Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
εγω λεω να εντοπισουμε τις "χειροτερες" Αντιπροσω |
|
21-11-05, 01:28
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εγω λεω να εντοπισουμε τις "χειροτερες" Αντιπροσω
βασικα σκεφτομαι αν βεβαια δεν υπαρχει νομικο θεμα για το φορουμ να γραψει ο καθενας την αντιπροσωπεια που χρησιμοποιει και τα καλα η τα κακα που ο καθε ενας απο εμας εχει εντοπισει.
Κατι σαν μια δημοσκοπηση, οπως αυτες που κανουν στις εφημεριδες και τα περιοδικα. και στο τελος να μαζεψουμε ολα αυτα τα στοιχεια...
αυτο για ολους εμας τους οδηγους που δεν ξερουν οσα πρεπει για να μην τους πιανουν κοροιδα οι ξυπνιοι αντιπροσωποι... αλλα και να ξερουμε και ποιοι πραγματικα τιμουν το ονομα που εκπροσωπουν!
και λεω εγω τωρα οτι αν καποιος απο εμασ εφτιαχνε μια ομορφη αναφορα βαση των στοιχειων που ο καθε ενας απο εμας κατεθεσει εδω! φτιαξει ενα ωραιο e-mail και το στειλει στην toyota σαν επισημη ερευνα του corollaclub.com.
εσεις τι λετε? θα βελτιωθουν οι υπηρεσιες των κακων η οχι?
|
21-11-05, 02:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Μπορεί (και καλό είναι) να γίνει, ΑΡΚΕΙ να μην εκφραζόμαστε με άσχημο και υβριστικό τρόπο!! Το να παραθέτει ο καθένας την προσωπική του εμπειρία με στοιχεία και όχι με συκοφαντικά σχόλια δεν είναι κακό!! Ούτως ή άλλως δημόσια συζήτηση είναι εδώ!
|
21-11-05, 02:21
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
ομως πρεπει να γινει με αληθινα στοιχεια και χωρις υπερβολες... γιατι στο τελος που θα κανουμε απολογισμο πρεπει να εχουμε ρεαλιστικο αποτελεσμα
|
|
|
|
21-11-05, 02:44
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
εγω στον 1 μηνα περιπου που ανηκω στην οικογενοια της toyota δεν εχω καν κανει service ακομα χρησιμοποιησα την αντιπροσωπεια toyota polis σταυρου ως τωρα μονο για την αγορα του αυτοκινητου
-υπερ
μου καναν εκπτωση 500 ευρω συν τα 2000 που εκανε η toyota (τα οποια 2000 ισχυαν για την εκδοση terra και τις μετρητοις απο οτι μου ειχαν πει τοτε. π.χ στην εκδοση σπορτ η εκπτωση ηταν αν θυμαμαι καλα γυρω στα 1000κατι
και ηταν ευγενικοι
-κατα
το αυτοκινητο οπως το ηθελα δεν υπηρχε πριν το παραγγειλω για να το δω ουτε καν σαν χρωμα(μαυρο)
οπως επισης τα αξεσουαρ που ηθελα να βαλω (π.χ. την μπροστινη μασκα elegant μονο σε χαρτι την ειχα δει πριν παραλαβω το αυτοκινητο
μου βαλαν αλλα πλαινα μαρσπιε απο αυτα που μου εδειξαν στο χαρτι και απο αυτα που ειδα στην εκθεση (δεν αντικατασταθηκε ποτε το λαθος τους)
το αυτοκινητο εκανε κοντα 5 μηνες απο την στιγμη που εδωσα την προκαταβολη
καθολου σωστη ενημερωση για τα χτρα πραγματα που ηθελα να προσθεσω στο αυτοκινητο οσο αφορα τις ακριβης ημερομηνιες και την γνωση για την διαθεσιμοτητα και κυριως τις τιμες
ολα αυτα βεβαια τα επαθα γιατι δεν ηξερα την επομενη να ειστε σιγουροι οτι δεν υπαρχει ουτε ενα σημειο που θα την πατησω
φιλικα!
|
21-11-05, 03:13
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
εχω μια ts την πηρα τον ιουνιο, τον σεπτεμβριο πηγα να αλλαξω λαδια και φιλτρο λαδιου στα 7500κμ τους ρωτησα ποσο λαδι θα παρει η μηχανη και μου ειπαν 4 λιτρα αλλα επιδη θα αλλαξουμε και το φιλτρο θα παρει 4.2 λιτρα. το καθε μπουκαλι αν ξερεται ειναι του ενος λιτρου εγω πληρωσα 5 λιτρα λαδι και αυτοι μου βαλαν 4.2 τα υπολιπα 0.8 λιτρα τα κρατησαν αυτο ειναι το παραπονο μου και το θεωρω κλεψιμο. ξεχασα να αναφερω οτι στην TOYOTA πασπαλιαρης εγινε αυτο
|
21-11-05, 12:08
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
αυτό με τα λάδια μου το κάνουν και σε εμένα (ipolis Συγγρού)
όταν χρειάστηκε να αλλαξώ το μπροστινό τζάμι στα πλάισια της εγγύησης λόγω σημαδίου εσωτερικά, σε όποια ανιιπροσωπεία και να το έδειξα μου είπαν ότι έχω δίκιο.
Εκάναν τεχνική αναφορά και η απάντηση ήταν πάντα αρνητική, ώσπου στην τελευταία φορά τα πήρα στο κρανίο, και τους ζήτησα να μου το πούν γραπτώς για να στραφώ δικαστικά εναντίον της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, και τότε μου είπαν το κόλπο να το πάω στα Κεντρικά στην Ελευσίνα να το δουν και τελικά δώσανε το τελικό ΟΚ για την αντικατάσταση.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, εάν δεν έχουν εμπιστοσύνη στους συνεργάτες τους, τότε ας τους πάρουν τα σήματα της ΤΟΥΟΤΑ, ή να πουν ότι για προβήματα εγγυήσεων ελάτε όλοι Ελευσίνα να το βλέπουμε.
|
27-12-05, 14:00
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Αυτο με τα αναλωσιμα (λαδια σπρευ κτλ) γινεται παντα..μπορεις να ζητησεις ευγενικα τα 800 ml λαδι και τα υπολοιπα πραγματα και ειναι υποχρεομενενοι να στα δωσουν...
Athens speedball team
|
27-12-05, 17:43
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ψυχικο
|
|
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ Κ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΣΑ 80ΕΥΡ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΜW ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΑΥΤΟ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ???
|
27-12-05, 18:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και εγώ τα ίδια φιλε γιάννη (80 ευρω) αλλά μάλλον επειδή έβαλα τα καλά λάδια των 15.000χιλ... (άσχετο αν τα αλλάζω κάθε 7.500χιλ)...
|
|
Re: εγω λεω να εντοπισουμε τις "χειροτερες" Αντιπ |
|
27-12-05, 18:40
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: εγω λεω να εντοπισουμε τις "χειροτερες" Αντιπ
πονεμενη ιστορια
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16166401 seconds (82,10% PHP - 17,90% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|