Καλησπερα σας.Ακρως κατατοπιστικο το forum σας.Προβλεπω να περναω αρκετες ωρες εδω μεσα.Ακουστε τωρα και το προβλημα μου μηπως και παρω καμια αλλη γνωμη.
Εγω λοιπον εχω ενα e12 f/l φεβρουαριο του '07.Ολα καλα μεχρι πριν απο κανα 2μηνο(εχοντας κανει 40000 χλμ.) οπου οταν πηγαινα να κατεβασω απο 4η σε 3η(με νορμαλ στροφες 2 με 2500) την επερνε με δυσκολια(εννοειται συμπλεκτης πατημενος τερμα).Για να την παρει ομαλα ηθελε γκαζι μεχρι τις 2500 στροφες.Το παω στην αντιπροσωπεια,αλλα ο μηχανικος που το οδηγησε δε βρηκε τιποτα.Πηγαινε μια χαρα.Ετσι εφυγα.Μετα απο κανα μηνα παλι τα ιδια.Ξανα αντιπροσωπεια,ιδιος μηχανικος αλλα αυτη τη φορα καταλαβε οτι ειχα προβλημα στο σαζμαν.Μπαινει το αμαξι συνεργειο και τη αλλη μερα με παιρνουν τηλεφωνο οτι το αμαξι ειναι ετοιμο και αλλαχτηκαν:4 ρουλεμαν στο σαζμαν,4 γραναζια στο σαζμαν επισης,συγχρονιζε και σετ δισκο πλατω.Να σημειωσω οτι τα μισα χιλιομετρα ειναι εθνικες.Στο κεντρο το βγαζω μετα τις 8 το βραδυ για την αποφυγη της κινησης.Ολα μεσα στην εγγυηση.Δεν πληρωσα τιποτα.Μετα ομως απο 2 βδομαδες εμεινα στην Αττικη Οδο.Παω να καταβασω απο 5η σε 4η(παλι με νορμαλ στροφες) και ο μοχλος γυριζε μονος του,σαν να μην υπηρχε σαζμαν.Παλι αντιπροσωπεια αλλα αυτη τη φορα οπως με εδειξαν δεν ηταν το σαζμαν.ειχε σπασει μια ντιζα.Το αμαξι τελικα εγινε και το πηρα σημερα.Ολα παλι στην εγγυηση.Δε πληρωσα τιποτα.
Και ερωτω:την πρωτη φορα μηπως με δουλεψαν;;;;Και εν τελει μηπως ειμαι και λιγο ατυχος;;;
Να σημειωθει οτι το αμαξι το εχω στη πενα,με τα πλυσιματα του,λαδια καθε 7500 χλμ,σερβις στην ωρα του,με νορμαλ οδηγηση.Και κατι τελευταιο:επειδη μπορει να αναρωτηθουν μερικοι για το αν ξερω να οδηγαω,να πω οτι οδηγαω και λεωφορειο.
Αυτα τα ολιγα.ελπιζω να μην κουρασα.Περιμενω γνωμες