Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Πρόβλημα στα κατέβασματα σε 4E-FE |
 |

03-10-11, 23:26
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πρόβλημα στα κατέβασματα σε 4E-FE
Παρατήρησα προχθές που πήγα μία βόλτα τη Corolla (1.3 Liftback του '94 με κινητήρα 4E-FE) πως σε μερικά κατεβάσματα με υψηλές στροφές, δεν ανταποκρίνεται το γκάζι όσο και να το πατάω. Πρέπει να το αφήνω και να το ξαναπατήσω για να "νιώσει". Σα να νεκρώνει ένα πράγμα.
Μπορεί να παίζουν ρόλο τα μπουζιά ή καμία σχέση? Διότι αγόρασα καινούρια μαζί με μπουζοκαλώδια να του βάλω (έτσι κι αλλιώς τα χρειαζόταν), απλά δεν έχω βρει το χρόνο ακόμα.
|

03-10-11, 23:33
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
το φιλτρο βενζινης ποσο καιρο εχει να αλαχτει?

03-10-11, 23:46
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Έλα ντε! Πριν λίγες μέρες το αγόρασα και αυτός που το είχε δε θυμόταν...
Φοράει κι ένα φίλτρο ελευθέρας, αλλά δε νομίζω να έχει σχέση αυτό. Να παίρνει ζεστό αέρα δηλαδή και να υπολειτουργεί ο κινητήρας τόσο πολύ, ε?
|

04-10-11, 00:01
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αλλαξε μπουζι και φιλτρο βενζινης και δες μετα αν στο κανει! κατι απο αυτα πρεπει νανε!
|

04-10-11, 16:46
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Άλλαξα σήμερα φίλτρο βενζίνης, μπουζί και μπουζοκαλώδια. Με την πρώτη ευκαιρία που θα του βάλω και τα πλαστικά του επάνω (γιατί έχω βγάλει και το κοντέρ του), θα πάω να το δοκιμάσω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Νεότερα εν καιρώ...
|

07-10-11, 00:25
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Μετά τη σημερινή βόλτα, διαπίστωσα -αν και δε το ζόρισα πολύ- πως βελτιώθηκε κάπως. Κανά-δυο φορές μόνο, σε κατέβασμα ταχύτητας, αντί να επιταχύνει ομαλά, κλώτσαγε το αμάξι. Τι άλλο μπορεί να φταίει!?
|

07-10-11, 00:30
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μήπως άφηνες απότομα το συμπλέκτη?
|

07-10-11, 01:28
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
αν το ρελαντι σου ειναι σταθερο , έλεγξε μη σε αφήσει ι τρόμπα βενζίνης σε κανένα ταξίδι, όταν στρίβεις σου κάνει καμιά διακοπή? δεν υπαρχουν πολλά να προσέξεις , με τα συμπτώματα αυτά ι ρεύματα ( μπουζί , μπουζοκαλοδια, ντισιμπριτερ) θανε η φίλτρο η αντλία
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 07-10-11 στις 01:42.
|
 |
|
 |

07-10-11, 06:22
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Μήπως άφηνες απότομα το συμπλέκτη?
|
Λογικό να αφήνω απότομα συμπλέκτη στη γρήγορη οδήγηση.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
αν το ρελαντι σου ειναι σταθερο , έλεγξε μη σε αφήσει ι τρόμπα βενζίνης σε κανένα ταξίδι, όταν στρίβεις σου κάνει καμιά διακοπή? δεν υπαρχουν πολλά να προσέξεις , με τα συμπτώματα αυτά ι ρεύματα ( μπουζί , μπουζοκαλοδια, ντισιμπριτερ) θανε η φίλτρο η αντλία
|
Κι εμένα η τρόμπα βενζίνης μου πέρασε απ' το μυαλό, αλλά από φόβο, δεν ήθελα καν να το ρωτήσω!
Το ρελαντί είναι σταθερό και όταν στρίβω με normal στροφές στον κινητήρα, δεν κάνει καμία διακοπή. Μόνο στις ψηλές στροφές. Ίσως να το κάνει και στην ευθεία, απλά να μη το έχω παρατηρήσει, διότι δεν κατεβάζω ταχύτητα χωρίς λόγο στην ευθεία.  Τώρα που το σκέφτομαι, θα το δοκιμάσω και αυτό.
Μπουζί-μπουζοκαλώδια τα άλλαξα, όπως είπα, αλλά και πάλι τα ίδια ουσιαστικά.
|

14-10-11, 21:11
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Τελικά μόνο στις στροφές το κάνει. Διότι όταν μπαίνεις στη στροφή, αρχίζει να κλοτσάει και μόλις βγεις και ισιώσεις το τιμόνι, σταματάει να το κάνει.
Εάν είναι η τρόμπα της βενζίνης, ξέρει κανείς πόσο περίπου θα μου πάει το μαλλί?
Επίσης, ξέρετε που βρίσκεται? Στην 90άρα που έχω, δεν είναι κάτω απ' τα πίσω καθίσματα. Είναι μόνο το φλοτέρ εκεί. Έλεγα μήπως κάνει της 90άρας στην 100άρα, να τις έκανα τράμπα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17672300 seconds (77,85% PHP - 22,15% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|