Μελοντική Μετατροπή σε 1ZZFE
Παιδιά καλησπέρα!
To COROLLA μου είναι 1600 G6 facelift μοντέλο του 2000.
Έχω κάποιες απορίες. Θέλω στο μέλλον να κάνω και εγώ μετατροπή σε 1800 1ZZFE από TOYOTA CELICA.
Καταρχήν δεν σκέφτομαι να πάρω τα εντόσθια από το 1800 και να τα βάλω στο δικό μου.
Σκέφτομαι να πάρω όπως είναι το μοτέρ και να το κάνω γενικό rebuilt σε ότι χρειάζεται, συμπεριλαμβανομένου και το ρεκτιφιέ. Και αυτό για 3 λόγους.
1) Θα έχω Καινούριο μοτέρ.
2) Λόγω του ότι ο πατέρας μου έχει μηχανουργείο, (τόρνο, φρέζα κλπ) με απίστευτη εμπειρία 32 ετών στο αντικείμενο, θα ρίξω και πολύ προσωπική δουλειά και θα γλυτώσω πολλά χρήματα.
3) Θα έχω αμάξι για όσο καιρό μαστορεύω με το πάσο μου. Δηλαδή δεν θα έχω το αμάξι στο συνεργείο να μου το λιβανίζει ο κάθε μαστρομάστορας.
Επομένως πιστεύω ότι με συμφέρει μια τέτοια κίνηση.
Λοιπόν πάμε στις ερωτήσεις τώρα:
1) Παρατηρώ ότι υπάρχουν 3 ειδών 1ZZFE μοτέρ. AVENSIS με 127 bhp, MR2 με 138 bhp και CELICA με 141 bhp. Τι διαφορές έχουν τα εν λόγω μοτέρ και έχουν διαφορετικές ιπποδυνάμεις; Ποιο μου προτείνετε να επιλέξω και γιατί;
2) Αν επιλέξω την CELICA που έχει και 6 άρι σασμάν όπως το δικό μου θα μπορώ να της πάρω και το σασμάν μαζί με το μοτέρ; Θα ταιριάξει στα ημιαξόνια της COROLLA η θα χρειαστεί κάποια μετατροπή; Αξίζει να το κάνω αυτό; Είναι καλύτερο το 6 άρι της CELICA από της COROLLA; Μπορεί κάποιος να μου πει και τους κωδικούς των σασμάν γιατί δεν τους ξέρω;
3) Τι άλλο θα χρειαστεί να αλλαχθεί για να δουλεύει άψογα ο 1ZZFE; Εγκέφαλο; Αντλία βενζίνης;
4) Η εξάτμιση θα χρειαστεί όλη αλλαγή από μπροστά μέχρι πίσω; Τι διάμετρο έχει η σωλήνα εξάτμισης της CELICA; Είναι πιο χοντρή από της COROLLA; Έχει άλλα καζανάκια με πιο χοντρές σωληνώσεις μέσα; Θα θέλουν και αυτά αλλαγή;
Παιδιά ειλικρινά σας ζητάω συγνώμη για τις υπερβολικές ερωτήσεις, αλλά πιστεύω ότι είμαι στο σωστό μέρος με τους πιο ψαγμένους ανθρώπους εδώ μέσα, μιας και ψάχνω να κάνω σωστή και ολοκληρωμένη δουλειά.
Πρέπει να ξέρουμε αυτές τις λεπτομέρειες όσοι επιχειρούμε μετατροπή, γιατί είναι πολύ σημαντικές.
|