Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Μοτοσυκλετες |
|
28-10-05, 12:39
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Μοτοσυκλετες
ας τα πουμε εδω τα μοτοσυκλετιστικα μας. μας αντιμετωπιζει η αστυνομια το ιδιο?φορατε το κρανος σας?εχετε ταξιδεψει? εχετε κανει αγωνες ποτε?ειστε σε καποια λεσχη? τι μοντελο εχετε? τι θα θελατε να ειχατε? τι παραπονα εχετε? που νοιωθετε περισσοτερη ασφαλεια? στη μηχανη η στ αμαξι ?? μη ρωτησετε εμενα γιατι ξερετε ηδη την απαντηση
οσοι ξερετε τον πολωνο δειτε τι επαθε με CBR954 με 250km/h. γρατζουνισε μονο τις παλαμες του επειδη ξεχασε να βαλει τα γαντια στον μπραλλο
|
28-10-05, 16:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Οσο αναφορα για τα μηχανακια ευχαριστω για το ταφος, μου αρεσε. Ειμαι ετοιμος να με τιμωρησει κανενα 600αρι, αλλα βολτας ειναι το δικο μου CB1000SF , και εχει ροπες θανατου απο ρελαντι.Το εχω και κατι αντικοφτες, τελικο, αλλα απο κατω εχει ενα καζανι μεγαλο για μειωση θορυβου. Οταν ο αλλος θα κατεβαζει ταχυτητες για να μπει στην ωφελιμη περιοχη, απλα η ολη φαση θα ειναι τελειωμενη, το πολ,πολυ να εχει φτασει μεχρι τη στροφη.
Λοιπον οσο αναφορα το τι εχω αλλαξει, παμε: super cub 50 GLX 4ταχυτ., C72, CB250N, CB400N,CB550F2,CB900F2 με τελικο απο opel kadett 1978,yamaha FZR250genesis,FZ400,Suzuki GS550L,GSXR750M '90 με μηχανικα καρμπ, GPz900R 3temaxia, ZZR1100 2 Temaxia,Yamaha FZX750, Hexagon 180, Dio 50 και τελευταιο το CB1000SF του 93-94 λεω εγω. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΙΧΑ, Ενοώ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΗΛΙΑΔΗΣ, δηλ. το ονομα μου.
To CB1000SF το αγαπησα λογω, ροπη, αθορυβο, κανενας μηχανικος θορυβος, φθηνα απο μενα σερβις, ΠΟΤΕ ρεγουλα βαλβιδες, δεν σκυβω, ΔΕΝ ΚΑΕΙ σαν τα αλλα.
29-10-05, 02:41
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
SAMOS
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αυτη τη στιγμη εχω ενα DR-Z 400 enduro με μονη βελτιωση μια χειροποιητη εξατμηση ολοκληρη.Εχουν περασει απ τα χερια μου, ενα GLX 50, ενα KAZE-R 115, και ενα KX 250.
|
|
Re: Μοτοσυκλετες |
|
29-10-05, 10:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Re: Μοτοσυκλετες
μιας και βρεχει τωρα στη θεσσαλονικη, ας βαλω μερικες φωτο.
29-10-05, 10:50
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tamis";p="27385
Αυτη τη στιγμη εχω ενα DR-Z 400 enduro με μονη βελτιωση μια χειροποιητη εξατμηση ολοκληρη.Εχουν περασει απ τα χερια μου, ενα GLX 50, ενα KAZE-R 115, και ενα KX 250.
|
από ότι βλέπω έχεις ανοδική πορεία πρώτα 50, μετά 115, μετά 250, τώρα 400 δεν ξέρω αν θέλεις να σου ευχηθώ και σε ανώτερα.
εγώ πάντως δεν έχω μοτοσυκλέτα καρδία μου που έλεγε γνωστή διαφήμηση λίγο παραλαγμένη....
ένα παπάκι έχω, καμία σχέση με μηχάνη.
έξαλου δεν τις συμπαθώ καθόλου, αλλά μάλλον είμαι επηρεασμένος από τους 3 μήνες νοσοκομείο που με κέρασε ένα φιλαράκι από τον στρατό, όταν κάναμε μια βολτίτσα με to FJ 1200, (όχι βέβαια ότι έφταιγε αυτός, ένα ΙΧ μας την έκανε....)
|
|
Re: Μοτοσυκλετες |
|
29-10-05, 20:05
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
Re: Μοτοσυκλετες
μα σχεδον παντα φταιει ενα ΙΧ φιλε. ηλιαδη βλεπω οτι σ αρεσαν πολυ οι αρκουδες ε? αν κρινω απο τις φωτο.........
29-10-05, 20:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
marmel, ναι μου αρεσουν οι αρκουδες, ειμαι "αρκουδιαρης". Θελω κιλα στη μοτο, θελω αμα πλαγιαζει να τρεχει κρυος ιδρωτας στο προσωπο μου.....ειμαι χοντρός?
02-11-05, 17:13
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
SAMOS
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
φιλε hatzidi2 σε ευχαριστω.Λεω το επομενο μου να ειναι το SUZUKI GSX 1400 αν ειναι καλα τα οικονομικα μου με την προυποθεση βεβαια να κρατησω το DR-ακι μου.Αν και πριν 1 χρονο ημουν ετυμος να το πουλησω και να μην ξανα ασχοληθω με 2 τροχους λογο θανατου ενως φιλου μου στην ατικη οδο απο εναν μ....ακα που τον εκλεισε και εξαφανιστηκε.(ηταν συνοδηγος σε ενα R1).Οι μηχανες ειναι ομως τρελα και αν την εχεις μεσα σου δυσκολα ξεφευγεις.
|
02-11-05, 17:59
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Καλύτερα να τσουλάω στα 4 παρά στα 2!! Προτιμώ την ασφάλεια από το ρίσκο και αφήνω την αδρεναλίνη για τους άλλους! Αν και αν είναι γραφτό να σου'ρθει από κάπου θα σου'ρθει!
|
|
|
|
02-11-05, 19:15
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος";p="27676
Καλύτερα να τσουλάω στα 4 παρά στα 2!! Προτιμώ την ασφάλεια από το ρίσκο και αφήνω την αδρεναλίνη για τους άλλους! Αν και αν είναι γραφτό να σου'ρθει από κάπου θα σου'ρθει!
|
χμ ετσι νομιζεις? νομιζεις οτι επειδη εχεις 4 ροδες εισαι ασφαλης? ετσι σου ειπαν? ειμαι 31 χρονων και οδηγαω τα παντα απο 8-10 χρονων. την ασφαλεια που εχω νοιωσει στις 2 ροδες δεν την εχω νοιωσει ουτε στο τρενο. ακομα στ αμαξι ειμαι σφιγμενος. εχεις δει ανθρωπους με αμαξι να πνιγουν σε 1.5 μετρο νερο? εχεις ανθρωπους να καιγοντε επειδη δεν ελυσαν την ζωνη τους απο πανικο? οταν γινεται ενας θανατος με μοτοσυκλετα 98%φταιει ενα αυτοκινητο. σχεδον ποτε κανενας μοτοσυκλετιστης δεν σκοτωθηκε στα καλα καθουμενα. να χτυπησει ισως αλλα να σκοτωθει οχι. ειναι πολυ λιγα τα περιστατικα αυτα. ξερω θα με πειτε τρελο αλλα μεχρι να πεθανω(χτυπα ξυλο) θα φωναζω οτι ΕΓΩ τουλαχιστον θα νοιωθω αφαλεια καργα στη μηχανη παρα στο αυτοκινητο. δικαιωμα μου δεν ειναι? και να θυμαστε και το εξης. αν μαθεις να οδηγας καλα μηχανη ολα τ αλλα ειναι παιχνιδι. αν μαθεις πρωτα να οδηγας αυτοκινητο δυσκολα μαθαινεις μηχανη και αν μαθεις θα φας τα μουτρα σου. αυτο για μενα ειναι νομος οπως επισης στους αγωνες. μπορει νομιζετε ο σουμαχερ η ο καθε σουμαχερ να παει εστω μια γρηγορη βολτα ενα motogp 220 αλογων? ποτε. ενα οδηγος motogp ανετα μπορει να παει την φορμουλα 1 σε ποσοστο 90%. ελπιζω να καταλαβαινετε τι λεω. και υπαρχουν και οι αποδειξεις και τα παραδειγματα σε αυτο τοθεμα. θα πω ενα απλο. ο rossi εχει κανει και γαμω τους χρονους και με F1 και με WRC. καθως και αλλοι αγωνιζομενοι απλα δεν εγιναν η δεν ειναι γνωστοι.μην ξεχνατε οτι ΟΛΟΙ οι αγωνιζομενοι αυτοκινητου ειτε φορμουλα ειτε WRC η βασικη προπονηση τους ειναι το motocross και το drifting με μηχανακι 180κυβικα σε οβαλ πιστα. αν θελετε να απαντησετε δεκτο αλλα να σκεφτειτε καλα πρωτα τι θα πειτε. απλα εξεφρασα τη γνωμη μου.
φιλικα πανος
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17146301 seconds (82,35% PHP - 17,65% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|