Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Τεχνικα Θεματα
Παλιά 24-03-05, 10:30
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
Τεχνικα Θεματα

Εδω μπορειτε να μας ρωτατε για οποιοδηποτε τεχνικο προβλημα σας και τα μελη μας να σας απαντανε για να δουμε την τεχνικη καταρτιση του club μας χωρις ομως μεγαλη αναλυση. question question yell

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-03-05, 18:10
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 528
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Έχω μια διαφωνία με έναν φίλο μου σχετικά με το ε12 1,4 vvti. ;Exει ηλεκτρονικό γκάζι ή όχι;;; Επιπλέον αν καταργήσω προκαταλύτη και βάλο ελεύθερο θα έχω κανένα πρόβλημα με τους αισθητήρες ή όχι. Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να μην είμαι off topic.
Απάντηση με παράθεση
Re: Τεχνικα Θεματα
Παλιά 24-03-05, 23:05
Το avatar του χρήστη Meleths
Meleths Offline:
Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Meleths είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φιλε η Gorillas h Corolla δεν εχει ηλεκτρικη πεταλουδα. Τωρα στο θεμα του καταλυτη δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την προυποθεση οτι θα μπει ο σωστος για το αντιστοιχο μοτερ και οχι κανενας τεραστιος

Φιλικα
Παλιά 25-03-05, 10:26
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Δύναμη Σεβασμού: 528
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Τι ακριβώς εννοείς. Εμένα μου είπε ότι υπάρχουν με 400, 200 και 100 τρύπες και από εταιρίες Americat, sebring και έναν με το όνομά του μαγαζιου πάνω. Μου είπε πως και οι τρείς ίδιοι είναι, από ίδιο εργοστάσιο αλλά ο καθένας βάζει το όνομά του. Αλήθεια τι να προτιμήσω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-03-05, 21:10
Το avatar του χρήστη Meleths
Meleths Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 271
Meleths είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Καλησπερα

Λοιπον το μεγεθος των καταλυτων αλλαζει αναλογα με τα κυβικα των αυτοκινητων οπως οι η διαμετρος εισοδου και εξοδου του καταλυτη. Λογικα πρεπει να βαλεις εναν με 200 τρυπες το θεμα ειναι αν αυτος που θα τον βαλεις εχει χαναβαλει σε αντιστοιχο αυτοκινητο και ξερει. Και αυτο σου το λεω διοτι οντως εχουν υπαρξει περιπτωσεις που εχουν τοποθετηθει λαθος καταλυτες και αναβει το λαμπακι του check engine. Γι αυτο λοιπον ψαξτο λιγο το θεμα και ρωτησε και σε γνωστα ονοματα του χωρου ( δες στο αντιστοιχο θεμα εξατμισεις) πριν κανεις οτιδηποτε.

Φιλικα
Παλιά 25-03-05, 21:16
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1250
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

φιλε gorillas θα συμφωνησω με τον meleths . και θελω να σου πω και κατι για να μη μετρας τις τρυπες εως το 200 . αυτος που εβαλα εχει 200τρυπες αλλα δε τις μετρησα οπως με ειχε ρωτησει μια φορα ο αντωνης. εβλεπα ελαφρα απεναντι ομως μεσα απο τις τρυπες του καταλυτη!!!
Παλιά 07-07-05, 16:07
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 455
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εχω 2 Ε111 ,ενα 3θυρο 1.4L VVTi του 2000 και ένα 1,6L G6 VVTi του 2000. Εχω παρατηρησει οτι όταν ειναι ο κινητηρας στο ρελαντι οι στροφες του κανουν παρτυ. ειναι στις 800rpm, πανε 400, κοντευει να σβησει, περνει τα πανω του, σκαρφαλωνει στις 1400, πεφτει, ανεβαινει, και σταθεροποιηται. περναει κανα λεπτο ηρεμιας και ξανα τα ιδια. Πειραματιστηκα και με ανοιχτο το A/C αλλα τα ιδια και παλι. Αν το εκανε μονο το ενα αυτοκινητο θαλεγα οτι θελει να μου σπασει τα νευρα επιτηδες. Αλλα και τα δυο? Μηπως γνωριζει κανενας απο τι πασχουν και τι φαρμακο να αγορασω? θα γινουν καλα? εχω ελπιδες η να προχωρησω στην ευθανασια ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-07-05, 16:28
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 768
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το ίδιο μου κάνει και εμένα αλλά οι αλλάγές στις στροφές είναι μικρές δηλαδή από 850 περίπου που είναι ρελαντί άντε να ανέβει στις 1000.στην ΤοΥοΤΑ μου είπαν ότι και ο μηχανικός μου.ότι είναι από μία βαλβίδα που στο δικό μου μοτέρ βρίσκεται αριστερά από την εισαγωγή.έχω την Ε101.τώρα το μοτέρ σου επειδή είναι διαφορετικό μπορεί να είναι από τπτ άλλο.πάντως εμένα μου είπαν πως και να μην την αλλάξω δεν τρέχει και τπτ.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-07-05, 21:49
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 455
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
τι δεν τρεχει τιποτα? πλακα κανουν? εδω χορευει το αμαξι. Λαθος, τα corollakia μου. Πηγα στην αντιπροσωπεια, σε γνωστο κιολας και μου ειπε μη φοβασαι δεν ειναι τιποτα, ο παπας ηταν ξεβιδωμενος, τον ευχαριστησα, εφυγα και παλι τα ιδια, χορευε!!!!! Ειτε το παω ηρεμα, ειτε το ξεζουμιζω τα ιδια!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-05, 10:11
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 370
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω 2 Ε111 ,ενα 3θυρο 1.4L VVTi του 2000 και ένα 1,6L G6 VVTi του 2000. Εχω παρατηρησει οτι όταν ειναι ο κινητηρας στο ρελαντι οι στροφες του κανουν παρτυ. ειναι στις 800rpm, πανε 400, κοντευει να σβησει, περνει τα πανω του, σκαρφαλωνει στις 1400, πεφτει, ανεβαινει, και σταθεροποιηται. περναει κανα λεπτο ηρεμιας και ξανα τα ιδια. Πειραματιστηκα και με ανοιχτο το A/C αλλα τα ιδια και παλι. Αν το εκανε μονο το ενα αυτοκινητο θαλεγα οτι θελει να μου σπασει τα νευρα επιτηδες. Αλλα και τα δυο? Μηπως γνωριζει κανενας απο τι πασχουν και τι φαρμακο να αγορασω? θα γινουν καλα? εχω ελπιδες η να προχωρησω στην ευθανασια ?
Φίλε μου καλημέρα.

Έχω και εγώ μια corolla Ε11 1.4 VVTi και παλαιότερα αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Οι στροφές έκαναν πάρτυ στο ρελαντί.
Κάποια στιγμή χρειάστηκε να αλλάξω αισθητήρα Λ1 (για άλλο λόγο βέβαια) και από τότε έχω έρθει στα επίπεδα που περιγράφει ο Κώστας(diafanh-psyxh). Δεν μπορώ βεβαία να τεκμηριώσω κατά πόσο έπαιζε ρόλο ο αισθητήρας σε αυτό αλλά με την αλλαγή του σταμάτησε.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
Φιλικά

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
corolla ts με θεματα θερμοκρασίας Vadomez Θελω βοηθεια 21 11-01-15 13:34
Εντυπωσεις Σχολια Απο Την Βολτα Στα Καλαβρυτα MARMEL ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 52 21-11-05 01:14

Page generated in 0,16932702 seconds (81,67% PHP - 18,33% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com