Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums

Ζήσης's 2001 ΤΟΥΟΤΑ COROLLA E11 4ΖΖ-FE f/l
>ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

1.400 κ.εκ
85kg~ ροπή
374~ άλογα(τροχό ε!)

>ΜΗΧΑΝΙΚΑ:

Βαρελάκι SIMOTA "FENSPORT"

>ΤΡΟΧΟΙ:

Ζάντες 15x6.5 Ace Alloy Manta Hyperblack (40 offset)
Ελαστικά ΤΟΥΟ PROXES T1R 195/50/R15 82V
Photos

Author Σχόλιο Ημερομηνία
Ζήσης Το αυτοκίνητο είναι "μανούλα" προς το παρόν αλλά στο πρόσφατο μέλλον θα γίνει κ πιο όμορφο κ πιο γρήγορο!!!!!! 26-01-10
DAMNQQ omorfo alla aytos o kotsadoros me xalaei... einai akrivos o apospazomenos? 06-02-10
COROLLAKIAS MIXALHS Απ΄ οτι ξερω ο φιλος μου ο ζησης θα το κανει σιγα σιγα μουν@ρ@·Κανονισε να βαλεις τιποτα καγκουρικο.Τρεξε να κρυφτεις τοτε...χαχαχα... 06-02-10
Ζήσης Φίλε "DAMNQQ" συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ πίστεψέ με θα φύγει απο το αυτοκίνητο ή θα μπεί αποσπόμενος να είσαι βέβαιος γι'αυτό!!!!!!!! 07-02-10
Ζήσης Φίλε κ αδερφέ Μιχάλη λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψην μου αυτά που λες κ θέλω να σε διαβεβαιώσω οτι το αυτοκίνητο θα γίνει πολύ όμορφο μπαίνοντας όλο το Look f/l της ΤΟΥΟΤΑ κ θα γίνει σάβρα κ σφαίρα στο υπόσχομαι!!!!! Θα είναι λίγο πιο "άσχημο,αργό"απο το AURIS σου!!!!!!! Πιστεύω να σε κάληψα!!!! 07-02-10
COROLLAKIAS MIXALHS Φιλε δεν βλέπω ασχημια σε τετοια μοντελα οπως το δικο σου.Μονο αλητεια!Σου ειχα πει τι ειχα πριν αλλωστε. 10-02-10
COROLLAKIAS MIXALHS Φιλε δεν βλέπω ασχημια σε τετοια μοντελα οπως το δικο σου.Μονο αλητεια!Σου ειχα πει τι ειχα πριν αλλωστε. 10-02-10
Jim_Arahos φιλε ωραιο το corolla σου!!!! Αλλα προσοχη στο τι ακομα θα βαλεις εξωτερικα για να μην το χαλασεις. 10-02-10
butlerakos Ωραιο το Corollaki αν και μαμα... Τα toyo τι λενε?ελεγα να βαλω και γω σε 195/50-15,τωρα φοραω τα uniroyal rainsport2 τα οποια ειναι επισης καλα απλα παιρνω γνωμες... 11-02-10
Ζήσης Ακριβώς όπως το λες Μιχάλη μόνο αλητεία!!!!!!! 11-02-10
Ζήσης Φίλε Jim_Arahos σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κ θέλω να σε διαβεβαιώσω οτι το αυτοκίνητο δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ υπερβολή ούτε καγκουριά γιατί θα βάλω το Look του facelift που έχει βγάλει η ΤΟΥΟΤΑ! Αυτό που με προβληματίζει είναι η αεροτομή!!!!! Αλλά θα δώ τί θα κάνω κ με δαύτην!!!!!χαχαχαχαχα 11-02-10
Ζήσης Φίλε butlerakos σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ εσένα!!!! Τα ΤΟΥΟ PROXES T1R που φοράω στο αυτοκίνητο μου είναι μέχρι στιγμής πολύ καλά αν κ δεν τα έχω δουλέψει ακόμα πολύ καλά έχω μείνει "πρός το παρόν" ικανοποιημένος!!!!!! Θα σου πω κ αργότερα εικόνα για τα λάστιχα!!!!!!!! 11-02-10

Page generated in 0,16838002 seconds (32,48% PHP - 67,52% MySQL) with 16 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:39.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com