Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mixvid
Καλησπέρα παιδιά,
ο μηχανικός μου πρότεινε να βάλουμε ένα πρόσθετο Bardahl καθαριστικό του κινητήρα στα λάδια πριν την αλλαγή, να το αφήσω να δουλέψει ρελαντί μισή ωρίτσα και θα καθαρίσει ο κινητήρας από κατάλοιπα κλπ!
Επίσης μου πρότεινε με τα νέα λάδια (Castrol magnatec 5/40) ένα άλλο πρόσθετο Bardahl το οποίο βελτιώνει πολύ τη λίπανση και μειώνει πάρα πολύ τις τριβές. Έχει δοκιμάσει κανείς; Υπάρχει λόγος να βάλω κάποιο από τα 2; Έχω Ε12 2006 f/l 1.4 με 130.000km.
Ευχαριστώ.
|
Προφανως εννοεις αυτο εδω...
http://www.stelthparts.gr/index.php?...product_id=352
Τωρα το αν κανει δουλεια ο Θεος κι η ψυχη του... οποιοσδηποτε κι αν το δοκιμασει δε νομιζω να εχει ξεκαθαρη αποψη αν του εκανε δουλεια ή οχι...αν δεν ανοιξεις κινητηρα να δεις πως ηταν πριν και μετα δε βγαζεις ακρη..αυτο ομως δεν ειναι κι οτι ευκολοτερο οποτε θεωρουμε οτι κατι κανουν...κι εγω κατα καιρους εχω δοκιμασει διαφορα προσθετα...ειτε βενζινης,ειτε λαδιου οπως πχ το super dynamic το αντιτριβικο που υποτιθεται οτι κραταει και 80000χλμ. (κι ειχε κανα 50ρικο αν θυμαμαι καλα πριν 7-8 χρονια που το ειχα βαλει...)κι αυτο αμερικανικο ειναι οπως και τα bardahl που λες και βασιζονται στην ιδια θεωρια πανω κατω. μεταξυ μας δεν ειδα και καμια διαφορα καθοτι ελεγε και για αυξηση ιπποδυναμης να φανταστεις..βεβαια παιζει ρολο και η συντηρηση που κανεις στο αυτοκινητο...τι να το κανεις πχ το προσθετο αν αλλαζεις λαδια καθε 30000χλμ? Οποτε με καλη και τακτικη συντηρηση νομιζω τα υπολοιπα περισσευουν. Θεωρω οτι ειναι κατι σαν τη διατροφη στον ανθρωπο..αν τρεφεσαι καλα, τι να τα κανεις τα συμπληρωματα? Λογικα παντως κακο δε κανουν...