Φίλε μου καλησπέρα. Επειδή κάτι μου θυμίζει το περιστατικό που αναφέρεις θα σου αναφέρω κάτι εντελώς γελοίο που έτυχε σε εμένα το οποίο όταν τελικά είδα τι έφταιγε γέλαγα.
Πριν από καιρό σε μία μεγάλη καταιγίδα εδώ στην Αθήνα, όπου παραλίγο να το κάνω βάρκα το corollaki μου, χρειάστηκε πολλές φορές να περάσω από σημεία όπου το ύψος το νερού ήταν αρκετό. Την επόμενη ημέρα άκουγα συνέχεια έναν μεταλλικό ήχο, σαν να εύρισκαν δύο μέταλλα μεταξύ τους και τρελάθηκα. Και εμένα το μυαλό μου πήγαινε σε διάφορα σενάρια. Βέβαια να τονίσω ότι το αυτοκίνητο πήγαινε μια χαρά και δεν έδειχνε να έχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα. Απλά έκανε σαν κουδουνίστρα.
Όταν το πήγα στην αντιπροσωπεία να το ελέγξουν, εντελώς τυχαία (και το τονίζω αυτό), όταν κατά λάθος ένας μηχανικός γύρισε τη πίσω αριστερή ρόδα (το αμάξι ήταν σηκωμένο) ανακάλυψαν ότι στο πίσω αριστερά δισκόφρενο και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στην δισκόπλακα και το μεταλλικό προστατευτικό το οποίο βρίσκεται ακριβώς πίσω της (από την πλευρά της ανάρτησης), είχε μπει ένα πολύ μικρό πετραδάκι με αποτέλεσμα να ακούγεται αυτός ο θόρυβος (ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικός :x ) μόνο όμως όταν το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. Φυσικά όταν το είδαμε γελάμε όλοι. Κάπως έτσι ανώδυνα λοιπόν τελικά έληξε η δική μου περιπέτεια. Είναι απίστευτο τελικά το τι κουφό μπορεί να σου συμβεί και να σε τρελάνει χωρίς λόγο. :P
Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι άσχετα με το πρόβλημα σου αλλά δεν χάνεις τίποτα να το τσεκάρεις.
Όπως και να έχει όμως εύχομαι να μην έχει συμβεί κάτι σημαντικό στο corollaki σου.