καλησπέρα! τελικα σημερα το εκανα το εγχειρημα!
εχουμε και λεμε, για οποιον θελει να το κανεις μονος του, θελει δευτερο ατομο υποχρεωτικα για οταν πατε να βαλετε πανω παλι το αμορτισερ πρεπει καποιος να κοιταει στην τρυπα της βασης του θολου να σας καθοδηγει που θελει για να κεντραρει.
Εγω επειδη εκεινη την ωρα δεν ειχα, το ενα το μαζεψα με κατι που εχω φτιαξει να το δειτε μετα στις φωτος, ομως παλι θελει καποιον τελικα να βιδωσει την βιδα στο κεντρο, η ιστορια αυτη μου εφαγε πολυ ωρα και πολλα καντιλια.....
στο δευτερο δεν εκανα 20 λεπτα στο βγαλε-βαλε!
Για να τα βγαλω απλα ξεβιδωνω την βιδα στο κεντρο της βασης του θολου και κρεμαει και τα βγαζω δεν θελω να μαζεψω ελατηρια.
Για να μπουν κανω το αναποδο δλδ βαζω το κατω μερος και μετα σηκωνω με υδραυλικο γρυλο σιγα σιγα να μπει στην τρυπα και με την δυναμη του γρυλου μαζευω τα ελατηρια.
Στα μπροστινα δεν γινεται επειδη εχουν ρουλεμαν και γρασα κτλ και γλιστρανε, να τα βγαλουμε οπως τα πισω μπορουμε ομως!
Δεν ειναι υποχρεωτικη η χρηση μπουλονοκλειδου γινεται και με τα χερια οπως εκανα παλια, εγω μονο βγαζω βιδες με αυτο, και τις βιδωνω με το χερι μην κοψει σπειρωματα γιατι ειναι παρα πολυ δυνατο.
Τελικα εβαλα πισω τα KYB AGX που ειχα στην 4η σκαλα σκληροτητας, το αμαξι οπως θα δειτε ψηλωσε λιγο 1-2cm νομιζω αλλα εμενα μου φαινεται αρκετα στο ματι.
Στα κρατηματα απλα επαθα ΣΟΚ!!!!!! ειναι σχεδον ιδια ή με αμελητα διαφορα με τα koni sport και με competition βαλβιδες μεσα!!!!
η ανεση σε κορυφαια επιπεδα! δλδ πεφτω σε φρεατιακια, λακουβιτσες κτλ και δεν τα καταλαβαινω καλα καλα, ενω πριν εσπαγα τα αντερα μου και το στομαχι μου με τα κονι (τονιζω πως ειχαν γινει επισκευη με competition βαλβιδες) και ηταν παρα παρα πολυ σκληρα με μαμα ελατηρια και τερμα μαλακα και δεν εγερνε το αμαξι καν!!!
τα AGX πισω δοκιμαστηκαν σκετα τον Ιουλιο 2016, σε σχεση με σημερα δεν παιρνουν κλισεις!!!
δοκιμες εγιναν με τα κονι στον Διονυσο οταν πηγα εξοχικο και τωρα που γυρισα σε ιδια διαδρομη παλι με πολλα ζορια σε στροφες αναβαση και καταβαση.
AAA!! oταν βαζουμε τετοια τα bump stops τα βγαζουμε, αυτα εχουν δικα τους!
Τα προτεινω σε ολους ανεπιφυλακτα! αξιζαν με τα 1000!!!!
προσοχη κανουν ΜΟΝΟ για ελατηρια ΜΑΜΑ υψους ΟΧΙ χαμηλωματος!
καλα σε φορτωμα δεν καταλαβαινουν!!! δεν το πιστευα!!!!
ξεχασα να πω οτι αμα το κουναω το αμαξι δεν γερνει οπως γινοταν και πριν με τα κονι.]
Επισης απο την θεση του οδηγου ειναι αισθητη η διαφορα οτι ψηλωσε το πισω μερος, τωρα μου αρεσει περισσοτερο!
και φωτος (στην πρωτη ειναι με τα βοηθητικα και πισω kyb AGX) στην τελευταια ειναι με koni sport χωρις βοηθητικα πισω ελατηρια.