Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Φερτε Οκτανια Να Πιω |
|
06-09-05, 00:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Φερτε Οκτανια Να Πιω
Απο το μεσημερι ο 4A-FE μου(που εχει γινει πειραματοζωο)πινει 104 οκτανια by REDEX tongue shoothim shoothim.Δυναμη,δυναμη δυναμη.Μπραβο στο παλικαρι μου,βραχος σκυλι,ουτε λαμπακια και φωτακια,ουτε check engine και π@π@ριες.4A-FE for ever.Εντυπωσεις προσεχως.
06-09-05, 01:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
|
|
και πόσο πάει το σφηνάκι ρε μανιακέ??????
06-09-05, 08:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
μακαρι να ειναι ετσι, γιατι πιστεψε με, ειναι βαρυς ο πονος, οταν ξεκιναει να ψιλοακουγεται στις μεσαιες το κουζινετο της μπιελας, και εγω εκανα τον κινεζο εμπορα.....Το αισθανομουνα, αλλα δεν ηθελα να το εστερνιστω...δυστυχως σε 1 μηνα, ο 4AFE πεθανε. Αλλα μεχρι να πεθανει, χοροπηδουσε για 1.6 λτ.
Re: Φερτε Οκτανια Να Πιω |
|
06-09-05, 15:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Re: Φερτε Οκτανια Να Πιω
Καμια σχεση ο 4A-FE του Avensis με τις Carina αλλα και με τις Corolla.Eιναι η τελευταια βελτιωμενη εκδοση και ειναι τερας αξιοπιστιας.135.000χιλ και ανεβαινουμε.Μεχρι στιγμης δεν υπαρχει Avensis που να καει λαδι(απο ξερω τουλαχιστον)ενω η carina tongue .Kατ' αρχην το εχω βαλει για τις καθαριστικες του ιδιοτητες(καθαριζει ολο το συστημα τροφοδοσιας,μπεκ,βαλβιδες απο καταλοιπα καυσης,θαλαμο καυσης κ.α)και μετα για τα οκτανια.Φιλε Σαββα υπαρχει κινδυνος μονο αν το παρακανεις με την αναλογια του ενισχυτικου.Ο κατασκευαστης δινει 62.5ml για 10 λιτρα βενζινης για ανεβεις 4 οκτανια.Εγω βαζω 50ml στα 10λιτρα.Το μπουκαλακι ειναι 250ml και κανει γυρω στα 10 ευρω(γιατι δεν το πληρωσα )οποτε επαρκει για 5χ10=50λιτρα.Στα 50 λιτρα το ριχνεται ολο.Αν το αυτοκινητο καιε κατα μεσο ορο 10 λιτρα στα 100χιλ επαρκει για 500χιλ.Δεν νομιζω να ειναι ακριβο.
|
06-09-05, 15:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ωχ!!!! Μας βλέπω για νέο γύρο αντιδικίας.
Φίλε Toyotamania, τα octane boosters περιέχουν το πρόσθετο MMT (Methylcyclopentadienyl Manganese Tricarbonyl) το οποίο έχει απαγορευθεί σε πολλές χώρες ως πρόσθετο καυσίμου (Καναδάς, Ιαπωνία,...) επειδή προκαλεί νευρικές διαταραχές στον άνθρωπο, ακόμα και σε μικρές συγκεντρώσεις.
Επίσης, σύμφωνα με εργασία της Ford Αμερικής (SAE Paper 2004-01-1084), η χρήση βενζίνης με MMT σε 2 οχήματα της εταιρείας, αύξησε τα επίπεδα εκπομπών καυσαερίων κατά 130% σε CO και 143% σε NOx, σε σχέση με 2 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν βενζίνη χωρίς MMT.
Και επειδή ξέρω ότι αυτά δεν τα παραδέχεσαι, δες και τις συνημμένες φωτογραφίες από την εργασία αυτή.
Εσύ τώρα αν θες πιες το, λούσου του, ή ό,τι άλλο αγαπάς!!!!
|
|
|
06-09-05, 16:08
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Οσες φορες εχω βαλει τετοια βελτιωτικα (που μυριζουν σα καθαριστηριο ή white spirit) οποιας μαρκας μπορει να φανταστεις, καμμια διαφορα δεν ειδα...ουτε στο ΚΕ30, ουτε στο G6, ουτε στου πατερα μου (2000 1.4L vvti, corolla φυσικα) ουτε στο Punto που ειχαμε, ουτε........
τωρα θα μου πειτε γιατι το αγοραζα?
Εεεεε λοιπον πηγαινα στο Praktiker και ειχε τοσα πολλα και ωραια μπουκαλακια για περιποιηση αυτοκινητου το περνα και αυτο...
Τωρα εαν μου πειτε οτι η συγκεκριμμενη μαρκα ειναι που αποδιδει ενα εχω να απαντησω:
ΣΑΒΒΑΑΑΑΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΥΡΟΠΙΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
06-09-05, 16:15
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Χε Χε Χε Μπαρουτι μυριζει το τοπικ !!!!! Καλυφθείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
06-09-05, 16:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Α γι'αυτό όποτε βάζω τέτοια στην "κούκλα" μού'ρχεται να γ.μ.σ. όποιον πάει αριστερά και με 80χλμ????????επειδή προκαλούν νευρικές διαταραχές.............μάάάλιστα μάάάλιστα
06-09-05, 16:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos";p="
Α γι'αυτό όποτε βάζω τέτοια στην "κούκλα" μού'ρχεται να γ.μ.σ. όποιον πάει αριστερά και με 80χλμ????????επειδή προκαλούν νευρικές διαταραχές.............μάάάλιστα μάάάλιστα
|
Ευχαριστω!!!!.θα δω το μπουκαλι αν εχει MMT δεν το ξαναβαζω.Μην χαζεψουμε κιολας question.Χρηστο πια φορας;
06-09-05, 18:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos";p="
|
Ευχαριστω!!!!.θα δω το μπουκαλι αν εχει MMT δεν το ξαναβαζω.Μην χαζεψουμε κιολας question.Χρηστο πια φορας;
|
της liqui moly και δεν εχω μεχρι τωρα κανενα προβλημα ουτε με τον 20v αλλα και με το παλιο 4a-fe.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16188502 seconds (81,53% PHP - 18,47% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|