Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
πειρακια σε 1.4 vvti 2000 |
|
01-01-70, 03:00
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
πειρακια σε 1.4 vvti 2000
Κυριοι αν και ειμαι αρκετο καιρο μελος του forum ειναι η πρωτη φορα που γραφω.
αντιμετωπιζω προβλημα με το corolla μου 1.4 vvti 2000/8.
Oταν επιταχεινω ακουω τον φρειχτο ηχο απο τα πειρακια.Το παρουσιαζει μονο αφου εχει ζεσταθει καλα και ανεξαρτητα αν ειμαι φορτωμενος η οχι.Οταν το κερναω 100αρα
βενζινη ολα ειναι τελεια ομως το αμαξι ειναι εργαλειο δουλειας και πρεπει να καιει 95ron βενζινη διοτι κανω πολλα επαγγελματικα χλμ. Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις.
Επισκευθειτε αυτο το link οσοι κανετε μονοι σας επισκευες θα το βρειτε χρησιμο.
http://www.absoluteingenuity.net/mat...pair%20Manual/
Re: πειρακια σε 1.4 vvti 2000 |
|
26-02-06, 13:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: πειρακια σε 1.4 vvti 2000
Eνταξει,βαλτο 95αρα,αλλα μηπως το βαζεις νεροoil.Bαλε επωνυμη και απο αξιοπιστο βενζιναδικο,οχι ελευθερο πρατηριο,ετεκα και τετοια.Παντως κριμα ειναι, στο δικο μπαινει παντα κορυφαια και ας κανω λιγοτερες βολτες,ασε που και εγω για δουλεια κανω τα μισα χιλιομετρα,αλλα θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο,απο μπεκ,τρομπες,καταλυτες,αισθητηρες λ κ.α.Εχω δει με τα ματια μου τι προκαλει η κακης ποιοτητας βενζινη μακροπροθεσμα και αυτο δεν το σκεφτονται οι πιο πολλοι, ολα αυτα για την φθηνια.Μια τετραδα μπεκ κανει 600ευρω.
26-02-06, 14:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Καλωσήρθες! Είμαι σχεδόν σίγουρος πως σε μερικά facelift Ε11 που μπήκε ο vvti παρουσίαζε έντονα πυράκια, το έχω διαβάσει και αλλού.
Αν θυμάμαι καλά η αντιπροσωπεία το γνωρίζει το πρόβλημα, αλλάζει τον εγκέφαλο και το πρόβλημα λύνεται. Από ότι είχε πει το παληκάρι πάντως μετά το αυτόκινητο είχε χάσει από γκάζι και ήταν εμφανώς πιο αργό.
|
|
|
27-02-06, 22:30
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια. Πηγα σημερα στην toyota polis στην Θεσσαλονικη
και μου ειπαν πως ειναι προβλημα της ecu. Ομως το αμαξι μου το αγορασα μεταχειρησμενο πριν τεσσερεις μηνες και δεν υπηρχε το βιβλιο συντηρησης του, δυστηχως εχει χαθει.Η μαμα εταιρεια δεν μου κανει την αντικατασταση της ecu χωρις
να τους δειξω το βιβλιο, για λογους εγγυησης κλπ.Αυτο που με συγχηζει ειναι πως το προβλημα αποδεδειγμενα υπηρχε απο κατασκευης του αυτοκινητου και η τοyota το γνωριζει,ομως κανουν τον αλεκο.
28-02-06, 01:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Από την στιγμή που το πρόβλημα υπάρχει και είναι γενικό είναι κατά την γνώμη μου εντελώς απαράδεκτη η συμπεριφορά τους!!
Εσύ τον χάλασες τον εγκέφαλο??? προβληματικός ήταν από το εργοστάσιο, άρα έπρεπε να στο αλλάξουν!
Το αυτοκίνητο από που το είχες αγοράσει...?
|
28-02-06, 11:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Γιατί δεν μιλάς με την toyota hellas. Να ξέρεις ότι το ιστορικό επισκευών αποθηκεύεται σε Online σύστημα οπότε μπορούν να γνωρίζουν τι συντήρηση έχει γίνει στο αυτοκίνητό σου και αναλυτικά τι έχει αλλαχτεί. Έτσι τουλάχιστον μου είπαν στην autoland.
|
|
|
28-02-06, 19:05
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Μου κανει εντυπωση γιατι e-polis=ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ (EUROPE πλεον), δεν μπηκαν στον κοπο να δουν το ιστορικο του αυτοκινητου.
|
|
|
28-02-06, 21:09
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
πω πω τι ωραια νοιωθω που πηρα αμαξι που μολις εληξε η εγγυηση του!!!!!!
|
01-03-06, 00:14
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παιδια μιλησα εχθες με την toyota hellas και ψαξανε τα σερβις του αυτοκινητου, βρηκανε μολις ενα σερβις σε αντιπροσωπεια το 2003. Ητανε κατηγορηματικοι οτι
δεν θα με καλυψουν. Οπως ειπα αυτο που με ξενιζει ειναι οτι προκειται για προβλημα
απο κατασκευαστικο λαθος και αυτοι επιμενουν να κρυβονται πισω απο το τυπικο της υποθεσης. Και να σκεφτει κανεις οτι πηρα το συγκεκριμενο αυτοκινητο γιατι πιστευα
οτι η toyota ειναι η καλυτερη στο θεμα της υποστηριξης.......μονο λογια τελικα.
Εχει κανεις καμια ιδεα οπως e-mail στην Ιαπωνια ας πουμε η μια και καλη να κινηθω
νομικα, τι λετε.
|
01-03-06, 10:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από simer";p="
Παιδια μιλησα εχθες με την toyota hellas και ψαξανε τα σερβις του αυτοκινητου, βρηκανε μολις ενα σερβις σε αντιπροσωπεια το 2003. Ητανε κατηγορηματικοι οτι
δεν θα με καλυψουν. Οπως ειπα αυτο που με ξενιζει ειναι οτι προκειται για προβλημα
απο κατασκευαστικο λαθος και αυτοι επιμενουν να κρυβονται πισω απο το τυπικο της υποθεσης. Και να σκεφτει κανεις οτι πηρα το συγκεκριμενο αυτοκινητο γιατι πιστευα
οτι η toyota ειναι η καλυτερη στο θεμα της υποστηριξης.......μονο λογια τελικα.
Εχει κανεις καμια ιδεα οπως e-mail στην Ιαπωνια ας πουμε η μια και καλη να κινηθω
νομικα, τι λετε.
|
Απο τα κεντρικα σου τα ειπανε αυτα;Παντως εαν θελουνε απο καποια αντιπροσωποια κανουνε παπαδες.Σε φιλο με με opel astra του αλλαξανε 3 κινητητες στην εγκυηση,χωρις να προβλεπεται(δεν φτιαχτηκε το μοτερ να δουλευει 1,8 overboost),αλλα ο υπευθυνος ειναι αδελφικος φιλος.Επισης να σου πω οτι απο αντιπροσωποια με αντιπροσωποια θα δεις τεραστια διαφορα,διαφορετικα παραπονα στα κεντρικα στην ευρωπη(βελγιο νομιζω).Εγω ειχα στειλει mail παραπονων στην ΤΤΕ(γερμανια)και βρηκα αμεση ανταποκριση.Το πιθανοτερο να σου πουνε σε ποιον ακριβως να απευθυνθεις,γιατι τωρα φανταζομαι οτι ο καθε μ@λ@κ@ς θα σου λεει το μακρυ του και το κοντο του.Εγω για τα ΤΤΕ μιλησα με πανω απο 15 υποτιθετε ειδικους και ολοι μου λεγανε τις μ@λ@κιες τους.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16495705 seconds (79,89% PHP - 20,11% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|