Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
GeorgeDenso's 2000 toyota corolla E111 |
μοτερ: 1.3 16v...πεταλουδα μεγαλυτερης διαμετρου, μανιταρι HKS,
ρυθμιστης πιεσης πιεσης καυσιμου webber. εξαγωγη χειροποιητη
απο καταλυτη και πισω.
αναρτηση: αμορτισερ KYB, ελατηρια Η&R (-3,5)
ζαντες: DOTZ 16x7
ελαστικα: TOYO PROXES T1R 195|45|16
απο λουκ τωρα βλεπεται παιδια ελπιζω να σας αρεσει η δουλεια
που εχει γινει στο αυτοκινητο...
*ο samurai στην ταπα καλος??? περιμενω σχολια.. |
|
|
Author |
Σχόλιο |
Ημερομηνία |
mpesikos |
πολυ ωραο σε βρισκω κ μπραβο!Θα σου πω ομως κ 4 πραγματακια που με χαλανε..η πινακιδα που ειναι στα πλαγια,το κιτρινο φλας που αν το βαλεις σε λευκο θα γινει ακομα πιο τουμπανο το αμαξακι σου,η μασκα που ειναι αναμεσα απο τα φαναρια δεν ειναι κ τοσο ωραια,τα ''τριμακια''που μπορεις να τα βαψεις η να τα βγαλεις κ τελος μ@λ@κια που δεν εχεις αεροσακο στο τιμονι..Αυτα!Για να μην υπαρχουν παρεγηγησεις οτι ειπα το ειπα φιλικοτατα.. |
30-11-08 |
GeorgeDenso |
καμια παρεξηγηση φιλαρακι αλλωστε ολοι μια ομαδα ειμαστε εδω για να ανταλλαζουμε γνωμες και συμβουλες..εγω ετσι το βλεπω. θα συμφωνισω στο θεμα τις μασκας μαζι σου. μονος μου την εχω φτιαξει,, δε με χαλαει αλλα και γω προτιμω κατι σε μαυρο οποτε αργα η γρηγορα θα φυγει.. η πινακιδα μονο εκει μονο εκει μπαινει πλεον αφου εχει πεσει πολυεστερας σε καθε τρυπα. τα κιτρινα φλασακια οντως δε δειχνουνε και θα γινουν μαυρα-φιμε, και τα λευκα καλα ειναι αλλα στο δικο μου καλυτερα μαυρα πιστευω μιας που σε αλλο το αυτοκινητο επικρατει το μαυρο-ασημι! τελος σωστο για τον αεροσακο αλλα δε την παλευα με το γκρι , χοντροκομενο και τεραστιο μαμα τιμονι.. το momo με εχει υπερκαλυψει σε εμφανιση καθως και στην αισθηση οδηγησης αφου δεν εχω πια επικινδινα γλυστριματα που ειχα με το μαμα... αυτα! thanx for the comment! |
01-12-08 |
tasos vvt-i |
πολυ ωραια δουλεια φιλαρακι μπραβο! θα ηθελα να σε ρωτησω μερικα πραγματακια 1) ποιο KYB φορας?αν εχεις καλο κρατημα? 2) αν εχεις χασει πολυ με τις 16αρες? ρωταω γιατι εχω το 1.400 vvt-i το 01 και θελω να ακουσω γνωμες για να μην κανω λαθος επιλογη. |
01-12-08 |
akob |
μεγαλε αστο ετσι ουτε αεροσακο στα @ρχιδι@ σ ολα οτι σου αρεσει εσενα θα κανεις οχι οτι σ λενε οι αλλοι αλλα δεν ειναι κακο να ακους βεβαια την γνωμη τους παντως ειναι γαματο μπραβο σ και να χεραισε το οπλο σ. |
01-12-08 |
GeorgeDenso |
akob ευχαριστω για το comment φιλε!............................φιλε taso vvt-i , σχετικα με την αναρτηση.. φοραω το KYB EXCEL-G (ημισκληρο) ειναι πολυ καλο και στο προτυνο ανεπιφυλακτα! και επιδει πολυ σημαντικο ρολο παιζουν και τα ελατηρια σου προτυνο το συνδιασμο που εχω βαλει. εχω τα Η&R τα γαλαζια. ειναι και καλο και αρκετα οικονομικο το πακετακι... το αυτοκινητο στριβει πολυ καλα και ειναι δοκιμασμενη η αναρτιση σε ταξιδια οχι για χαβαλε γυρο γυρο. αν σκεφτεις οτι κανω 3.500 χλμ το μηνα...σε επαρχιακους-ορεινους δρομους σε απειρες και ολων τον ειδων στροφες,σε εθνικες με χιλιομετρα στο κοντερ... ειμαι ευχαριστιμενος ειναι πολυ σταθερο.. και σκεψου οτι εμενα δεν εχει θολομπαρα απως εχει το δικο σου απ το εργοστασιο αν δεν κανω λαθος! αυτα με την αναρτιση.. τωρα με το θεμα ζαντας.. απο τι στιγμη που μεγαλωνει η διαμετρος της ζαντας μικρενουμε το προφιλ..αυτο ειναι γνωστο.. αν φορας τωρα π.χ 195 |
02-12-08 |
GeorgeDenso |
συνεχιζω..αν φορας τωρα π.χ. 195|50|15 και βαλεις 195|40|16 ειναι ακριβως ιδια η διαμετρος του τροχου και δεν καταλαβενεις διαφορα! μονο προς το καλυτερο θα καταλαβεις αφου θα εχει καλυτερη συμπεριφορα στο δρομο! εγω επιδη δε συνηστω ομως 40αρι προφιλ για το καλο της ζαντας μου αφου ξερουμε ολοι τη παιζει με τους ''δρομους'' εβαλα 45αρι και παλι μπορω να πω οτι εχω αισθανθει να εχει κοψει ιδιαιτερα το αμαξι...αν εχει κοψει δεν ειναι σε σημειο που να το καταλαβω και να ξενερωσω παντως.. αν βαλεις 40αρι παντως θα θες γερο χαμηλωμα (5ποντους στανταρ) για να δειξει! εγω προτινο να βαλεις 45αρι που και γεμιζει λιγο τον θολο και δε κοπαναει! αυτα! τωρα οι επιλογες δικες σου φιλε μου ελπιζω να σε διαφωτησα οσο μπορουσα! |
02-12-08 |
GeorgeDenso |
βαλε 16αρα μη μασας εχεις και δυνατοτερο μοτερακι απ το δικο μου... με το 45αρι παντως δεν εχω αισθανθει να εχει κοψει ιδιαιτερα το αμαξι και ειναι καλο σε λακουβες κ.λπ |
02-12-08 |
tasos vvt-i |
ευχαριστω φιλε! θα εχω στα υποψην μου την γνωμη σου να εισαι καλα! |
02-12-08 |
Γιώργος |
Φιλε George bravo για το εργαλειο. ωραιο, πολυ ωραιο.βαλε και μαυρι μασκα και μετα θα ειναι πραγματικο σαμουραι. Τι γνωμη εχεισ για τα Eibah (-3)? Τα εχω στην δικια μου μπαινει καλα αλλα μου φαινεται οτι ο πισω θολο ειναι ποιο κατω απο τον μπροστινο. |
02-12-08 |
GeorgeDenso |
φιλε Γιωργο δεν εχει τυχει να δοκιμασω eibach αλλα απ οτι ξερω απο φιλιαρακια ειναι πολυ καλα... τωρα σχετικα με τον πισω θολο παιζουν διαφορα.. καταρχας σε ολα τα αυτοκινητα ο πισω θολος εχει μικροτερο κοψιμο απ τον μπροστα με αποτελεσμα να φαινετε οτι ειναι πιο πολυ χαμηλωμενο πισω! αυτο ειναι πιο εντονο οταν ειναι ακομη καινουργια τα ελλατηρια και δεν εχουν κατσει..π.χ αν εσυ τα εχεις φορεμενα κανα μηνα-δυο μονο δεν εχει πατησει καλα το ελλατηριο ακομα!ετσι τα μπροστα με τη χρηση και το βαρος του μοτερ θα κατσουν και θα ερθει στα ισια του με το πισω! ετσι και τα δικα μου ειναι να εχεις τιποτα 15ιτσα subs πισω και ναχει κατσει λογο βαρους.. |
02-12-08 |
GeorgeDenso |
συνεχεια.. π.χ αν εσυ τα εχεις φορεμενα κανα μηνα-δυο μονο δεν εχει πατησει καλα το ελλατηριο ακομα! ετσι τα μπροστα με τη χρηση και το βαρος του μοτερ θα κατσουν και θα ερθει στα ισια του με το πισω! ετσι και τα δικα μου. αλλη φαση παλι ειναι να εχεις τιποτα 15ιντσα subs πισω και ναχει κατσει λογο βαρους..και το τελευταιο που μπορω να σκεφτω σε περιπτωση που και ειναι δουλεμενα τα ελλατηρια και δεν εχεις ηχο πισω ειναι πια οτι μαλλον ειναι αρκετα σκληρα τα ελλατηρια σου και οτι κατσανε κατσανε,το να ναι αρκετα σκληρα δεν ειναι κακο ισα ισα θα χεις καλο κρατημα αλλα αν στην σπαει τωρα αυτη η διαφορα βγαλε ρεζερβα γριλο και εργαλια που ειναι καμια 15αρια κιλα μπας και σηκωθει κανα ποντο πισω. παρε και εναν αφρο επισκευης ελαστικων να σε καλυμενος απο κανα τρυπημα.και ασε μονο μοκετα πισω. αν και απ ολα αυτα πιστευω οτι τα χεις βαλει προσφατα και θα κατσουν. |
02-12-08 |
dimitrise111 |
Ειναι φιλε μου πολυ ωραιο και συνεχισε ετσι γιατι να ξερεις οτι το αμαξι ειναι μια γκομενα που θα της κανεις συνεχεια μικρα και μεγαλα δωρακια! |
03-12-08 |
kokovios |
ωραιος!!!!κουκλα το corolla σ γιωργοαν βαλεις την μαυρη μασκα που αναφερθηκε παραπανω και βαψεις και τα τριματακια στο χρωμα του αμαξιου θα διξει ακομα πιο ομορφο!!! |
06-12-08 |
Page generated in 0,17487907 seconds (31,81% PHP - 68,19% MySQL) with 16 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|