Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
vvti- Μήπως είναι λίγο θορωβώδης;
Παλιά 19-02-04, 15:02
karapn Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 259
karapn είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
vvti- Μήπως είναι λίγο θορωβώδης;

Αγαπητοί κάτοχοι corolla,
Τελευταία και ειδικότερα τώρα τις κρύες μέρες, έχω την εντύπωση ότι το vvt-i μου είναι πιο θορυβώδες απο ότι το έχω συνηθήσει. Έντάξει ξέρω ότι είναι φυσιολογικό για προφανείς λόγους, αλλά ακόμη και όταν ζεσταίνεται ο κινητήρας δεν έχει την βελούδινη λειτουργία όταν ο καιρός είναι πιο ζεστός.
Ανεξάρτητα απο τις καιρικές συνθήκες γενικεύω και θεωρώ ότι ο vvti είναι θορυβώδεις πάνω απο τις 3000στροφές, και στα ταξίδια με ταχύτητα 120χλμ θα το περίμενα πιο ήσυχο αφού η ταχύτητα δεν είναι και τόσο μεγάλη.
Σε ερώτηση μου στην TOYOTA μου είχαν πει ότι σε αυτό συμβάλει ο κακός σχεδιασμός της πολλαπλής εισαγωγής και ότι έχουν έρθει καινούργιες. Μια και δυό σπεύδω στην εγγύηση πάντα και την άλλαξα με μια καινούργια. Στην αρχή μου φάνηκε ότι είχε διαφορά (ίσως να ήταν και ψυχολογικό).
Τέλος αυτό που παρατηρώ και αν έχει κανείς φίλος γνώμη, είναι ότι το πρωί κυρίως πιο έντονα, αλλά και όταν ζεσταθεί, στο ξεκίνημα, καθώς και στην αλλαγή απο 1η σε 2α ακούγεται ένας θόρυβος σαν να συντονίζει η εξάτμιση ή μέρος της. Δεν είναι έντονο, αλλά αρχίζει και με ενοχλέι. Λέτε να προέρχεται απο την πολλαπλή;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-02-04, 01:10
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Aυτόν τον θόρυβο τον κάνει και μένα και είναι σπαστικός!
Κυρίως όταν με 2α και αρκετά χαμηλές στροφές πατάω τέρμα το γκάζι....
Σα να συντονίζεται κάτι πίσω χαμηλά στην εξάτμιση....

Θα συμφωνήσω επίσης μαζί σου για το ότι τα vvti είναι αρκετά θορυβώση μετά τις 3.000σαλ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-02-04, 01:57
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Μιλατε και οι δυο σωστα. Ολοι τα ιδια πραγματα αντιμετωπιζουμε. Αναμενόμενο μιας και μιλαμε για το ιδιο αυτοκίνητο. Παντος σε γενικές γραμμες ειναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-02-04, 09:46
karapn Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 259
karapn είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Μιλατε και οι δυο σωστα. Ολοι τα ιδια πραγματα αντιμετωπιζουμε. Αναμενόμενο μιας και μιλαμε για το ιδιο αυτοκίνητο. Παντος σε γενικές γραμμες ειναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του.
Μήπως είναι κάποιο πρόβλημα της εξάτμισης που πρέπει να ανακαλύψουμε και φυσικά να απαιτήσουμε απο την TOYOTA να μας το διορθώσει;
Το έχει κανείς συζητήσει με το συνεργείο του που πηγαίνει;
Πάντως στην TOYOTA Αργυρούπολης που πηγαίνω έχουν όλη την διάθεση να το εξετάσουν, αλλά που ο χρόνος να τους το αφήσω.
Σημείωση: Την παραπάνω TOYOTA την συνιστώ για όσους μένουν στα νότια προάστια
Απάντηση με παράθεση
Απορία....
Παλιά 20-02-04, 10:54
Το avatar του χρήστη dimitris122
dimitris122 Offline:

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Δύναμη Σεβασμού: 0
dimitris122 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Απορία....

Γειά σας και απο μένα...κατ αρχήν έχω ένα corolla του 2002..και κατα δεύτερον: Ακούω και εγώ ένα θόρυβο τελευταία και δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος...στην αρχή δεν το έκανε..το καλοκαίρι άλλαξα το τελικό καζανάκι της εξάτμισης και εδώ και ένα μήνα κάνει ένα παράξενο θόρυβο στις εξής περιπτώσεις:

α) Με 1η απο τις 2000 στροφές μέχρι τις 4000
β) Με 2α από τις 2000 στροφές μέχρι τις 3500

Λέτε να είναι το ίδιο?
Και κάτι άλλο...είχε ποτέ κανένας πρόβλημα με το εσωτερικό μηχανισμό των καθαριστήρων ή με τις λυχνίες που βρίσκονται στους διακόπτες του Air Condition???
Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
21η Απριλίου - Μήπως είναι αναγκαία...? madvinegar ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 13 23-04-12 09:38
Φοβερή η Corollaρα αλλά..Θέλει λίγο θόρυβο.. JaPanos TOYOTA COROLLA 111(G6) 10 19-06-09 19:39
στάζει λίγο λαδάκι antonios7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 20 26-09-07 21:30
Τούμπαρε F1 λίγο πριν τον τερματισμό! Φωτό inside. spyros_45 OFF TOPIC 5 12-04-06 16:54

Page generated in 0,12772799 seconds (77,36% PHP - 22,64% MySQL) with 31 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com