Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
10 ετεια προβλημα με τα φρενα
Παλιά 20-08-14, 09:04
ataxtos Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
ataxtos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
10 ετεια προβλημα με τα φρενα

καλημερα στην παρεα ...εχω ενα corolla g6r το αγορασα το 99 καινουργιο ..μετα το 2ο - 3ο χρονο εχω προβλημα με τα φρενα στραβωνουν οι δισκοι ..μεσα στο χρονο 20000 χιλ. δοκιμασα πολλες μαρκες τρυπητους και μη. το προβλημα δεν λυνεται .Απ οτι ειδα τα πιο καινουργια μοντελα φορανε μεγαλυτερους δισκους και το1,4 και το 1.6 ..προφανος ειδαν οτι ειχαν προβλημα και τους μεγαλωσαν την ακτινα κατα 1,5 cm ..θελω να ξερω αν τα ακρα κανουν στο δικο μου corolla ..να παρω ολο το εμουαγε με τις δαγκανες μαζι και τους δισκους ...και απο πιο μοντελο ...για αν λυσω μια και καλη το προβλημα ..θελω να βαλω απο corolla ..δεν θελω του εμποριου με προεκτασεις και αποστατες ...ευχαριστω ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-14, 10:45
Το avatar του χρήστη dim
dim Offline:
Μέλος

Μοντέλο: AE111 G6R, charade GTti
Περιοχή: thessaloniki
Δύναμη Σεβασμού: 243
dim είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Στο παλιο corolla μου(Ε101) ειχα τετοιο θέμα στραβωνε απο αριστερα , αλαξα το μουαγε με ενα μεταχειρισμενο και το προβλημα λυθηκε.
Τωρα εαν σκεφτεσαι να βαλεις απο το επομενο δεν ξερω εαν αξιζει,η γνωμη μου ειναι να βαλεις απο το λεβιν
Παλιά 20-08-14, 16:20
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 348
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ataxtos Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα στην παρεα ...εχω ενα corolla g6r το αγορασα το 99 καινουργιο ..μετα το 2ο - 3ο χρονο εχω προβλημα με τα φρενα στραβωνουν οι δισκοι ..μεσα στο χρονο 20000 χιλ. δοκιμασα πολλες μαρκες τρυπητους και μη. το προβλημα δεν λυνεται .Απ οτι ειδα τα πιο καινουργια μοντελα φορανε μεγαλυτερους δισκους και το1,4 και το 1.6 ..προφανος ειδαν οτι ειχαν προβλημα και τους μεγαλωσαν την ακτινα κατα 1,5 cm ..θελω να ξερω αν τα ακρα κανουν στο δικο μου corolla ..να παρω ολο το εμουαγε με τις δαγκανες μαζι και τους δισκους ...και απο πιο μοντελο ...για αν λυσω μια και καλη το προβλημα ..θελω να βαλω απο corolla ..δεν θελω του εμποριου με προεκτασεις και αποστατες ...ευχαριστω ...
όπως πολύ σωστά είπε και ο dim υπάρχουν άκρα από levin με διπίστονες δαγκάνες και αντάπτορες εργοστασιακούς για να έχουν δίσκους 275mm.
Πάντως αυτό το θέμα με το στράβωμα το είχα κι εγώ στην carina (βέβαια
αν πλάκωνα τα φρένα με πολλά χλμ).
Λογικά θα υπάρχει κάποιο λάθος στον σχεδιασμό το οποίο λύθηκε στα
επόμενα μοντέλα.
Παλιά 20-08-14, 18:36
Manaraki Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1.4 VVTI
Περιοχή: Γλυφαδα
Δύναμη Σεβασμού: 152
Manaraki είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ο φίλος ΝΤΙΜ,πιο πάνω ανέφερε κάτι πολύ σημαντικό...το μουαγιέ.Πρίν μπείς στην διαδικασία για άλλα φρένα κλπ,κοίτα μήπως έχεις στραβό μουαγιέ...έλεγξε αν είναι και οι δύο δισκόπλακες στραβές,ή μήπως πάντα έχεις την μία πλευρά στραβή;...αν έχεις πρόβλημα με μουαγιέ,δεν θα σταματήσει να τρέμει και με τα μεγαλύτερα φρένα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-08-14, 22:10
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
το προβλημα προερχεται απο την σκουρια που εχει κατακαθησει αναμεσα στην δισκοπλακα και το μουαγιε ..

οταν βγαζουμε για οποιονδηποτε λογο την δισκοπλακα πρεπει και οι 2 εφαπτομενες επιφανειες να γινουν σαν καθρεφτης γιατι με το παραμικρο σκουπιδακι θα πατησει στραβα η δισκοπλακα και θα την στραβωσει με το πρωτο δυνατο φρενο ...

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-08-14, 23:37
ataxtos Offline:
Νεότατος

ευχαριστω για τις απαντησεις σας ....το εμουαγε παντα το καθαριζω με γιαλοχαρτο οταν βαζω δισκουσ και τις ζαντες επισεις ...το εμουαγε καποτε τα μετρησα το ενα ειχε 2 εκατοστα του χιλιοστου στραβαδα και το αλλο ειχε 8 ....αλλαξα μονο αυτο με τα 8 ...αλλα παλι τα ιδια ...εβαλα τρυπιτους μαρκας ατρυπιτους παρα πολους ..οταν ειχα εγγυηση τους αλλαζα δωρεαν ...μια δοκιμη που εκανα απο το πιο καινουργιο μοντελο τις δαγκανες τις παιρνει πανω αλλα ο δισκος οταν μπαινει ο τροχος φρακαρει γιατι εχει αλλη θεση η δαγκανα στο μεσα εξω ...και για αυτο σκευτικα να αλλαξω τα ακρα ολλα ...αν καποιος εκανε αυτη την μετατροπη να με βοηθησει η συμβουλη του θα ειναι πολυτιμη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-14, 19:42
ataxtos Offline:
Νεότατος

λοιπον επιδεις σκευτωμαι σοβαρα να περασω τις δαγκανες απο levin τις βρηκα .
μπορει καποιος να μου πει αν θα μπορω να βρισκω δισκους και τακακια ..?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-14, 11:00
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν ξέρω αν έχουν όλες οι Toyota πάντως στον Πασπαλιάρη που πάω εγώ στο Χαιδάρι πλέον φέρνουν πράγματα απο Ιαπωνία που πριν δεν είχαν! πχ εχουν ανταλλακτικα απο το 4EFTE, levin και άλλα, συνηθως με παραγγελιες ομως κανουν καμια εβδομάδα, αλλά σχετικά με φρένα πρέπει να έχουν εκει. Τις πας εκει να τις δουν και ρωτας. Παντως φερνουν γιατι εχουν παρει και αλλοι, και απο την Toyota στον Kηφισσο επισης, για αλλου δεν ξερω. Για κωδικους κτλ μπορεις να δεις εδω http://www.toyodiy.com/parts/ επιλεγεις Japan εννοειτε για να βρεις το levin αλλα πρεπει να ξερεις απο ποιο μοντελο και χρονολογια ειναι. Εγω εχω πισω απο levin AE101 ακρα και εχω παρει τακακια 2 φορες, την 2η ειναι Imitation απο φιλο μηχανικο και ειχε και δισκους κανονικα....ειναι τα ιδια με αλλα μοντελα της Toyota.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-09-14 στις 11:25.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-14, 11:27
ataxtos Offline:
Νεότατος

ευχαριστω φιλαρακο ...εψαξα στο ιντερνετ και δεν βρηκα τιποτα απο δισκους και τακακια...και ανησύχησα.τωρα που θα βρω το μοντελο φανταζομαι να ειναι ευκολο..και οι τιμες λογικες ..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-14, 11:29
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αμα ψαχνεις με την λεξη levin δεν θα βρεις τιποτα! με τους κωδικους κατι γινεται, ειναι ιδια με αλλα μοντελα της Τοyota. Αλλα για καλυτερα πηγαινε σε μια Toyota με τις δαγκανες να ρωτησεις. Δεν εχεις τις παλιες δισκοπλακες και τακακια για δειγμα? μονο δαγκανες εχεις? εγω τα πισω τα βρηκα απο κωδικους και κραταω και τα παλια για δειγματα οταν ξαναθελω η το κουτι απο αυτα που ειχα ηδη παρει.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-09-14 στις 11:45.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
προβλημα με πισω φρενα σε Ε111 diafanh-psyxh SUPPORT 8 04-09-14 23:48
Φρενα σε ts tonybrand SUPPORT 2 02-03-14 20:19
ΝΕΑ ΦΡΕΝΑ djgas1 SUPPORT 9 09-09-13 23:19
ξαφνικο προβλημα στα φρενα akisdio SUPPORT 10 21-06-11 11:08
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ neoklis TOYOTA COROLLA T-SPORT 6 14-07-09 18:58

Page generated in 0,16674805 seconds (82,52% PHP - 17,48% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com