Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 529
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
Εκτός αυτου σκέφτομαι να αλλάξω εγκέφαλο σε denso στον γνωστό Σταύρο να ηρεμήσω με τους γ@μω Bosch.η μ@λ@κια σε αυτα τα αμάξια ήτανε που πήγαμε να παντρεψουνε Ιαπωνία με Γερμανία δεν γίνεται αυτο.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις με τον εγκέφαλο. Μια χαρά είναι ο bosch.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Έχω μιλήσει με τον Σταύρο τον γνωστό γιατρό και μου έχει πει 5 πράγματα.δεν λέω καλή και οι Bosch αλλα όταν βλέπεις για παράδειγμα το group vag και έχει γυρίσει σε denso κάτι σημαίνει.και όπως έχω ξαναπεί τα ηλεκτρονικά μέχρι και τον δορυφόρων είναι denso.και εγω Bosch έλεγα μια χαρα είναι περνει και προγράμμα αλλα δεν ξέρω σε βάθος χρόνου αν θα είναι καλο αυτο.