Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
03-09-12, 13:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
πανευκολο,καθε φορα που βαζει καποιος υγραεριο περναει αναγκαστικα και κτεο οπου θα μπορουσε να γινεται η μετρηση εκει αλλα θα μου πεις τι γινεται για αυτους που εχουν ηδη βαλει...οσοι ζουν κοντα στο κεντρο και προκειμενου να μπορουν να μπαινουν στον δακτυλιο δεν νομιζω να τον ενοιαζε να αφιερωνε 2-3 ωρες να παει για μια μετρηση
|
ΚΤΕΟ; Εκεί που με ένα 20ευρω μέσα στην άδεια πέρναγες από έλεγχο κάθε τι που εκινείτο και αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο; Για αυτό το λόγο ανέφερα τα περί αξιοπιστίας...
03-09-12, 17:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδιά ενδιαφέρομαι να βάλω υγραέριο στο αμάξι.
Θέλω να μου πείτε από όσους ξέρετε ή από όσους το έχετε δουλέψει στο αμάξι σας (αν έχετε και 111 4EFE ακόμα πιο καλά) τα εξής:
1) τι λεφτά να υπολογίζω; στο 1000άρικο;
2) ακούω για 4/5/6ης γενιάς... τι να βάλω σε σχέση με το 1, μάρκα αν είναι δυνατόν και ποια/ποιες να αποφύγω.
3) τι σέρβις χρειάζεται (αν χρειάζεται) και κάθε πότε; επίσης τι κόστος έχει το σέρβις;
4) μπορεί το δοχείο, να μπει στη θέση της ρεζέρβας για να μη χάσω χώρο στο μπαγκάζ;
5) τι προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν, γιατί με το toyota δεν έχω προβλήματα παρά τα αρκετά χλμ.
και μια ερώτηση κρίσεως: γιατί στα κλειστά πάρκιν έχουν πινακίδες "απογορεύεται η είσοδος σε αμάξια με αέριο". Το φοβούνται ακόμα;
Αναμένω τη βοήθειά σας στα παραπάνω ή σε ότι άλλο νομίζετε πως πρέπει να ξέρω.
|
03-09-12, 17:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Φιλε μου κανε ενα τηλέφωνο στον Fanis 2104256663. Ειναι ο υπευθυνος του club και η δουλεια του ειναι η εγκατασταση συστηματων υγραερίου.
Θα σε κατατοπισει πληρως.
|
|
|
|
03-09-12, 18:43
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
Παιδιά ενδιαφέρομαι να βάλω υγραέριο στο αμάξι.
Θέλω να μου πείτε από όσους ξέρετε ή από όσους το έχετε δουλέψει στο αμάξι σας (αν έχετε και 111 4EFE ακόμα πιο καλά) τα εξής:
1) τι λεφτά να υπολογίζω; στο 1000άρικο;
2) ακούω για 4/5/6ης γενιάς... τι να βάλω σε σχέση με το 1, μάρκα αν είναι δυνατόν και ποια/ποιες να αποφύγω.
3) τι σέρβις χρειάζεται (αν χρειάζεται) και κάθε πότε; επίσης τι κόστος έχει το σέρβις;
4) μπορεί το δοχείο, να μπει στη θέση της ρεζέρβας για να μη χάσω χώρο στο μπαγκάζ;
5) τι προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν, γιατί με το toyota δεν έχω προβλήματα παρά τα αρκετά χλμ.
και μια ερώτηση κρίσεως: γιατί στα κλειστά πάρκιν έχουν πινακίδες "απογορεύεται η είσοδος σε αμάξια με αέριο". Το φοβούνται ακόμα;
Αναμένω τη βοήθειά σας στα παραπάνω ή σε ότι άλλο νομίζετε πως πρέπει να ξέρω.
|
Το ιδιο αυτοκινητο εχουμε φιλε μου.Εγω εχω βαλει εδω και 40κ χλμ 4ης γενιας της BRC στον φανη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!Θα σου προτεινα να επικοινωνησεις μαζι του να σου λυσει τις αποριες
03-09-12, 21:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Επειδή μένω κοντά στο κέντρο ρώτησα αρχικά! αν και προς το παρον φαινεται πως θα ισχυσει η απογόρευση για πολύ παλιά οχήματα! αλλά θα έρθει και η σειρά μας! τελικά εχει στην Ελλάδα εργοστασιακά αυτοκίνητα με υγραέριο? η Toyota κάτι λέει πχ για το Auris αλλά νομιζω αυτό το κάνει εγκατάσταση η εδώ Toyota εκ των υστέρων! δεν έρχεται δλδ απέξω έτσι, αυτό δεν ισχύει?
|
03-09-12, 22:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
τελικα θα βαλεις υγραεριο για να μπαινεις στον δακτυλιο???
|
03-09-12, 23:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αν βαλω δεν ειναι μονο αυτος ο λογος αλλα ειναι θετικο πολυ ομως, γιατι οπως ειπα μενω πολυ κοντα στο κεντρο.
|
04-09-12, 12:50
|
|
|
|
|
|
πάντως άλλο πράγμα να πληρώνεις 50λιτρα βενζίνη και άλλο να πληρώνεις 50λίτρα αέριο...
1,35 πλήρωνα την βενζίνα και τώρα πληρώνω 0,65 για το αέριο (όχι Ελλάδα).
την Κυριακή πήγα γέμισα και πήρε 48+ λίτρα και πλήρωσα 31ευρω και κάτι ψιλά... τι να λέμε τώρα!
04-09-12, 17:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
εγω εκλεισα 2 χρονια υγραεριο, συνολο 42000 χλμ. καθαρο κερδος 1600 αν αφαιρεσω και το κοστος εγκαταστασης. αντε του χρονου με 60000 χλμ
|
04-09-12, 19:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
αυτό έλεγα και εγω! ολοι μου λενε ποσα χιλιομετρα κανεις? τους λεω καπου 10000 τον χρονο και μου λενε ε τοτε δεν σε συμφερει να βαλεις υγραεριο! ναι θα αργησω να κανω αποσβεση, οταν ομως πληρωνω δεν θα σκαω σε καθε γεμισμα 70αρια! στο τελευταιο εσκασα 78 ευρώ για 42,88 λιτρα βενζινης.
Οποτε ειναι και ψυχολογικο εδω το θεμα τι ευχαριστηση θα νιωθω μετα οταν θα δινω τα μισα! ή σχεδον τα μισα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,19227409 seconds (75,75% PHP - 24,25% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|