Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΣΕ COROLLA H/B 2000 |
|
09-03-04, 15:55
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΣΕ COROLLA H/B 2000
Αγαπητοί φίλοι,
Στο τελευταίο μου ταξίδι που έκανα σε ένα ορεινό χωριό (Κρίκελο) 18χλμ απο τα Καρπενήσι, και σε υψόμετρο 1200μ και κάθε φορά που ανεβοκατέβαινα απο το χωριό για τριγύρω εκδρομές, υπήρχε ένα χαρακτηριστικό σημείο που είχε μόνιμα πυκνή ομίχλη (το βράδυ -4C και αλυσίδες για να περάσεις τον πάγο).
Έτσι μου δημιουργήθηκε η έντονη επιθυμία να βάλω τα προβολάκια ομίχλης (δεν ξέρω τελικά πόσο εξυπηρετούν, αλλά τον προφυλακτήρα μου σίγουρα θα τον στολίσουν) που προβλέπονται για το συγκεκριμένο corolla. Παίρνω τηλέφωνο στην toyota να ρωτήσω την τιμούλα τους, και όταν την άκουσα μου έφυγαν"τα παππούτσια"!!! Κοστίζουν 380ευρώ, χωρίς φυσικά την τοποθέτηση τους.
Ερώτηση: Υπάρχουν imitasion προβολάκια ή κάτι άλλο που να ταιριάζει αισθητικά στο συγκεκριμένο πάντα μοντέλο; Που θα μπορούσα να απευθυνθώ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
09-03-04, 16:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Για την ΕΕ11 λες??
|
09-03-04, 16:07
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac
Για την ΕΕ11 λες??
|
Ακριβώς για την Ε11 facelift με τα διπλά φανάρια!
|
09-03-04, 16:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Η Booster βγάζει για την ΕΕ11 αλλά μόνο για τον WRC προφυλακτήρα νομίζω!!!
|
10-03-04, 10:03
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
file karapn ena meros pou boreis na koitaxeis einai pisv apo tin toyota neos kifisos sto potami. ston pisv dromo (apo ekei pou pas gia na beis sto sinergeio) iparxei ena magazi pou fernei polla pragmata gia toyota kai se poli kales times gia rixe mia matia
|
10-03-04, 11:34
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Φιλε karapn.
Σε ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά στην αρχή τησ λεωφόρου Πετρουπόλεωσ στην Πετρούπολη υπήρχε ένα τροπέτο σαν αυτό που θες με προβολάκια πριν 2-3 εβδομάδες ( με ενδιέφερε να βρω ένα καντράν από G6). Αν μένεισ κοντά μπορείς να πεταχτείς να δεις αν υπάρχει ακόμα, διαφορετικά μπορώ και εγώ αν προλάβω σήμερα να ρωτήσω αλλιώς αύριο και σου λέω
10-03-04, 13:12
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu
Φιλε karapn.
Σε ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά στην αρχή τησ λεωφόρου Πετρουπόλεωσ στην Πετρούπολη υπήρχε ένα τροπέτο σαν αυτό που θες με προβολάκια πριν 2-3 εβδομάδες ( με ενδιέφερε να βρω ένα καντράν από G6). Αν μένεισ κοντά μπορείς να πεταχτείς να δεις αν υπάρχει ακόμα, διαφορετικά μπορώ και εγώ αν προλάβω σήμερα να ρωτήσω αλλιώς αύριο και σου λέω
|
Φίλε george4agelu ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία σου, αλλά δυστυχώς μένω νότια προάστια Αργυρούπολη, και με τις υποχρεώσεις της δουλειάς είναι λίγο δύσκολο να προσεγγίσω το συγκεκριμένο σημείο. Αν βρεθείς για δική σου δουλειά και είναι εύκολο να κάνεις μια ερώτηση με ενημερώνεις.
Και πάλι ευχαριστώ, όπως και τον φίλο g6 για την πληροφορία του.
|
12-03-04, 09:38
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
φιλε karapn υστυχώς το τροπέτο το έχει δώσει όλο. Ψάξε λίγο στα αξεσουάρ μήπωσ βρεισ κάποια προβολάκια μη γνήσια. Μια λύση που είχα δει σε ένα Corolla σαν το δικό σου ήταν ότι είχε πάρει αυτά τα προβολάκια που είναι για Honda (¨οχι γνήσια), αυτά που είναι στρογγυλά και έχουν ένα πλάισιο γκρι, στυλ ανθρακονήματοσ και τα είχε προσαρμόσει. Το κόστοσ τους δεν είναι πάνω από 60-80 ευρώ και νομίζω ότι υπάρχουν σε μαγαζιά με αξεσουάρ στα νότια.
12-03-04, 12:10
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu
φιλε karapn υστυχώς το τροπέτο το έχει δώσει όλο. Ψάξε λίγο στα αξεσουάρ μήπωσ βρεισ κάποια προβολάκια μη γνήσια. Μια λύση που είχα δει σε ένα Corolla σαν το δικό σου ήταν ότι είχε πάρει αυτά τα προβολάκια που είναι για Honda (¨οχι γνήσια), αυτά που είναι στρογγυλά και έχουν ένα πλάισιο γκρι, στυλ ανθρακονήματοσ και τα είχε προσαρμόσει. Το κόστοσ τους δεν είναι πάνω από 60-80 ευρώ και νομίζω ότι υπάρχουν σε μαγαζιά με αξεσουάρ στα νότια.
|
Φίλε george4agelu σε ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια σου. Αυτό που μου λες θα κάνω, θα κοιτάξω σε κατ/τα με αξεσουάρ μηπώς βρω κάτι που να του ταιριάζει και να μη φαίνεται ξένο. Επίσης ο ηλεκτρολόγος στην toyota που πηγαίνω μου είπε ότι έχει και εκείνος κάτι υπόψην του, θα το κοιτάξει και θα με ενημερώσει.
Πάντως αν βρω κάτι, μόλις τα τοποθετήσω θα βάλω φωτό για να τα δείτε.
|
12-03-04, 12:47
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
φιλε karapn ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ, ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,21936989 seconds (86,14% PHP - 13,86% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|