Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-02-11, 20:25
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γρανάζι στροφάλου δεν χρειάζεσαι...
Ανδρέα είσαι σίγουρος για αυτό? Μου το έχουν επιβεβαιώσει αρκετοί ότι χρειάζεται αλλαγή...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap Εμφάνιση μηνυμάτων
Επίσης να πω οτι στα μέταλλα στροφάλου και μπιελών τα δυο τελευταία νούμερα είναι το MARK, σύμφωνα με τα νουμερα που αναγράφονται στον κορμό στον στρόφαλο και στις μπιέλες αντιστοιχα.

Μην γίνει κανενα λάθος και παει κανενας και παραγγείλει και μετά δεν του κανουν!
Θέλεις να μας το εξηγήσεις λίγο αυτό? που τα βρίσκουμε τα νούμερα αυτά?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-11, 20:36
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αν έχεις Bosch εγκέφαλο θέλει οπωσδήποτε αλλαγή το γρανάζι αλλιώς δεν περνει μπροστά.

Madvin θα ανοίξω μοτέρ έτσι και αλλιώς γιατί θέλω οδηγούς βαλβιδων οπωτε έλεγα μήπως εβαζα εμβολα απο 4ΖΖ αναβαθμισμενα που είχε το παλιο μοτέρ μου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-11, 20:40
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν έχεις Bosch εγκέφαλο θέλει οπωσδήποτε αλλαγή το γρανάζι αλλιώς δεν περνει μπροστά.

Madvin θα ανοίξω μοτέρ έτσι και αλλιώς γιατί θέλω οδηγούς βαλβιδων οπωτε έλεγα μήπως εβαζα εμβολα απο 4ΖΖ αναβαθμισμενα που είχε το παλιο μοτέρ μου.

Γιατί χρειάζεσαι οδηγούς βαλβίδων? Τί πρόβλημα έχει παρουσιαστεί? Από τί προκλήθηκε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-11, 20:41
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θέλεις να μας το εξηγήσεις λίγο αυτό? που τα βρίσκουμε τα νούμερα αυτά?
Στις μπιέλες υπάρχουν νουμερα τα οποία αντιστοιχουν στο τελευταίο νούμερο του κωδικού. πχ αν δουμε τον αριθμό 2 τοτε στον κωδικό 13041-22024-## αντικαθιστούμε τα ## με το 02. δλδ 13041-22024-02

Τώρα για τα μέταλλα του στροφάλου πρεπει να δούμε τα νούμερα που αναγράφονται στον κορμό αλλά και στον στρόφαλο και να ανατρέξουμε στο Repair Manual της ΤΟΥΟΤΑ για να δούμε σε τι MARK αντιστοιχούν.

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-11, 21:20
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap Εμφάνιση μηνυμάτων
Στις μπιέλες υπάρχουν νουμερα τα οποία αντιστοιχουν στο τελευταίο νούμερο του κωδικού. πχ αν δουμε τον αριθμό 2 τοτε στον κωδικό 13041-22024-## αντικαθιστούμε τα ## με το 02. δλδ 13041-22024-02

Τώρα για τα μέταλλα του στροφάλου πρεπει να δούμε τα νούμερα που αναγράφονται στον κορμό αλλά και στον στρόφαλο και να ανατρέξουμε στο Repair Manual της ΤΟΥΟΤΑ για να δούμε σε τι MARK αντιστοιχούν.

Ευχαριστώ Σωτήρη... διαφωτιστικός!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-11, 21:38
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Το παλιο μοτερ σου απο Ε11? Αποκλειεται να ειχε αναβαθμισμενα εμβολα αφου βγηκαν μονο με τις τελευταιες παρτιδες Ε12.
Εκτος και αν ειχες ηδη ανοιξει μοτερ και τα ειχες αλλαξει. Ισχυει κατι τετοιο? Σου ειχε βγαλει προβλημα το παλιο μοτερ?

Γι' αυτο προσωπικα πιστευω πως καλυτερα να υπερκυβισεις. Τα βαζεις ολα καινουρια και ησυχάζεις.

Τωρα εδωσες λεφτα και πηρες μοτερ + εξοδα να το τοποθετησεις. Σου παρουσιασε καψιμο λαδιου και θελεις να αλλαξεις εμβολα που απ'ότι ξερω για να αλλαχτουν πρεπει να βγει το μοτερ (γιατι μπαινουν απο πανω αλλά βγαινουν απο κάτω). Αλλα εξοδα λοιπον για να αγορασεις τα καινουρια εμβολα + αλλα εξοδα για βαλε-βγαλε μοτερ (εργασία).
Συν οτι δεν ξερεις τι θα σου βγαλει γενικα ενα μεταχειρισμενο μοτερ (οπως οι οδηγοι βαλβιδων που σου βγηκε) συν οτι ο κωδικος επανω ειναι του 1zz.

Τα λεφτα που γλιτωσες δλδ θα τα πληρωσεις εξτρα και σε ταλαιπωρία...

Ξερω οτι θα το κανεις μονος σου με τον πατερα σου αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ισχυουν ολα τα ανωτερω για καποιον που ψαχνεται γενικα...

Προσωπικη αποψη παντα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-11, 21:54
davarisx Offline:
banned

Το αμάξι το είχε κολλητός και το είχε 2 μέρες αντιπροσωπεία πριν 3 και χρόνια για αλλαγή sort block εντός εγγύησης.έχουνε αλλάξει και την ένδειξη λαδιού με πράσινη τέλεια.
Τώρα οδηγούς θέλω αλλα πήρα τηλέφωνο αυτόν που πήρα την μηχανή και μου είπε θα μου φέρει άλλη σε άριστη κατάσταση αλλα εγω θα τον ανοίξω να δω τι γίνεται.
Εκτός αυτου σκέφτομαι να αλλάξω εγκέφαλο σε denso στον γνωστό Σταύρο να ηρεμήσω με τους γ@μω Bosch.η μ@λ@κια σε αυτα τα αμάξια ήτανε που πήγαμε να παντρεψουνε Ιαπωνία με Γερμανία δεν γίνεται αυτο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-11, 23:41
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Εκτός αυτου σκέφτομαι να αλλάξω εγκέφαλο σε denso στον γνωστό Σταύρο να ηρεμήσω με τους γ@μω Bosch.η μ@λ@κια σε αυτα τα αμάξια ήτανε που πήγαμε να παντρεψουνε Ιαπωνία με Γερμανία δεν γίνεται αυτο.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις με τον εγκέφαλο. Μια χαρά είναι ο bosch.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-11, 00:27
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas Εμφάνιση μηνυμάτων
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις με τον εγκέφαλο. Μια χαρά είναι ο bosch.
Θελει οπωσδηπε Γιαπωνεζικο εγκεφαλο Denso, ετσι ,για να μην μπορει ουτε καν να προγραμματισει!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-11, 12:05
davarisx Offline:
banned

Έχω μιλήσει με τον Σταύρο τον γνωστό γιατρό και μου έχει πει 5 πράγματα.δεν λέω καλή και οι Bosch αλλα όταν βλέπεις για παράδειγμα το group vag και έχει γυρίσει σε denso κάτι σημαίνει.και όπως έχω ξαναπεί τα ηλεκτρονικά μέχρι και τον δορυφόρων είναι denso.και εγω Bosch έλεγα μια χαρα είναι περνει και προγράμμα αλλα δεν ξέρω σε βάθος χρόνου αν θα είναι καλο αυτο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υπερκυβισμός από 3zz σε 1zz... andreas_e12 TOYOTA COROLLA E 12 26 23-11-10 13:16
Υπερκυβισμός butlerakos TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 06-12-09 23:06
Υπερκυβισμός!!! Ayrton SUPPORT 78 21-02-08 00:20
Μηχανές Εσωτερικής Καύσης – Βιβλία – Εκπαίδευση(;) kyro SUPPORT 8 22-09-07 10:15
Υπερκυβισμός toyota mania ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7 05-01-05 18:37

Page generated in 0,19610000 seconds (79,26% PHP - 20,74% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com