Ντιζα καθισματος συνοδηγου...απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ toyota.
Καλησπερα.
Το αμαξι μου ειναι ενα corolla ε12 2005 μοντελο τριθυρο facelift.
Κοπηκε η ντιζα απο το καθισμα του συνοδηγου, μιλαμε για το συρματοσχοινο που τραβας το μοχλο και απλευθερωνει το καθισμα να παει μπροστα ωστε να μπουνε οι επιβατες στο πισω καθισμα.
Μου κοπηκε λοιπον αυτο το συρματοσχοινο, με αποτελεσμα τραβωντας το μοχλο να πεφτει μονο η πλατη του καθισμοτος αλλα να μην απελευθερωνει το καθισμα να φυγει εμπρος.
Παιρνω λοιπον τηλεφωνο στην toyota για το εν λογο ανταλακτικο και προς μεγαλη μου εκπληξη μου λενε οτι δεν υπαρχει σαν ανταλλακτικο αυτη η ντιζα και οτι παει μαζι με το σιδηροδρομο του καθισματος(κατι τετοιο τελος παντων) και εν τελη να μην τα πολυλογο επρπει να πληρωσω 550 ευρω αν ηθελα να το φτιαξω διοτι πολυ απλα η toyota ενα τοσο απλο και συναμα ευαισθητο/αναλωσιμο πραγμα οπως ειναι ενα συρματοσχοινο, που μπορει να κοπει ανα πασα στιγμη δεν το δινει μονο του σαν ανταλλακτικο, δεν πιστευα αυτο που ακουγα.
Απλα απαραδεκτη η πολιτικη της εταιρειες στο after sale support οσο αφορα τα ανταλλακτικα, σου κοβεται συρματοσχοινο απο το καθισμοα και σου λενε πρπει να σκασεις 5,5 κατοσταρικα, ουτε φερραρι να ειχα.
Παλι καλα που δεν μου κοπηκε η ντιζα γκαζιου, λογικα θα μου λεγανε οτι παει πακετο με ολοκληρο τον κινητηρα.
Α-Π-Α-Ρ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι απλα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη trelokomio : 26-12-16 στις 23:01.
|