Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
26-11-10, 00:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
απο την αλλη βδομαδα που θα παω χωριο,μην περιμενεις να δεις τιποτα συγκλονιστικο,βασικα απλα προεξεχει ελαχιστα στο κεντρο του πορτπαγκαζ.
|
05-12-10, 20:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Jason ακόμα οι φωτος???? αρχίζω να σκέφτομαι μπας και βάλω και εγώ υγραέριο, το αμάξι περνάει κανονικά ΚΤΕΟ τέλος Ιανουαρίου, αν είναι πρέπει να το αποφασίσω να βάλω μέχρι τότε για να μην ξανατρέχω! με έναν σμπάρο 2 τρυγώνια! :Ppppp
ήδη η βενζίνη ξεπέρασε το 1,5 ευρώ και σήμερα που κοιτούσα στα σημεία με τα ποιό φτηνά δεν είδα κάτω από 1,5 πουθενά! τελικά δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ να έχει βάλει υγραέριο σε 4E-FTE ε? και στον googli δεν βρήκα τίποτα!
|
06-12-10, 00:29
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
H λυση για σενα ειναι μονοδρομος Νικηφορε.εφοσον εχεις τουρμπο η στον Μπιρμπο θα πας η στον Βρεττο icom και Vialle αντιστοιχα 5ης γενιας.
Μην κανεις το λαθος και βαλεις 4ης γενιας σε τουρμπατο γιατι θα το κλαις το μοτερ οπως αρκετοι αλλοι.
Αν Ιανουαριο περνας Κτεο δεν βλεπω να προλαβαινεις την Εγκατασταση.
Υ.Γ Μεχρι 12 του Μηνα εχει εκθεση αυτοκινητου στο εκθεσιακο κεντρο στο ΕΛ.Βενιζελος(πολυ φτωχη βεβαια) και βεβαια εχει περιπτερο ο Μπιρμπος τους οποιους περασα και τους χαιρετησα.Περνα μια βολτα απο εκει να τους δεις και να μιλησεις απο κοντα και ισως να εχει και καποια καλυτερη τιμη λογο εκθεσης(αν και αμφιβαλω γιατι πνιγεται στην δουλεια)
Εχει αυτοκινητα με 4ης γενιας μεσα στο περιπτερο,5ης και επισης εχει και ενα Audi FSI με συστημα 5ης για FSI-TSI
Γνωμη μου περνα απο εκει ......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 06-12-10 στις 00:35.
|
06-12-10, 00:36
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
καποιοι αλλοι σε αλλο φορουμ ομως προτεινουν 4ης γενιας για τουρμπο φτιαγμενα αμαξια γιατι ειναι πολυ πιο προσβασιμος ο εγκεφαλος της 4ης...
εκτος αν δεν παιζει τοσο ρολο ο εγκεφαλος αλλα τα μπεκ...
06-12-10, 00:57
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
καποιοι αλλοι σε αλλο φορουμ ομως προτεινουν 4ης γενιας για τουρμπο φτιαγμενα αμαξια γιατι ειναι πολυ πιο προσβασιμος ο εγκεφαλος της 4ης...
εκτος αν δεν παιζει τοσο ρολο ο εγκεφαλος αλλα τα μπεκ...
|
Δεν ειναι θεμα μπεκ αλλα λειτουργιας.εχουνε σπασει αρκετα μοτερακια τουρμπο εχω διαβασει και επισης ρωτησα και τον Μπιρμπο και μου ειπε ουτε κατα δυανια δεν μπαινει σε τουρμπο αμαξι 4ης γενιας.οπως επισης και σε μεγαλου κυβισμου αμαξια πχ 3000 κυβικα και πανω.
Και οπως εχω ξαναπει σεβομαι και ακουω την γνωμη ενος ανθρωπου που εχει 20 χρονια στο υγραεριο.ΜΕΓΑΛΗ προσοχη στους μπακαληδες που μαθανε να βαζουνε υγραεριο μεσα σε ενα φεγγαρι με 0 εμπειρια.δοκιμες εγω στο αμαξι μου δεν θα εκανα ποτε.Πολυ χοντρη η κονομα οπως και η βρωμα.
|
|
|
|
06-12-10, 18:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Σήμερα στο tromaktiko διάβασα το παρακάτω άρθρο :
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010
Τιμή υγραερίου κίνησης (LPG)
Πριν 2 μήνες τοποθέτησα στο αυτοκίνητο μου σύστημα για να καίει και υγραέριο (LPG).
Η τιμή του τότε είχε 0,69 λεπτά του ευρώ. Εδώ και 1 βδομάδα έχει φτάσει (απότομα)στα 0,86 λεπτά με σταθερή τη τιμή της αμόλυβδης. ΑΙΣΧΟΣ. Προσπαθούν να αποθαρρύνουν το κόσμο. Το κράτος (ποιο κράτος άραγε) δεν ελέγχει?
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 3:36 μ.μ.
Και παλιότερα είχα διαβάσει αυτό :
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010
"Κλοπή" με το αέριο στα αυτοκίνητα
Κάποιοι έχουμε κάνει την κίνηση να μετατρέψουμε τα αυτοκίνητά μας ώστε να κινούνται και με το πιο φτηνό αέριο. Ισχύει ότι υπάρχει διαφορά σημαντική, ακόμα, ωστόσο οι αυξήσεις μέσα στον χρόνο φτάνουν στα όρια της κλοπής.
Ένα παράδειγμα. Το Σεπτέμβριο το αέριο, για τα αυτοκίνητα, κόστιζε 0.64 ευρώ. Στις αρχές Νοεμβρίου πήγε στα 0.69. Για την ακρίβεια τόσο κόστιζε πριν από επτά ημέρες. Σήμερα έφτασε στις 0.77(μιλάμε για τα πιο φτηνά πρατήρια).
\Στην λογική ερώτηση"γιατί ρε παιδιά τόσο απότομη αύξηση" οι άνθρωποι απάντησαν ότι αυτές τις αυξημένες τιμές δίνει το τελωνείο όποτε υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Αυξάνεται δηλαδή οκτώ λεπτά μέσα σε ώρες επειδή κάποιος θέλει να οικονομήσει μόλις μυριστεί ότι ο κόσμος αγοράζει.
Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι είμαστε μία μειοψηφία που βάζει αέριο και ακόμα αισθανόμαστε πιο άνετα αλλά ίσως κάποιος, κάπου, κάποτε να πρέπει να ασχοληθεί με τις αυξήσεις-κλοπή μεσούσης της χρονιάς.Επειδή βρίσκονται, ακόμα, μακριά από την βενζίνη οι τιμές, δεν προκαλείται πάταγος, η διαφορά όμως μέσα σε λίγες ημέρες οφείλει να ξυπνήσει τους πάντες.
Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 7:25 μ.μ.
Ισχύουν άραγε?
06-12-10, 20:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Έχουν ανέβει τελευταία οι τιμές. Καθαρή αισχροκέρδεια. Υπάλληλος βενζινάδικου με το είπε...
Εγώ από 0,63 ξεκίνησα να βάζω, και πλέον ο πιο φθηνός είναι στα 80 λεπτά, εδώ στη Θεσ/νίκη...
|
06-12-10, 20:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εγώ ακούω ότι αν βάλει αρκετό ποσοστό αυτοκινήτων θα πάει κοντά στην βενζίνη στην τελική!!! τι να πει κανείς! το θέμα για αυτά που λέτε είναι ότι ενώ θα ήθελα να βάλω δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑΝ να έχει βάλει σε 4E-FTE! μπορεί να εγγυηθεί κανείς για την σωστή λειτουργία του και ότι δεν θα έχω προβλήματα μετά? ή θα πάμε για μαλλί και θα βγούμε κουρεμένοι? για της γενιάς είχα ρωτήσει κάποιους 2 άτομα μάλιστα που βάζουν σε turbo και όντως μου είπαν ΜΟΝΟ για 5ης γενιας αλλά μιλάγανε για κόστος 2500 ευρώ!!!!! (ίσως και παραπανω), τόσα δεν δίνω ακόμα και στα 2 ευρώ να πάει η βενζίνη, ΑΙΣΧΟΣ! αν μιλήσουμε για κάτω από 1500 μπορεί να βάλω, αν και φοβαμαι για τον λόγο που είπαμε πριν, για παραπάνω όμως ούτε λόγος, δεν αξίζει σε αμάξι του 1997 και μοτερ του 1994. Αν βρει κανείς ή αν ξέρει κανείς κάποιον να έχει βάλει σε 4E-FTE ας μου πει να μάθω λεπτομέρειες.
|
06-12-10, 23:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Διαβάζω αυτά τα άρθρα, ακουσα και απο ατομο που περνάει οτι σε 1-2 χρόνια το πολύ. θα έχει την ίδια τιμή με την βενζίνη και οτι το "κλείδωμα" της τιμής είναι μπαρούφα!!
Στην Ελλάδα ζούμε στην τελική...τίποτα δεν είναι στάνταρ!
Οπότε στο μονο που θα συμφέρει τελικά είναι οτι θα εχεις 2 ρεζερβουαρ!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,20375991 seconds (77,49% PHP - 22,51% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|