Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Shadowjump
Σε ευχαριστω πολυ!
Απο την αλλη σκεφτομαι, οτι και να κανει, οι πληροφοριες που θα εχουμε θα ειναι οι βασικες. Εγω δεν το ηθελα μονο για να βλεπω τα προβληματα, αλλα για να βλεπω και καταναλωση κλπ. Τελοσπαντων, καλυτερα που ειναι το παλιο και Ιαπονεζικο παρα το facelift και Εγγλεζικο :P
|
καλημερα! δυστυχως τα ωραια κολπα τα κανει το OBD-II εχει προγραμματα ακομα και για android-ios και εχουν καλη φαση τυπου fast and the fourious....:Pppp
αμα θες απλα τα λαθη μπορεις να βραχυκυκλωσεις κατι κοννεκτορες, βαζεις ενα κουμπακι on-off μεσα και παιζεις με σηματα μορς (λαθων δλδ) στο ταμπλο στο λαμπακι του check engine.
Εχουν αναφερθει αυτα στο αλλο θεμα.
Στην περιπτωση μου ο ηλεκτρολογος τα εχει κανει μανταρα-αρκταμα εχω κομμενα καλωδια φυσες παρατημενες που θελω 10 χρονια να βγαλω ακρη τι δεν δουλευει και η φυσα διαγνωσης ειναι πεθαμενη.
Ενας γνωστος ηλεκτρολογος, που κανει μετατροπες μου ειπε καλυτερα να του βρω πλεξουδα καλη να μου τα φτιαξει απο την αρχη, τοσο καλα!
αμα καμια φορα στις διακοπες το καλοκαιρακι που θα ειμαι εξοχικο μερες δεν βαριεμαι μπορει να το φτιαξω εχω βρει τι θελει, απλα πρεπει να τραβηξω καλωδια απο τις φυσες πισω απο την ECU μεχρι μπροστα στην διαγνωση, φαινεται οτι καπου στην διαδρομη χαθηκαν!!!
εδω
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=18620 ποστ #9 και #10 αμα θες να δεις.
λοιπον ρωτησα και τον φιλο τον μηχανικο και λεει πως σε αυτα που δεν ειναι odb απλα διαβαζει τα σφαλματα και του λεει τι ειναι. Πραγμα που κανεις και με τα σηματα "μορς" του check engine αν ενωσεις τα καλωδια που λεω σε αλλο θεμα ΤΕ1 και Ε1 αν θυμαμαι καλα. Μερικοι βαζουν ενα διακοπτακι μεσα και τα κανει on-off ωστε να εχουν διαγνωση οποτε θελουν.
Δεν εχει δει μετατροπες λεει αλλα εφοσον αυτη η φυσα η DLC δεν κανει κατι αλλο και διαβαζει μονο τα λαθη τοτε ειναι δωρον αδωρον, ακομα και να δουλευει απλα θα σου λεει τα λαθη δεν κανει ολα αυτα τα ωραια κολπα που κανει το OBD-II και παιρνεις μετρησεις για τα παντα!