Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Γνώμη Καθισμάτων |
|
18-08-05, 15:42
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Γνώμη Καθισμάτων
έχει κάποιος 3θυρο corolla hatchback που να έχει μνήμη στα μπροστινά καθίσματα; δηλαδή όταν μετακινείς το κάθισμα μπροστα για να κάτσει καποιος πίσω να επιστρέφει μετα στη θέση που είχες επιλέξει. στο προσπεκτους γράφει οτι υπάρχει στη συγκεκριμένει έκδοση στο δικό μου όμως όχι.
|
|
Re: Μνώμη Καθισμότων |
|
19-08-05, 12:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: Μνώμη Καθισμότων
skull Δεν θα το έλεγα μνήμη, αλλά αυτή η λειτουργεία υπάρχει, αλλά θέλει ενα κόλπο.
Όταν θέλεις να επαναφέρεις το κάθησμα στην προηγούμενη θέση, το σέρνεις προς τα πίσω κρατώντας την πλάτη ριγμένη προς τα μπροστά. Σέρνεις το κάτω μέρος του καθήσματός προς τα πίσω και αυτό θα σταματίσει συο σημείο που του έχεις ορίσει. Τότε σπρώχνεις και την πλάτη πίσω.
Αν τραβίξεις πρώτα την πλάτη προς τα πίσω, τότε το κάθησμα θα "κλειδώσει" στην πρώτη θέση πόλυ κοντά στο ταμπλό.
Νομίζω ότι αυτή τη λειτουργεία την έχουν ολα τα τρίπορτα.
Ελπίζω να βοήθησα.... May the force by with you jedi
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
19-08-05, 23:08
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Το δοκίμασα αλλά τίποτα. Σε ’σενα γίνεται; πιο μοντέλο έχεις;
|
|
|
22-08-05, 15:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Έχω την Ε-12 1.600 face lift έκδοση sol. Δεν ξέρω αν αυτή τη λειτουργία την έχουν όλα τα hacth back. τι να σου πω ρε φίλε, αν ακολούθησες τη διαδικασία και δεν έγινε τίποτα :x , ρώτα στο service...
|
23-08-05, 00:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
|
|
Την έχουν όλα.
|
|
|
23-08-05, 15:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Τι να σου πω φίλε corollidi. Αν δεν μπορείς να βγάλεις άκρη μπορείς να έρθεις σε κάποια συγκέντρωση(απο Σεπτέμβρη). Ολα τα παιδία είναι πολύ προθυμα να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα...
|
03-09-05, 01:41
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Είχα πει το πρόβλημα στην αντιπροσωπεία της Συγγρού αυτοί μου είπαν να επικοινωνήσω με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς επειδή όπως λένε σε αυτούς έρχεται έτσι το αυτοκίνητο.
Πείρα τηλέφωνο έστειλα και e-mail και μου απάντησαν ότι όντως υπάρχει αυτή η λειτουργία στο συγκεκριμένο μοντέλο και να πάω σε έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή για να διερευνηθεί το θέμα. Πήγα πάλι στην ίδια αντιπροσωπεία και τους είπα τι έγινε αυτοί μου λένε θα μιλήσουν οι ίδιοι με αυτούς και στο τέλος μου λένε ότι, μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος και ότι δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία σε κανένα αυτοκίνητο απλά επιστρέφει η πλάτη του καθίσματος «μόνο» στη θέση της.
Τι γίνεται μπορεί να βοηθήσει κανείς?
|
03-09-05, 08:26
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΙΓΑΛΕΩ
|
|
Κι εγω εχω την εντυπωση πως κατι δεν δουλευει σωστα σ'αυτο το συστημα, και δεν ασχοληθηκα,αλλα μαλλον δεν εχουνε μνημη τα καθισματα.
31-05-07, 22:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Επαναφερω ανα παλιο θεμα γιατι εχω προβλημα με το καθισμα του συνοδηγου.
Λοιπον το καθισμα ερχεται μπροστα για να εχει ο πισω χωρο να μπει ή να βγει σωστα? Εμενα λοιπον τωρα δεν παει ουτε μπροστα ουτε πισω παρα μονο με τον μοχλο κατω απο το καθισμα. Εχει χαλασει σε καποιον αλλο? Αν ξερει καποιος να μου πει που ακριβως να κοιταξω μηπως εχει κολησει με καποιο κερμα π.χ.Το καθισμα του οδηγου παει μπροστα?
01-06-07, 00:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Το κάθισμα του οδηγού δεν πάει μπροστά μόνο η πλάτη και μετά θέλει το μοχλό από κάτω. Για το θέμα της μνήμης ναι κανονικά έπρεπε να επανέρχεται στη θέση του μόλις το έκανες πίσω, με τη διαφορά πως σε μένα έρχεται με τον ακριβώς ανάποδο τρόπο από αυτόν που περιγράφει ο ranger. Δηλαδή πρώτα σπρώχνω την πλάτη πίσω και μετά σέρνω το κάθισμα όλο μαζί προς τα πίσω και σταματάει στην ίδια θέση. Αν κάνω αυτό που λέει ο ranger, πηγαίνει τέρμα πίσω!! Σε 3d profacilft πάντα, ετσι? Μήπως άλλαξε τπτ στο facelift? Αν κ δε νομίζω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15680194 seconds (81,63% PHP - 18,37% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|