Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
Ρελε φλας |
|
11-01-17, 16:25
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθεα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρελε φλας
Παιδια καλησπερα μπορει να μου πει καποιος σε ποιο σημειο βρισκεται το ρελε τον φλας για να το αλλαξω επειδη εχω βαλει led λαμπες.
|
12-01-17, 00:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitriscorolla28
Παιδια καλησπερα μπορει να μου πει καποιος σε ποιο σημειο βρισκεται το ρελε τον φλας για να το αλλαξω επειδη εχω βαλει led λαμπες.
|
καλησπέρα, γιατι πρεπει να το αλλαξεις? υπαρχει λογος? δε νομιζω οτι χρειαζεται. Δεν ξερω που ειναι στο δικο σου, αλλα αμα αναψεις τα αλαρμα ακολουθας τον ηχο με το αυτι και θα το βρεις!
το νκκκκκ τσουκ ξερεις τι εννοω.
|
12-01-17, 13:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
στα ποδια του οδηγου προς την μερια της κολονας ψηλα ..βαζεις alarm και ακουμπας με το χερι τους ρελεδες μεχρι να τον νιωσεις - ακουσεις ..συνηθως ειναι μπλε ή πρασινος ..
12-01-17, 17:12
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθεα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλησπέρα, γιατι πρεπει να το αλλαξεις? υπαρχει λογος? δε νομιζω οτι χρειαζεται. Δεν ξερω που ειναι στο δικο σου, αλλα αμα αναψεις τα αλαρμα ακολουθας τον ηχο με το αυτι και θα το βρεις!
το νκκκκκ τσουκ ξερεις τι εννοω.
|
Φιλε Νικιφορε χρειαζεαται γιατι το ρελε το κανωνικο μετραει καποιο συγκεκριμενο ρευμα που τραβαει οταν χρησιμοποιεις τα δεξια αριστερα. Το ειχα παθει σε ενα νισσαν που ειχα και το αλλαξα για να βλεπει το ρελε πολυ χαμηλο ρευμα που βγαζουν τα led.
|
15-01-17, 11:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλημερα, δεν το γνωριζω αυτο με τα λεντ στα φλας, δεν βαζω εκει λεντ, θα φωτιζουν καλα μετα ή δεν θα τα βλεπουν?
|
16-01-17, 10:21
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθεα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλημερα, δεν το γνωριζω αυτο με τα λεντ στα φλας, δεν βαζω εκει λεντ, θα φωτιζουν καλα μετα ή δεν θα τα βλεπουν?
|
Καλημερα Φιλε φωτιζουν μια χαρα.
|
16-01-17, 10:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitriscorolla28
Καλημερα Φιλε φωτιζουν μια χαρα.
|
καλημερα, ωραια με την 1η ευκαιρια αλλαγης θα βαλω και εγω!
εχω βαλει στα πορειας και ειναι καλυτερα απο τα μαμα, αλλα για τα φλας που εχουν λαμπα μεγαλη δεν ξερω.
Thanks!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14209390 seconds (79,64% PHP - 20,36% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|