Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
Re: COROLLA TOYOMAD
φιλε γεια σου, εχει τυχει και εχω παει βολτα με το συγκεκριμενο και παει πολυ καλα, αλλα ειναι 265 αλογα με 0.9 πιεση και Τ-28. 4α-φε turbo και μη τρελαινεστε με την toyomad δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο....
Δύναμη Σεβασμού: 295
Η toyomad κανει πραγματικα πολυ καλη δουλεια.Πριν απο 1 μηνα φιλος μου εiχε εξελιξει Lancia Deltona,με αλλαγη εκκεντροφορων,μεγαλητερη τουρμπινα και σειριακο προγραμματισμο επανω στο δυναμομετρο.Επειδη εχω παει 1-2 φορες,τα παιδια εκει ειναι πολυ αρρωστα με τα auto και γνωριζουν πολλα.Ενα αλλο τρελλο που εχουν κανει ειναι και τουρμισμα σε Harley Ειχαν αρχισει με ΤΟΥΟΤΑ,αλλα τωρα κανουν βελτιωσεις και σε αλλες μαρκες. Εχετε δει το starlετακι που εχουν
ρε φιλε αν ειναι να σε χρεώνουν 7000 ευρω για ενα light turbo kit και να μην 3ερεις τι πραγματα χρησιμοποιουν τι να το κανεις.... για μενα το 90% των βελτιωτων ειναι εκμεταλευτες και να πεις οτι 3ερουν...... περνουν ετοιμα κιτ και ιδεες και τα εφαρμοζουν.
Φιλε kostrd εσυ εκλεισες το 6αρι το σασμαν μου μεσω καποιου στον Πειραια?
Δύναμη Σεβασμού: 295
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilis_G6rT";p="
ρε φιλε αν ειναι να σε χρεώνουν 7000 ευρω για ενα light turbo kit και να μην 3ερεις τι πραγματα χρησιμοποιουν τι να το κανεις.... για μενα το 90% των βελτιωτων ειναι εκμεταλευτες και να πεις οτι 3ερουν...... περνουν ετοιμα κιτ και ιδεες και τα εφαρμοζουν.
Φιλε kostrd εσυ εκλεισες το 6αρι το σασμαν μου μεσω καποιου στον Πειραια?
Οχι δεν ημουν εγω.Με την μετατροπη τι θα κανεις?Το σασμαν υπαρχει
Οκ το σασμαν μολις το πουλησα σε καποιον απο εδω μεσα, τελικα θα κρατησω το δικο μου μοτερ (4α-φε) που ξερω πως να το βελτιωσω, τωρα με το μηχανικο μου εχουμε λυσει σχεδον τα παντα, το μοτερ το εχει αναλαβει ο ματτης στιν Αθηνα για εμβολα και μπιελες και απο περιφεριακα αλλαζω σχεδον τα παντα, σασμαν εχω βρει 5αρι απο mr2 me mploke. Να δουμε τι θα βγει..... στο ρυθμισμα θα φαω πακετο να βρω τα σωστα μειγματα.