Πάντως την βλέπω την δουλειά να κάνει κανά μπαμ προς τα πάνω το βαρέλι το πετρέλαιο και να πάει η βενζίνη 2 ευρώ το λίτρο! σήμερα η ποιο φτηνή που είδα ήταν 1.36 και είχε ουρά καμία 15-20αρια αμάξια και έχω δει και πάνω από 1,50 ευρώ!!!! εγώ που πηγαινόρχομαι στην δουλειά μου και λογικό όταν θέλω με ΜΜΜ 3 μέσα για να πάω και άλλα 3 να γυρίσω και δεν έχω σκοπό να φάω τον χρονο μου στον δρόμο και να με κλέψουν και οι αλοδαποί κτλ στα σαρδελοκούτια (κοινώς λεοφορεία-τρόλευ) φαντάσου ότι ΠΡΙΝ πάει τόσο η βενζίνη δλδ όταν είχε κάπου κάτω από 1 ευρώ ήθελα την week 20 ευρώ και αυτά μόνο πηγαινέλα δουλεια, ούτε βόλτες, ούτε εξοχικό. Τώρα θέλω καμια 35αρα ευρώ. Αν βάλεις βόλτες και εξοχικό κτλ κτλ θες ένα κάρο ευρώ τον μηνα. Από τα δικά μου έξοδα τα περισσότερα χρήματα είναι αυτά της βενζίνης!
Τελικά ισχύει ότι το υγραέριο κάνει καλό και στον κινητήρα μας? εφόσον παρέχει καλύτερη απόδοση/τιμής καθώς και πολύ καλύτερη καύση από την βενζίνη? δεν το συζητάμε για τα καυσαέρια, απλά καμία σχέση! είδα που είπες για τα λάδια και τα μπουζί.
|