Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Τί εξάτμιση μετά τον υπερκυβισμό; |
|
30-03-15, 00:16
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γλυφαδα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τί εξάτμιση μετά τον υπερκυβισμό;
Καλησπέρα παιδιά,
μετά από πολύ καιρό,είμαι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσω το project 'υπερκυβισμός' για το Corollάκι μου (Ε11).
Άρχισα να σκέφτομαι αν μετά την τοποθέτηση του κινητήρα,θα πρέπει να κάνω κάτι με την εξάτμιση,(τώρα είναι η εργοστασιακή).
Θα ήθελα λοιπόν γνώμες από φίλους που έχουν ήδη υπερκυβίσει Ε11,τί έκαναν με εξάτμιση,αν είδαν διαφορά στην απόδοση,κόστος κλπ...
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων,
Σταύρος.
|
30-03-15, 09:57
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ευβοια αρτακη
|
|
Καλημερα.οι αποψεις ποικιλουν σε αυτο το θεμα...εγω για παραδειγμα στο avensis οταν αλλαξα την εργοστασιακη εξατμιση με ολοσωμη ανοξειδωτη μαζι με χταποδι ειδα αρκετη διαφορα στο αυτοκινητο.βεβαια δεν εχω προλαβει να δυναμομετρησω για να σου πω τις διαφορες με απολυτα νουμερα.για κοστολογιο τωρα για φουλ εξατμιση με καταλυτη απο rav 4 για να μην εχεις θεμα check χωρις μεσαιο καζανι και ενα καλο τελικο υπολογισε περιπου 650 με 750 μαζι με χταποδι.εγω την δικη μου την πληρωσα 600 αλλα ειχα καταλυτη απο πριν οταν ημουν 1600.
- Ροπη ειναι το ποσο μακρια θα πας τον τοιχο οταν τον χτυπησεις.
|
30-03-15, 22:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Βρες χταποδι απο σελικα (οχι ts) και κανε την υπολοιπη εξατμιση σου 50αρα-55αρα μαξ. Και αν θες να δεις το μεγιστο που μπορεις, το οποιο δεν ειναι ωραιο σε αισθηση και βγαζει τρελη βαβουρα, την κανεις 55αρα με τελικο group N. Εκει παιρνει τα μεγιστα.
|
30-03-15, 22:44
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γλυφαδα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από χρηστος
Καλημερα.οι αποψεις ποικιλουν σε αυτο το θεμα...εγω για παραδειγμα στο avensis οταν αλλαξα την εργοστασιακη εξατμιση με ολοσωμη ανοξειδωτη μαζι με χταποδι ειδα αρκετη διαφορα στο αυτοκινητο.βεβαια δεν εχω προλαβει να δυναμομετρησω για να σου πω τις διαφορες με απολυτα νουμερα.για κοστολογιο τωρα για φουλ εξατμιση με καταλυτη απο rav 4 για να μην εχεις θεμα check χωρις μεσαιο καζανι και ενα καλο τελικο υπολογισε περιπου 650 με 750 μαζι με χταποδι.εγω την δικη μου την πληρωσα 600 αλλα ειχα καταλυτη απο πριν οταν ημουν 1600.
|
Χρήστο ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες,αρκετά τα χρήματα για την εξάτμιση τελικά...
Βλέποντας και κάνοντας,γιατί τα 600+δεν μαζεύονται από την μια μέρα στην άλλη...
Ευχαριστώ και πάλι!
|
30-03-15, 22:53
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γλυφαδα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Βρες χταποδι απο σελικα (οχι ts) και κανε την υπολοιπη εξατμιση σου 50αρα-55αρα μαξ. Και αν θες να δεις το μεγιστο που μπορεις, το οποιο δεν ειναι ωραιο σε αισθηση και βγαζει τρελη βαβουρα, την κανεις 55αρα με τελικο group N. Εκει παιρνει τα μεγιστα.
|
Γειά σου Κώστα,50άρα μου φαίνεται μια χαρά,δεν θα σκεφτόμουν για μεγαλύτερη...και βέβαια δεν κυνηγάω να κερδίσω και το μάξιμουμ...Ήθελα να σε ρωτήσω..πράγματι το χταπόδι του Celica μπαίνει στην 11άρα;..έχω την εντύπωση ότι το χταπόδι της Ε11 είναι πιο κάθετο,ενώ της Celica βγαίνει κάπως πιο ξαπλωτό;;...
Σε ευχαριστώ πάντως για την παράθεση,
Σταύρος.
|
30-03-15, 23:16
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
55αρα οπωσδηποτε!!!Η 50αρα ειναι μικρη!!!
Επισης στο θεμα χταποδι ψαξτο μετα την ολοκληρωση της εξατμισης!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
30-03-15, 23:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
kavala
|
|
θα πω για μένα , χταπόδι μαμά. 60ρα σωλήνα μέχρι καταλύτη , καταλύτης μαμά από 1,4, υπόλοιπη 50ρα και τελικό από corolla diesel 2.0 . κόστος πριν 4 χρόνια όλα μαζί 350ε. το τουτου έβγαζε τότε 151 άλογα κ 18 ροπή. τώρα δεν ξέρω ,μετά την επισκευή πάει καλύτερα.
|
31-03-15, 11:12
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ευβοια αρτακη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
|
Ακριβως ετσι ειναι η δικη μου εξατμιση.χταποδι 4-2-1 αρκετα μακρυ καταλυτης ελευθερος μεταλλικος 300αρης 3 χωρις μεσαιο καζανακι με τελικο ημιελευθερο group n και 55αρες σωληνωσειςδεν ειναι οτι καλυτερο οπτικα αλλα κανει καλη δουλεια.
- Ροπη ειναι το ποσο μακρια θα πας τον τοιχο οταν τον χτυπησεις.
|
31-03-15, 22:15
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γλυφαδα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
55αρα οπωσδηποτε!!!Η 50αρα ειναι μικρη!!!
Επισης στο θεμα χταποδι ψαξτο μετα την ολοκληρωση της εξατμισης!!!
|
Γιάννη ευχαριστώ,
πιο λογικό το να ασχοληθώ πρώτα με την εξάτμιση και στο τέλος με χταπόδι...
Πιστεύεις θα αξίζει κάποια χρήματα για χταπόδι,ή τελικά θα είναι μικρό το όφελος;
Ευχαριστώ και πάλι,
Σταύρος.
|
31-03-15, 22:21
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γλυφαδα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από philippos
θα πω για μένα , χταπόδι μαμά. 60ρα σωλήνα μέχρι καταλύτη , καταλύτης μαμά από 1,4, υπόλοιπη 50ρα και τελικό από corolla diesel 2.0 . κόστος πριν 4 χρόνια όλα μαζί 350ε. το τουτου έβγαζε τότε 151 άλογα κ 18 ροπή. τώρα δεν ξέρω ,μετά την επισκευή πάει καλύτερα.
|
Φίλιππε καλησπέρα,
πληροφοριακά,από ποιά γενιά πετρέλαιο είναι το τελικό σου;ξέρεις την διάμετρο της σωλήνας;
Ευχαριστώ!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16518497 seconds (81,61% PHP - 18,39% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|