Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Jap rules's 1989 Toyota Corolla ee90 |
Αυτό είναι το μώρο μου το οποίο ειναι στην κατοχή μου εδω και 3 χρόνια αγοράστικε εντελώς μαμά από ενα ηλικηώμενο.Έχω μεινεί κατευχαριστιμενος διότι ο τύπος το ειχε στην πενα.!Έτσι και εγω με την σειρά μου προσπαθώ να του φερομαι ανταξια.Το αυτοκινητο ειναι 1300 12v καρμπιρατερατο 75hp.Αυτα τα οποια του εχω βαλει ειναι α)πισω δισκοφρενα απο το gti β)φιμε της 3m γ)χειροποιητο προφυλακτιρα εμπρος(δικια μου δημιουργια ελπιζω να σας αρεσει) δ)πλαινα spoiler του gti και ενα ηχοσυστημα. |
|
|
Author |
Σχόλιο |
Ημερομηνία |
_nicolas_ |
Φίλε πολύ ωραίος ο προφυλακτήρας σου και τα προβολάκια σκίζουν. |
30-08-08 |
akob |
φιλε μ με ενα ζαντικο θα γινει τουμπανο και το εχεις και μουν@ρ@ |
28-10-08 |
kokovios |
τι λες τωρα πολυ καλη δουλεια εκανες στον προφυλακτηρα ωραιοσ.συμφωνω και εγω με τον akob... ελπιζω να ειναι η επομενη σου αγορα.. |
07-11-08 |
Page generated in 0,17031598 seconds (31,81% PHP - 68,19% MySQL) with 16 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|