Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Τα έχετε δοκιμάσει;
Παλιά 16-02-04, 13:27
Όλγ@ Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Όλγ@ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα έχετε δοκιμάσει;

Γεια σε όλους!Με λένε Όλγα και έχω και εγώ ένα corollaki. Το έχω ήδη 15 μήνες, κοντεύω τα 30.000 χιλιόμετρα και αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να το βελτιώσω λίγο.Εκεί άρχισαν τα δύσκολα!Θέλω πολύ να βάλω 17αρες ζάντες αλλά όσοι έχουν δοκιμάσει (σε κάτι astra και focus) μου λένε ότι δεν θα πιστεύω πόσο θα κόψει το αυτοκίνητο!Το έχετε δοκιμάσει;
Σε δεύτερη φάση θα του αλλάξω ανάρτηση γιατί η δική του με τρομάζει λίγο στις στροφές!
Σχετικά με bodykit τώρα, περιμένω ένα σετ ολοκαίνουριο από Ιαπωνία σε ένα μήνα,θα δω και θα σας πω!
Τέλος, με το φόβο ότι οι ζάντες θα "σκότωναν" το corollini μου, άρχισα να ψάχνω για βελτίωση του κινητήρα.Μου είπαν ότι μπορώ να βάλω φίλτρο,να αλλάξω το τελικό μέρος της εξάτμισης για να ανασάνει το αυτοκίνητο και ένα (δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα) που θα ρυθμίζει την αναλογία βενζίνης-αέρα.Με όλα αυτά (κόστος 700-1000€) το μόνο που θα κάνω, όπως μου είπαν πάντα, θα κερδίσω τις 17αρες.Τι γνώμη έχετε για όλα αυτά;
Α, το corollaki μου είναι 1.4!
-Αν έχω κάνει κάποιο λάθος στη διατύπωση,sorry αλλά εμείς τα κοριτσάκια δεν τα πάμε πολύ καλά με το άθλημα!
Παλιά 16-02-04, 14:39
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 498
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Τα έχετε δοκιμάσει;

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Όλγ@
Γεια σε όλους!Με λένε Όλγα και έχω και εγώ ένα corollaki. Το έχω ήδη 15 μήνες, κοντεύω τα 30.000 χιλιόμετρα και αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να το βελτιώσω λίγο.Εκεί άρχισαν τα δύσκολα!Θέλω πολύ να βάλω 17αρες ζάντες αλλά όσοι έχουν δοκιμάσει (σε κάτι astra και focus) μου λένε ότι δεν θα πιστεύω πόσο θα κόψει το αυτοκίνητο!Το έχετε δοκιμάσει;
Σε δεύτερη φάση θα του αλλάξω ανάρτηση γιατί η δική του με τρομάζει λίγο στις στροφές!
Σχετικά με bodykit τώρα, περιμένω ένα σετ ολοκαίνουριο από Ιαπωνία σε ένα μήνα,θα δω και θα σας πω!
Τέλος, με το φόβο ότι οι ζάντες θα "σκότωναν" το corollini μου, άρχισα να ψάχνω για βελτίωση του κινητήρα.Μου είπαν ότι μπορώ να βάλω φίλτρο,να αλλάξω το τελικό μέρος της εξάτμισης για να ανασάνει το αυτοκίνητο και ένα (δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα) που θα ρυθμίζει την αναλογία βενζίνης-αέρα.Με όλα αυτά (κόστος 700-1000€) το μόνο που θα κάνω, όπως μου είπαν πάντα, θα κερδίσω τις 17αρες.Τι γνώμη έχετε για όλα αυτά;
Α, το corollaki μου είναι 1.4!
-Αν έχω κάνει κάποιο λάθος στη διατύπωση,sorry αλλά εμείς τα κοριτσάκια δεν τα πάμε πολύ καλά με το άθλημα!
Καλησπέρα και καλωσήρθες!!!
Εφόσον η συνολική διάμτερος του τροχού θα αλλάξει με τις 17αρες (έτσι θα μεγαλώσει το βήμα) θα χάσεις σε εκκινήσεις!!!
Με τις ωελτιώσεις που λες ότι θες να κάνεις (αυτό που δε θυμάσαι ακριβώς το όνομα μήπως λέγεται AFR???) ίσως να μην κερδίσεις πάλι την επιτάχυνση που θα ήχες με τις 15αρες αλλά σίγουρα θα πιάνεις μεγαλύτερες τελικές λόγω μεγαλύτερου βήματος!!!
Αν σε ενδιαφέρει ΠΟΛΥ η εμφάνιση τότε βαλτες.. Αν όμως θες και επιδόσεις βάλε 16αρες για να μη χάσεις αλλά και να βελτιωθεί αισθητά το κράτημα!!!
Απλά να είναι ελαφριές οι ζάντες και κοντά στις 7" το φάρδος και όχι 6" ή 6.5" που είναι οι μαμά!!

Για body-kit ποια εταιρεία έχεις δει από japan???? 8)

Επίσης αντί για ένα απλό AFR (το οποίο το ήχα πάνω για λίγο καιρό και θα δεις διαφορά) μπορείς να βάλεις παράλληλο εγγέφαλο!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-04, 15:12
Όλγ@ Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Πάτρα
Όλγ@ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλώς σας βρήκα!
Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ η εμφάνιση,αν και θα με πειράξει να μην ανοίγει όπως πριν γιατί άφηνα αρκετά της κατηγορίας μας πίσω στα φανάρια !Αλλά τι να κάνουμε, δε γίνεται να τα έχουμε όλα!Δεν ξέρω τι γίνεται Αθήνα,αλλά εδώ στην Πάτρα είναι ελάχιστα τα φτιαγμένα corollakia, και δεν έχουμε και πολλές επιλογές σχετικά με τις εταιρείες που θα κάνουν τη "βελτίωση".
Τώρα σχετικά με το κουστούμι στάθηκα αρκετά τυχερή.Σύμφωνα με αυτά που μου είπαν από το μαγαζί υπάρχει μία ιαπωνική εταιρεία και τους ζητάει να βρουν ένα ιαπωνικό και ένα ευρωπαϊκό αυτοκίνητο να δοκιμάσουν τα κουστούμια και αν αρέσει στους ιδιοκτήτες και στην εταιρεία να ξεκινήσει η συνεργασία,και εμείς που θα προσφέρουμε τα αυτοκίνητα μας να τα πάρουμε σε τιμή κόστους με σκοπό να διαφημιστούν οι δύο εταιρείες.Το θέμα είναι ότι δεν έχουν ιδέα πως θα είναι το κουστούμι.Τέλοσπαντων,θα το δούμε σε ένα μήνα. Μέχρι τότε ελπίζω να έχω καταλήξει σε ζάντες πράγμα που το θεωρώ πολύ δύσκολο.
Θα πάω μια βόλτα αύριο να τους ρωτήσω πιο αναλυτικά (και πιο προσεκτικά) και θα σου πω ακριβώς ονόματα.
Τώρα άλλη μία απορία: αν μεγαλώσει η διάσταση της ζάντας και μικρύνει το πέλμα δεν θα έχει την ίδια διάμετρο;Απλά θα φαρδύνει,σωστά;
Και κάτι άλλο,το corollaki της φωτογραφίας δικό σου είναι; Είναι κουκλί!
Παλιά 16-02-04, 15:24
DjBac Offline:
Administrator

Όταν μαθεις όνομα για την εταιρεία αυτή πόσταρέ το γιατί είναι ενδιαφέρον!!!!

Αν πας σε 17αρες θα πρέπει να έχεις προφίλ 45 και φάρδος 205

Τώρα έχεις διάμετρο 603,8mm, με 17/45/205 θα έχεις 617,2mm...
Είναι αισθητή η διαφορά, αλλά και η μικρότερη αν θες να πας σε 17αρες!!

Η άλλη λύση είναι 17/35/235 με 597,2mm (όχι όμως για ελληνικούς δρόμους) ή 17/40/205 με 596,7mm.....
Με τον τελευταίο συνδυασμό πετυχαίνεις τη μικρότερη διαφορά στη διάμετρο!!! Αλλά με προφίλ 40, έτσι θα θέλεις ΜΕΓΑΛΗ προσοχή στις λακούβες για να μην πηγαίνεις συνέχεια για ίσιωμα!!!

Ναι, δικό μου είναι!!! THANX!!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-04, 17:54
Everville Offline:
Νεότατος

Everville είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ολγα, γιατί να αλλάξεις ανάρτηση στην Corolla ?
Ειδικά αυτή που έχει δεν θα το έλεγα με τίποτα ότι τρομάζει στις στροφές. Τι σκέφτεσαι να βάλεις ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-04, 19:05
Το avatar του χρήστη john
john Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ilioupoli
Δύναμη Σεβασμού: 272
john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Everville
Ολγα, γιατί να αλλάξεις ανάρτηση στην Corolla ?
Ειδικά αυτή που έχει δεν θα το έλεγα με τίποτα ότι τρομάζει στις στροφές. Τι σκέφτεσαι να βάλεις ?
Δεν σε τρομάζει η ανάρτηση σε τρομάζει το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ειναι ψηλό με αποτέλεσμα να παίρνει μεγάλες κλίσεις στις στροφές. Εμένα προσωπικά με κάνει να κολώνω λίγο. Σήμερα ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν για ελατήρια ΤΤΕ (235€ χωρίς τοποθέτηση) τα οποία χαμηλώνουν το αυτοκίνητο 3χιλ. με τα ίδια μαμίσια αμορτισέρ. Οπότε κατα τη γνώμη μου ξεκινάς σταδιακά για να δεις αν θα σου αρέσει η αλλαγή, (γιατί όπως μου είπαν το αυτοκίνητο θα κοπανάει λίγο και τα corollakia είναι λίγο επιρρεπεί στους τριγμούς) και εν συνεχεία αλλάζεις και τα αμορτισέρ αν θες κάτι ακόμα πιο σκληρό.
Welcome

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-04, 22:38
DjBac Offline:
Administrator

mallon 30 xiliosta ennoeis!!!

Σίγουρα θα σου αρέσει αυτή η αλλαγή και μετά θα θες κάτι ακόμα!!!
Θα αλλάξει αισθητά η συμπεριφορά του αυτοκινήτου και δε σκληραίνει σχεδόν καθόλου!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
ΖΑΝΤΕΣ
Παλιά 17-02-04, 02:04
ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Offline:
banned

ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΖΑΝΤΕΣ

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 215/45/17,ΒΓΕΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ.ΕΧΑΣΑ ΛΙΓΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΕΛΙΚΟΣΑ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΜΑΜΑ,ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ 200 ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ,ΒΑΡΕΛΑΚΙ ΤΗΣ RAID ΚΑΙ 30000ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-04, 11:08
Το avatar του χρήστη john
john Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ilioupoli
Δύναμη Σεβασμού: 272
john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac
mallon 30 xiliosta ennoeis!!!

Σίγουρα θα σου αρέσει αυτή η αλλαγή και μετά θα θες κάτι ακόμα!!!
Θα αλλάξει αισθητά η συμπεριφορά του αυτοκινήτου και δε σκληραίνει σχεδόν καθόλου!!
Ναι 30χιλ (sorry) μου φαινεται θα το δοκιμάσω γιατι ο δρόμος για το εξοχικό μου εχει 80χλμ στροφες συνεχόμενες και όπως καταλαβαίνεις οταν κάνεις συνέχεια την ίδια διαδρομή κάπου δεν πας χαζεύοντας για να απαλαυσεις το τοπίο
Ευχαριστώ

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-04, 18:41
Everville Offline:
Νεότατος

Everville είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Δεν σε τρομάζει η ανάρτηση σε τρομάζει το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ειναι ψηλό με αποτέλεσμα να παίρνει μεγάλες κλίσεις στις στροφές.
Θες να πεις ότι το σώμα σου παίρνει μια κλιση. Το αμάξι δεν παίρνει καμμία.

Παράθεση:
Εμένα προσωπικά με κάνει να κολώνω λίγο.
Ναι δεν αντιλέγω. Και εγώ το παθαίνω αν και μάλλον το συνηθίζω !

Απλά δεν μου αρέσει να το χαμηλώσω.
Δεν ξέρω αν κερδίζεις όντως ή απλα νώθεις πιο ασφαλής.
Αν μπορούσα να χαμηλώσω το καθισμα (!).
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Το έχει δοκιμάσει κανείς??? Θα δουλέψει?? DjBac SUPPORT 28 17-01-08 23:37

Page generated in 0,16458011 seconds (81,50% PHP - 18,50% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:20.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com