Καλημέρα!
επειδή ετυχε να δω στο σπιτι ενός φιλου μου ένα ραλακι που βαψανε μονοι τους τις ζαντες σκέφτομαι να το κανω και εγω καποια στιγμη.
Συγκεκριμένα το εχει μια κοπελα και τις εβαψε ο αδερφος της με σπρευ μονος του, δεν ξερω διαδικασιες δεν ημουν εκει και το αποτέλεσμα είναι τελειο αλλα εχουν περασει και 2-3 χρονια χωρις να χαλασουν!
να δωσω χρηματα να το κανουμε σωστα δεν παιζει οποτε το να τις βαψω μονος μου είναι μονόδρομος για μενα.
Θα ηθελα μαυρες επειδή είναι ασημι το αμαξι και θα του πηγαινουν τρελά!
βεβαια επειδή εκει που μενω κολαω στα πεζοδρομια θα διαλυθουν παλι και γιαυτο κολυομαι να το κανω!
Υπαρχει κανεις να τις εχει βαψει μονος του? αν ναι, μας λεει διαδικασια και τι χρειαζεται?
Εχω αδεια τον Αυγουστο 3 εβδομάδες οποτε χρονος θα υπαρχει…
Eδω εχω φωτος με αυτές
http://www.corollaclub.com/forums/sh...=14095&page=16
επειδή τις πηρα από φιλο με βουλκανιζατέρ μεταχ. εχουν χτυπήματα και εχουν βαφτει από πανω με ασημι σπρευ σε καμια σημεια, οποτε δεν εχουν και τελεια εμφανιση, στις φωτος είναι τα καλυτερα σημεια τους και δεν φαινονται. Εχουν και ένα περιεργο χρωμα σαν περλα αν τελιτσες τελιτσες και μου αρεσει αυτό, αλλα νομιζω με μαυρο χρωμα θα είναι καλυτερα!
Μπορω να δοκιμασω να κανω μια φωτο σε καποιο πρόγραμμα να τις κανω μαυρες να δω πως θα είναι? ξερει κανεις ?