Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Πωληση ΜεταΧειρισμενων Τουοτα
Παλιά 06-08-05, 11:54
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πωληση ΜεταΧειρισμενων Τουοτα

προσπαθώ να πουλήσω την corolla μου Ε12 μόντελο 07/2002 και παιδεύομαι 2 μήνες.(ατρακάριστο σε καλή κατάσταση με 33500χλμ)

άσε τώρα από τιμή δράμα, όταν έχεις αγοράσει ένα αυτοκίνητο 19500 και προσπαθείς να την πουλήσεις μαχιμουμ 13000, έχεις χάσει πάρα πολλά.
εγώ και 12000 να μπορούσα να το δώσω θα ήμουν ικανοποιημένος.
βέβαια έρχεται και η ΤΟΥΟΤΑ και κάνει εκπτώσεις ξαφνικά και όλα πάνε εις βάρος σου.

όταν αποφάσισα να την αγοράσω όλοι μου έλεγαν για πολύ εμπορικό αυτοκίνητο, αλλά στην πορεία άλλα βλέπω.

η πρώτη απογοήτευση ήρθε όταν γύρναγα μάντρες για να δώ ποσά λεφτά μου δίνουν. (η καλύτερη που βρήκα 11000 ευρώ) εγώ 11000 δεν πρόκειται να την δώσω προτιμώ να την βάλω στο ράφι και να μείνει.
Η άλλη περίπτωση είναι να είμαι καντέμης καθώς έχω πάρει προκαταβολή και την επόμενη μέρα το μετάνιωσε.

Είναι η πρώτη φορά που με δυσκολεύει έτσι αυτοκίνητο , το ibiza που είχα το πούλησα σε 3 μέρες, ενώ ένα Y10 GT σε μία εβδομάδα.

Πλήρως απογοήτευση.
Απάντηση με παράθεση
Re: Πωληση ΜεταΧειρισμενων Τουοτα
Παλιά 06-08-05, 12:40
turbakias!!!

μην περιμενεις φιλε να πιασεις τα λεφτα που αξιζει το αμαξι.. και εγω το ιδιο περναω εχω ενα Ε101 σενταν μοντελο 93 με σαλονι απο 95 ζαντολαστιχα αμορτισερ κονι ελατηρια ειμπαχ μπαρα θολων ραδιοσιντι ηχεια ενισχυτες γουφερ μηχανη απο gt με ιντερκουλερ μεγαλο εξατμιση απο μπροστα μεχρι πιω και αλλα πολλα και πανω απο 3000ευρω δεν δίνουν.. αξιζει να το δωσω τοσα οταν μονο για μηχανικα εχω δωσει πανω απο 3000ευρω.. καλυτερα να το βλεπω κατω απο το σπιτι μου να σαπιζει παρα να το δωσω τοσα λιγα... μην απογοητευσε ολο και κατι 8α βρεις και 8α το πουλησεις στα λεφτα που θελεις
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-08-05, 13:02
kyro Offline:
banned

Μοντέλο: ZZE 111 (G6)
Περιοχή: Γαλάτσι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
kyro είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Νομίζω παιδιά ότι και οι δύο πέσατε στην περίπτωση. Τα Toyota γενικά φεύγουν εύκολα και κρατάνε τιμή. Ενα Starlet KP60 που έδινα πριν κάτι μήνες έφυγε σε 2 μέρες και μέχρι να φύγει είχα 15 τηλέφωνα. Όταν έψαχνα για 111 δεν έβρισκα εύκολα να αγοράσω. Από την μία ο φίλος hatzidi2 όμως πουλάει ένα μοντέλο που είναι αρκετά νέο και του κάνει μεγάλη ζημιά και η έκπτωση της Toyota. Ο φίλος turbakias έχει ένα σπέσιαλ αυτοκίνητο που μόνο κάποιος που ψάχνει για τόσο φτιαγμένο θα πληρώσει. Οι υπόλοιποι του πληρώνουν μόνο το σασί. Καλή τύχη και στους δύο. Εγώ έχω την εντύπωση ότι αν βάλω πωλητήριο στο αμάξι μου θα φύγει σε μια εβδομάδα. ( την εντύπωση, έτσι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-08-05, 13:10
turbakias!!!

εσενα ειναι και καινουργιο μοντελο τι ειναι ε11? τι να πω ο καημενος που ολοι ζητανε air condition ετσι παραγγειλα ενα και να το βαλω μεχρι τελος εβδομαδας.. πρεπει για να το πουλησω καλα λεφτα να βρω καποιον που ξερει απο αυτοκινητα και να το αγορασει στην ουσια 8α αγορασει την μετατροπη και ολα τα πραγματα που εχει πανω παρα το υπολοιπο αμαξι..οψωμεθα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-08-05, 13:14
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Δημητρη μην περιμενεις και πολλα πραγματα για το συγκεκριμενο μοντελο.Ισως αν το ειχες μαμα θα το επαιρναν πιο ευκολα.Οι περισσοτεροι ακουν μετατροπη και κοβουν περα.εγω ειπα θα γερασω με αυτο το μοντελο γιαυτο και δινω λεφτα.
Υ.Γ.
τι αμαξι σκεφτεσαι να παρεις?Μην μου πεις κανα τυπου σαξοραλο θα κανεις εγκλημα.το ε11 ειναι το αμαξι που εχει στο αβαταρ!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-08-05, 15:17
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
ΤΟΥΟΤΑ και να χασει αξξια λιγο δυσκολο.Πληροφοριακα ειχα βαλει αγγελια το αυτοκινητο μου για να δω τι "ψαρια" θα πιασω.Αρχικη τιμη 12.000€.Κατωτατη τιμη που το "εδινα" 11.000€. Αγοραστες πολλοι και εντυπωσιασμενοι απο την κατασταση του αυτοκινητου παρα τα 5 χρονια που κουβαλαει.Συμπερασμα:ΤΟΥΟΤΑ=ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-08-05, 15:50
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Μετα μου λες γιατι σε φωναζω παλιοψευτη

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-08-05, 11:20
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετα μου λες γιατι σε φωναζω παλιοψευτη
Γιατι ρε Βασιλη τι ψεμμα ειπα ρε συ και μου το λες αυτο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-08-05, 03:25
turbakias!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημητρη μην περιμενεις και πολλα πραγματα για το συγκεκριμενο μοντελο.Ισως αν το ειχες μαμα θα το επαιρναν πιο ευκολα.Οι περισσοτεροι ακουν μετατροπη και κοβουν περα.εγω ειπα θα γερασω με αυτο το μοντελο γιαυτο και δινω λεφτα.
Υ.Γ.
τι αμαξι σκεφτεσαι να παρεις?Μην μου πεις κανα τυπου σαξοραλο θα κανεις εγκλημα.το ε11 ειναι το αμαξι που εχει στο αβαταρ!!
μου γυαλισε μια μπεμπα στο ματι look ac shnitzer με πολλα αλογα τριαρα ειναι ολα τα λεφτα αλλα το σκεφτομαι 8α δω τι 8α γινει και μπορει να παω προς τα εκει που δεν ηθελα και θελω να παω προς τα γερμανικα αυτοκινητα θα αποχωριστω τον ιαπωνα 8α το σκεφτω πολυ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-08-05, 22:39
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παντως παιδια η πωληση του μεταχειρισμενου σε μαντρα ηταν που ηταν χασουρα τωρα τελευταια εχει γινει κυριολεκτικα κλεψια!OPEL ASTRA 1.4 2001 επετειακο και τοσο full extra απο τη μαμα του που δεν μπορεις να φανταστεις φιλε hatzidi2 και μου δινανε 8500 οι μαντραδες για να το πουλησουν 11000-11500.Μα καλα 40% κερδος απο ενα αυτοκινητο ειναι..αντε μην πω!Συγχηστηκα!φιλε περιμενε και μονο σε ιδιωτη.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
πωληση μαμα ραδιο cd corollakias1.6 TOYOTA COROLLA E 12 2 25-05-09 16:39
Πωληση Ζαντων astamat54 TOYOTA COROLLA KE30 1 11-09-06 17:09
Πωληση Ζαντων astamat54 TOYOTA COROLLA AE86 0 10-09-06 03:15
ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΟΤΑ ????? stelios ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 53 12-04-04 01:30
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΑ stelios ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 22-02-04 01:16

Page generated in 0,16641903 seconds (80,96% PHP - 19,04% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:49.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com