Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
external's 1999 ΤΟΥΟΤΑ COROLLA 1.5T |
|
Photos |
|
|
|
Author |
Σχόλιο |
Ημερομηνία |
Alex-poli |
¶ψογο!!! |
12-07-08 |
trd.si |
πολυ ωραιο φιλε εχεις αρκετο μερακι για το αμαξι σου.Μπραβο |
13-07-08 |
mpesikos |
ωραιο μηχανοστασιο..για πεσμας πως κ τι!! |
13-07-08 |
external |
το αμαξι μου εχει φαει πολυ χρονο προσωπικη εργασια και χρημα αλλα το γουσταρω πολυ |
13-07-08 |
TOLIS EE80 |
Πολυ ωραιο μηχανοστασιο. Απο τα λιγα που ειναι κοσμημα. Αλλα μου φαινεται εντελως λαθος η θεση του φιλτρου. |
15-07-08 |
GIANNIS_G6 |
Ποιο πολυ μου αρεσαν οι παλιες ζαντες αλαλ αφου σου αρεσουν εσενα βρε τσακαλε νταξ,σε συγχωρω....χα χα χα...αμ γι αυτο μου επλενες το μοτορι ολη μερα εχθες ε??Για να την βγαλεις φωτο εδω.:P:P |
15-07-08 |
external |
ρε γιαννακη τις ζαντες τις αλλαξα για να εχω προσφυση αυτες τις φοραγε ο αδερφος μου και τις ανταλαξαμε και εγω παντως δεν τρελενομαι για αυτο λεω να τις κανω νικελ |
15-07-08 |
external |
τι προτεινεις tolis ee80 παντως να ξερεις πωσ εχω μαριμνησει και γι αυτο ασχετως που δεν φαινεται στην φωτο |
15-07-08 |
g6turbo |
poli kalh douleia.apo aloga pws paei; |
22-07-08 |
akob |
τιγκα φιλαρακο και τουμπανιαρικο μπραβο σου |
18-09-08 |
makris69 |
Πολυ ωραίο!!τις πουλας ακομα τις ζαντες?? |
10-10-08 |
akob |
ρε φιλε μου αρεσει πολυ η corolla σου ειναι οπως πρεπει να ειναι.ουτε υπερβολες και αλλα παραπανησια πραγματα τα εχεις τεριαξει ωραια. |
22-10-08 |
corollakias17 |
γεια σ φιλε...ν ρωτησω μηπως μενεις αλιμο?πρεπει να εχω θαυμασει πολλες φορες το εργαλειο |
29-05-09 |
Page generated in 0,16644502 seconds (32,00% PHP - 68,00% MySQL) with 15 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|