Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
15-07-11, 20:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το προηγούμενο Σάββατο στον Γερακα σε γνωστό BP βενζινάδικο που εχει πρώτο και καλυτερο στην λιστα τιμών το LPG είδα πως το είχε λιγο πάνω από 83 λεπτα, αν θυμάμαι καλα 83,50 έλεγε. Εσεις τι τιμές βάζετε τώρα? είδα πηρε και η βενζίνη πάνω τώρα! ήδη μου ανακοινώθηκε μείωση μισθών και 13-14ου μισθού οπότε αν έβαζα υγραέριο τα χρήματα που χάνω θα τα γλιτωνα απο την διαφορά βενζίνης-υγραερίου!!! ακόμα ένας λόγος για να βάλω υγραέριο τελικά? γιατί σα να αρχίζω να ψήνομαι σιγά σιγά σαν κουλουράκι στον φούρνο! βέβαια δεν κανω πολλα χλμ δλδ για να αλλάξω φίλτρο βενζινης-λαδιου καθε 10000χλμ τα αλλαζω καθε χρονο σχεδον την ιδια μέρα!!! αρα θελω 1 χρονο για να κανω 10000χλμ!!! τι λετε αξιζει να βαλω υγραέριο τελικά ή οχι? γνωμες θελω!
|
|
|
|
15-07-11, 21:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Το προηγούμενο Σάββατο στον Γερακα σε γνωστό BP βενζινάδικο που εχει πρώτο και καλυτερο στην λιστα τιμών το LPG είδα πως το είχε λιγο πάνω από 83 λεπτα, αν θυμάμαι καλα 83,50 έλεγε. Εσεις τι τιμές βάζετε τώρα? είδα πηρε και η βενζίνη πάνω τώρα! ήδη μου ανακοινώθηκε μείωση μισθών και 13-14ου μισθού οπότε αν έβαζα υγραέριο τα χρήματα που χάνω θα τα γλιτωνα απο την διαφορά βενζίνης-υγραερίου!!! ακόμα ένας λόγος για να βάλω υγραέριο τελικά? γιατί σα να αρχίζω να ψήνομαι σιγά σιγά σαν κουλουράκι στον φούρνο! βέβαια δεν κανω πολλα χλμ δλδ για να αλλάξω φίλτρο βενζινης-λαδιου καθε 10000χλμ τα αλλαζω καθε χρονο σχεδον την ιδια μέρα!!! αρα θελω 1 χρονο για να κανω 10000χλμ!!! τι λετε αξιζει να βαλω υγραέριο τελικά ή οχι? γνωμες θελω!
|
Δεν βρίσκω λόγο να μη βάλεις υγραέριο.Εγώ πάντως έχω ησυχάσει με υγραέριο.
Γεμίζω πλέον με 40 ευρώ (50 λίτρα υγραέριο) και όχι με 80 ευρώ όπως ήταν με βενζίνη και κάνω τα ίδια χιλιόμετρα με ένα ρεζερβουάρ.
|
15-07-11, 21:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλά θα το δω μετά τις διακοπες όμως γιατι τωρα εχω και την ασφαλεια του αυτοκινητου και δεν μας περισεύουν! ειχα ρωτησει και καπου αλλου τον Jason ποια μπουζι εχει στο 4E-FTE για να δουλεύει σωστά με το υγραέριο? με Denso Iridium ΙΚ22 που έβαλα τώρα θα μπορεί να είναι οκ ? αν γνωρίζει κανεις ας πει, θελει ειδικά μπουζι ή ειναι οκ και με τετοια?
|
15-07-11, 21:53
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
www.gasprice.gr εχει τις τιμες και ολα τα βενζιναδικα στην Ελληνικη Επικρατεια.
|
23-07-11, 18:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Χτες μιλούσα στην δουλειά με καποιον από μια εταιρία υγραερίου-φυσικού αερίου που συνεργαζόμαστε και μου είπε πως έχει βάλει υγραέριο στο φορτηγάκι το επαγγελματικό που εχει και καιει περισσότερο από οτι με την βενζίνη. Του είπα πως είναι και θέμα ρυθμίσεων και μου είπε πως απ' όσο ξέρει έτσι γίνεται πάντα με το υγραέριο γιατί είναι έτσι ο τρόπος λειτουργίας του, δλδ το πόσο εύκολα καιγεται. Ετσι πχ ενα αμάξι που με βενζίνη εχει κατανάλωση 6.5 λτ/100χλμ με το υγραέριο πάει 8 λτ/100χλμ. Εχετε προσέξει κάτι τέτοιο όσοι έχετε βάλει σε σχέση με την κατανάλωσης βενζίνης ή είναι το ίδιο? θα με ενδιέφερε κυρίως η απάντηση του Jason επειδή έχουμε και 4Ε-FTE.
|
23-07-11, 19:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Έτσι είναι Νικηφόρε. Με το υγραέριο καις λίγο παραπάνω, αλλά μόνο που το αγοράζεις με λιγότερο από τα μισά σε σχέση με τη βενζίνα είσαι κερδισμένος.
Υ.Γ.: Σε λίγο κλείνω χρόνο, έχοντας διανύσει 24.000 χιλιόμετρα απροβλημάτιστα...
|
23-07-11, 19:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
σήμερα είδα πως εχει εδώ πέρα στον Γερακα Αττικης 83,5 λεπτα το λιτρο.
|
|
|
|
25-07-11, 08:52
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Χτες μιλούσα στην δουλειά με καποιον από μια εταιρία υγραερίου-φυσικού αερίου που συνεργαζόμαστε και μου είπε πως έχει βάλει υγραέριο στο φορτηγάκι το επαγγελματικό που εχει και καιει περισσότερο από οτι με την βενζίνη. Του είπα πως είναι και θέμα ρυθμίσεων και μου είπε πως απ' όσο ξέρει έτσι γίνεται πάντα με το υγραέριο γιατί είναι έτσι ο τρόπος λειτουργίας του, δλδ το πόσο εύκολα καιγεται. Ετσι πχ ενα αμάξι που με βενζίνη εχει κατανάλωση 6.5 λτ/100χλμ με το υγραέριο πάει 8 λτ/100χλμ. Εχετε προσέξει κάτι τέτοιο όσοι έχετε βάλει σε σχέση με την κατανάλωσης βενζίνης ή είναι το ίδιο? θα με ενδιέφερε κυρίως η απάντηση του Jason επειδή έχουμε και 4Ε-FTE.
|
Ομολογώ ότι μόνο τα χρήματα που ξοδεύω με υγραέριο σε σύγκριση με αυτά που ξοδεύω με βενζίνη έχω υπολογίσει (είναι τα μισά). Εντούτοις, όλοι οι ειδικοί λένε ότι υπάρχει αύξηση της κατανάλωσης με το υγραέριο, η οποία όμως αντισταθμίζεται από την πολύ χαμηλότερη τιμή του
|
25-07-11, 10:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Η τιμή υγραερίου - βενζίνης είναι η μισή αυτή την στιγμή (προς το παρόν τουλάχιστον) γιατί ακουστηκε ειδικός φορος κατανάλωσης και στο υγραέριο!!!
Αν υποθέσουμε ότι πχ ένα αμάξι με βενζίνη καιει 6.5 λτ/100χλμ και με υγραεριο καιει πχ 8 λτ/100χλμ τοτε δεν καις τα μισα, γιατι η διαφορά ειναι μικρότερη. Θα ελεγα πως ειναι σε κοστος σαν πετρελαιο-βενζινη μονο που τα πετρελαιοκινητα εχουν μικροτερη καταναλωση ανα 100χλμ σε σχεση με αυτα της βενζινης. Οποτε θα ελεγα πως η σχεση πετρελαιο-βενζινη και υγραεριο-βενζινη πρεπει να ειναι παρομοια αν όχι σχεδόν ίδια. Σιγουρα παντως στην τελικη αξιζει το υγραεριο αρκει να μην το σκισουν πολυ με αυξησεις και τελη!
|
25-07-11, 11:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
και εγω το αυγουστο κλεινω ενα χρονο, εχω κανει 20000 χιλιομετρα και εχω κανει αποσβεση.απο δω και περα ξεκιναει το κερδος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jason : 25-07-11 στις 11:44.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18657207 seconds (75,01% PHP - 24,99% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|