Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Παιδια καλησπερα. Οπως καταλαβατε μετα απο αποχη ιδιοκτησιας ΤΟΥΟΤΑ επεστρεψα!! Κ οχι με μια οποιαδηποτε corolla αλλα με ΑΕ86!!! Το αμαξι αγοραστηκε εχθες μετα απο 1 μηνα ψαξιμο κ 1 βδομαδα πηγαινε-ελα Κατερινη. Για οσους εχουν ψαξει στο car.gr μαλον θα το εχουν δει. Ηταν ενα κοκκινο coupe στα 2000ε. Το αμαξι ειναι σε απιστευτα αριστη κατασταση οσον αφορα τα σαπια, δλδ δεν εχει καθολου εμφανησιακα. Πανω κατω δεξια αριστερα μεσα εξω το κοιταξα κ εβρισκα μονο επιφανειακη σκουρια που φευγει με απλο γυαλοχαρτο. Το μοτερ δεν δουλευει λογο νεκρης αντλιας οπως αποδειχτηκε αλλα στο γυρισμα που εκανε απο μιζα δεν ακουστηκε κατι ανησυχητικο. Ισα ισα που γυριζε γλυκα κ με ηχο απο συμπιεση στους κυλινδρους. Τεσπα δεν ηταν κ λογος μη αγορας αφου το μοτερ θα ανακατασκευαστει. Το αμαξι αγοραστηκε με σκοπο την πληρη αναπαλαιωση κ βελτιωση στα σημεια. Δλδ σινεμπλοκ-αναρτηση-ζαντολαστιχα κ φρενα. Τα υπολοιπα θα μεινουν στοκ κ ο λογος; Ιστορικες πινακιδες. Εχω ηδη μιλησει με ΕΟΟΕ κ το αμαξι σε ενα χρονο περιπου βγαζει ανετα πινακιδες ιστορικες. Αυτα για αρχη. Εχω σκοπο να ανεβαζω φωτο απο'τι κανω μιας κ τα περισσοτερα θα γινουν απο μενα κ τον μηχανικο ξαδερφο μου σε αποθηκη του. Το μονο που εχει εμφανη ζημια ειναι το μπροστα αριστερο φτερο. Μερικες φωτο κ εν αναμονη για περισσοτερες...
|
Μεγιές, μεγιές!!!!
Η 86άρα είναι με κ@λο ή η coupe(η γνωστή initial d)?
Ανέβασε κι άλλες φωτό Γιάννη!
Για να δούμε, να βοηθήσουμε και να θαυμάσουμε!
Αχ! το είχα κι εγώ κάποτε αυτό το μοτέρ που χαίρονταν να
στροφάρει.
Και να το δούμε και από κοντά εεε!!!