Μυρωδιό Από Τον Κλιματισμό
[/u]Είμαι ιδιοκτήτης ενός Corolla 1600, από τον Αύγουστο του 2003, το πεντάθυρο, συναρμολογημένο στη Βρετανία. Στην αρχή κανένα πρόβλημα, όλα καλά. Με τα πρωτοβρόχια του 2003, και περισσότερο όταν χρειάστηκε να βάλω θέρμανση, εμφανίστηκε μέσα στη καμπίνα μια ενοχλητική μυρωδιά. Από τότε εξακολουθεί να υπάρχει αυτό το πρόβλημα, κάθε φορά που ο καιρός είναι βροχερός ή έχει έξω πολλή υγρασία. Απευθύνθηκα στην αντιπροσωπεία και δεν μου έδωσαν κάποια σαφή απάντηση. Απέκλεισαν το ενδεχόμενο κατασκευαστικού προβλήματος. Καθάρισαν το φίλτρο του κλιματισμού, το πρόβλημα μειώθηκε προσωρινά, αλλά δεν αντιμετωπίστηκε. Η μυρωδιά έρχεται στην καμπίνα, άσχετα από το αν είναι ανοιχτός ή όχι, ο διακόπτης A/C (μόνο με τη θέρμανση) και εμφανίζεται επίσης στη λειτουργία FRONT, που είναι για το ξεθάμπωμα του παρμπρίζ.
Αν θα 'θελα να περιγράψω τη μυρωδιά, όσοι είχαν ή έχουν παλιό αυτοκίνητο με διαρροές στο κύκλωμα του νερού στο ψυγείο, θα καταλάβουν. Είναι η χαρακτηριστική μυρωδιά του νερού του κυκλώματος του ψυγείου που εξατμίζεται πάνω στη ζεστή μηχανή (όχι βέβαια τόσο έντονη, αλλά ενοχλητική). Αν κάποιος αντιμετώπισε ή αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα ας επικοινωνήσει να μου πει τι έκανε.