Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Πάντως, η εφαρμογή της υγραεριοκίνησης είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο εδώ στην Ελλάδα. Εδώ, δεν ξέρουν ακόμα πως να αντιμετωπίσουν το θέμα λίπανσης των βαλβίδων και ο καθένας χρησιμοποιεί την δική του πατέντα (λαδιέρες ή παράλληλο ψεκασμό βενζίνης κλπ) με τυχαία συχνότητα λίπανσης στην μονάδα του χρόνου. Εγώ, αν και με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα, δεν θα το τοποθετήσω προς το παρόν. Δεν χρειάζεται να πειραματιστούν στο δικό μου, το οποίο είναι και τούρμπο από μετατροπή, άρα τυγχάνει και πολυπλοκότερης εφαρμογής. Ίσως σε κάνα χρόνο...και ας το πληρώσω πιο ακριβά!
|
Αν ψαχτεις και βρεις ανθρώπους που έχουνε 20 χρόνια πάνω στην υγραεριοκινηση σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα.
Αν πας στον κάθε κυρ μητσο που ασχολείται 1 χρόνο και μόνο για την κονομα,όπως επίσης και χωρίς νόμιμη άδεια τεχνικού υγραεριου σίγουρα θα το κλαις το αμάξι σου.
Έχω ξανά αναφέρει ότι λαδιερες,βαλβολινιερες κτλ είναι για τις φριτεζες για να τηγανιζουνε πατάτες όχι για να προσφέρουμε κάτι.όπως επίσης πολλά συστηματα 4ης γενιάς ψεκαζουνε και βενζίνη για λιπανση το οποίο πάλι είναι τελείως άκυρο.
Στο αμάξι το δικό σου η επιλογη είναι μονόδρομος για 5ης γενιάς δυλαδη η Icom(μπιρμπος) η Vialle(βρεττος) για να έχεις το κεφαλακι σου ήσυχο.