Γεια σας παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια για το club και το site. Έμαθα γι' αυτό κάπως καθυστερημένα (είμαι φαντάρος) από τον billlllll και ενθουσιάστηκα. Καιρός ήταν να φτιαχτεί και ένα club για τα corollάκια μας. Έβλεπα τα starlet, mr2, yaris κτλ clubs και ομολογώ ότι ζήλευα!!!
Με λένε Κώστα, μένω Αθήνα (τώρα είμαι Ρόδο) και έχω μία corolla Η/Β ΕΕ111 μοντέλο β'99. Μηχανικά δεν έχει τίποτα, μόνο φιλτροχοάνη και τελικό καζανάκι χειροποίητο. Από ηχοσύστημα πάλι τίποτα (χεχε) και φοράει koni κίτρινα με eibach ελατήρια χαμηλώματος 3,5 πόντων. Από ζάντες φοράει τις oz super turismo 14'' (αν και έχω βρει 15'' σιδερένιες από την καινούρια corolla και σκέφτομαι να τις βάλω.)
Χαίρομαι που σας βρήκα και όποτε με αφήσει η μαμά πατρίδα θα σας γνωρίσω από κοντά.
Εδώ έχω κάποιες φωτογραφίες της corollaς μου, και
Εδώ έχω κάποιες φωτό από άλλες corollάρες τούμπανα που έχω βρει στο internet. (btw τι γνώμη έχετε για τα διπλοφάναρα που φοράνε μερικές? Τα είχα δει στην corolla ενός μαντρά στην Λιοσίων και μου είπε ότι μόνο απ' έξω τα βρίσκεις και η τιμή τους είναι και κάπως τσιμπημένη)
Θα τα πούμε