Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
α ρε νικηφορε, παντα υπερβολικος. εγω με τα hr μια χαρα ανεση εχω.ενταξει παλια με μαμα ελατηρια επεφτες σε λακουβα και δεν το καταλαβαινες αλλα τωρα δεν ειναι ασχημο.που να δεις coilover να δω τι θα πεις, που πηγαινα ταξιδι και γινομουν φραπε
|
Το θεμα της ανεσης ειναι σχετικο πως το βλεπει ο καθενας, δεν μπορεις να πεις ομως με σκληρα αμορτισερ + χαμηλωμα εστω 3cm πως εχεις ανεση! μην τρελαθουμε τωρα! ειδικα τα κονι που ειναι σκληρα και βαρανε πολυ. Πρεπει να εχεις μαμα ελατηρια και τερμα μαλακα για να πεις οτι εχεις ανεση. Επειδη στο σταρλετ ειχα κονι με χαμηλωμα 3.5cm κατι ξερω, η φραπεδιερα η ιδια ητανε.
Jason γιαυτο δεν βαζω coilover δεν εχω καμια ορεξη ολη την ωρα να ειμαι up and down, up and down......και γιαυτο δεν το χαμηλωνω κιολας, θελω να μπορω να παω και σε κανα χωματοδρομο! :P
τα μαμα αμορτισερ με ενα χαμηλωμα 3cm ειναι ποιο ανετα απο koni sport παντως, μπορει με μια αλλη μαρκα να ειναι καλυτερα, τα κoni sport παντως ακομα και στην μαλακη τους ρυθμιση ειναι σκληρα σε σχεση με αλλα αμορτισερ, με τα AGX ας πουμε, αλλα δεν ειναι επισκευασιμα και ειναι παρα παρα πολυ ακριβα τι να τα κανεις...στην δικια μου η toyota ζηταγε 800 ευρω!!!! για AGX και πηρα koni sport με 470!!! και εχουν και περισσοτερο περιθωριο ρυθμισης σκληροτητας + επισκευασιμα.
Υ.Γ Jason οταν κανεις συγκρισεις πρεπει να τα λες ολα, πες και τι αμορτισερ εχεις! δεν εχεις koni sport εσυ! τα kyb ειναι καλυτερα σε ανεση! εγω αναφερομουνα ΜΟΝΟ σε koni sport!