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CICINIAOUU
Καλησπερα παιδια , μπορει καποιος να μου πει πιο μοντελο της ΤΕΙΝ ταιριαζει για το corolla μας ?
Βλεπω δυο μοντελα της ΤΕΙΝ στο site αυτο
http://www.camskill.co.uk/index.php
Η μια ειναι η basic και η αλλη ειναι η super street .
Ποια απο τις 2 αξιζει να βαλεις ?
Εχει βρει καποιος αλλος καποιο site με πιο φθηνες τιμες απο αυτες ? (οι τιμες του site ειναι σε λιρες Αγγλιας)
|
Η basic είναι ρυθμιζόμενη μονό καθ ύψος ενώ η super street είναι και για σκληρότητα.
Φυσικά η super street είναι η καλύτερη αλλά έχει και διάφορα στα
|
06-01-10, 15:54
|
|
Μέλος
|
|
|
|
να κανω και εγω μια ερωτηση εαν γνωρισει καποιος, ηρθε η ωρα για αλλαγη αμορτισερ, επειδη εμεινα απολυτα ικανοποιημενος (ειμαι και γεροξουρας οποτε....) απο τα μαμα που θα μπορεσω (εκτος ΤΟΥΟΤΑ) να βρω?μπας και εχουμε καμμια ενδειξη τιμης?ευχαριστω...
|
23-01-10, 01:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι στο θέμα της ανάρτησης. Έψαξα λίγο για tein, και βρήκα την απλή την basic στα 750 . Τα περαστικά πόσο περίπου πάνε? Στην αρχή έλεγα να βάλω αμορτισέρ και ελατήρια, αλλά με πέρασε η ιδέα από το μυαλό να πάρω μια tein που δεν θα την αλλάξω ποτέ, παρά μόνο επισκευή. Θάνο, εσύ για πια tein ενδιαφέρεσαι?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18097401 seconds (81,65% PHP - 18,35% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|