Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 251
Τα Νεύρα Μου!
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.Έχω σοβαρό πρόβλημα με το δίκτυό μου και συνδέομαι με 24Κbites.Φανταστείτε σε πόση ώρα μου κατεβαίνει η σελίδα.Περίπου 5 λεπτά.Γι' αυτό εκανα adsl και αναμένω το πακέτο.Μετα!!!! 24 ώρες το 24ωρο μεσα στο club θα βρίσκομαι.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 251
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Παλιότερα το πρόβλημα δέν υπήρχε διόλου.Τώρα εχω κάνει adsl και περιμένω να έρθουν το μόντεμ και τα υπόλοιπα.Τώρα είμαι συνδεδεμένος με 26,4.Σάν να λέμε με 0-100 σε 26,4 δεύτερα.Α καλό!!!