Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Πολλαπλη ,πεταλουδα, μπεκ απο 1zz σε 4zz |
|
04-02-14, 13:28
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πολλαπλη ,πεταλουδα, μπεκ απο 1zz σε 4zz
καλημέρα , θα ήθελα μια βοήθεια σε όσους έχουν κάνει.
Τοποθέτησα χθες Πολλαπλή ,πεταλούδα, και μπεκ (μετά από καθαρισμό) από 1zz σε 4zz. Το αμάξι πήρε κατευθείαν μπροστά χωρίς προβλήματα αλλά αφού ζεστάθηκε άρχισε σκαμπανεβάσματα στο ρελαντί γύρω στις 1500 και δεν πέφτει.
ελέγxθηκε για διαρροές υποπίεσης, καυσίμου κτλ. Όλα οκ.
Να περιμένω να διαβάσει ο εγκέφαλος? (έχει κάνει 20 χιλιόμετρα από τότε) ή να δω κάτι άλλο?
Επίσης το αμάξι φοράει CAI injen και κατά τα υπόλοιπα είναι μαμά.
Το μόνο έξτρα που κάναμε στην τοποθέτηση είναι ότι την μια υποπίεση στην πολλαπλή την ταπώσαμε καθώς πήραμε από την άλλη για το servo.
οποιαδήποτε ευπρόσδεκτη
|
04-02-14, 13:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Στο αγγλικό σαιτ (TOC) που διαβαζω, ολοι οσοι κανανε την μετατροπη που αναφερεις ειχαν το ιδιο θεμα, και χρειαστηκε να κανουν καποια χιλιόμετρα για να στρωσει ο εγκεφαλος και η ολη κατασταση.
Προσωπική γνωμη δεν εχω γιατι ακομα και υπερκυβισμενος που ειμαι, εχω κρατησει τα 1.4 μπεκ. Με τα 1.8 ολοι οι υπερκυβισμενοι ειχαν προβλημα.
Τωρα αν τα 1.8 μπεκ δουλευουν καλυτερα στα 1400cc... δεν το ξέρω.
|
04-02-14, 13:59
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονίκη
|
|
Ευχαριστώ για την απάντηση, τα είδα και θέλουν 200 μίλια για να στρώσει λένε.
απλά είπα μήπως το έκανε κάποιος απο εδώ και γνωριζει. ο μόνος λογος που έβαλα τα μπεκ ειναι γιατί δεν έχω πρόγραμμα (αντε να βρεις σωστό στην θεσσαλονίκη.....) και φοβάμαι ψηλά μήπως στεγνώσει (και το πάρουμε στα χερια) λογω cai.....
όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση
|
04-02-14, 15:59
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονίκη
|
|
μόλις πέταξε και p0172 system rich, οπότε ξαναβάζω τα παλια μπεκ να δουμε
|
04-02-14, 23:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην σου βγάλει πλούσιο μείγμα με τα μεγάλα μπεκ και χωρίς πρόγραμμα. Βάλε πάλι τα δικά σου και θα στρώσουν όλα τα προβλήματα. Καλά θα ήταν σε αυτή την περίπτωση να είχες ένα wideband για να έβλεπες που κυμαινόσουν σε αναλογία καυσίμου.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
05-02-14, 10:14
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γλυφαδα
|
|
Καλημερα,κι εγω διαβαζοντας το αγγλικο φορουμ ειδα οτι οσοι εκαναν κατι αντιστοιχο,χρειαστηκε να κανουν αρκετα χλμ για να συνελθει ο εγκεφαλος...κι αυτοι μεσα στην απογοητευση ηταν(απο οσο καταλαβαινω τις περιγραφες τους..) μεχρι που εστρωσαν,ακομα και με τα μπεκ του 1800!...
Εγω ακομα δεν εχω φτασει εκει για να σου πω την εμπειρια μου...
παντως οταν θα εχεις τελικα αποτελεσματα,γραψε γιατι σιγουρα θα ενδιαφερει πολλους...
Φιλικα,
Σταυρος.
|
05-02-14, 12:36
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονίκη
|
|
νεότερα από το μέτωπο.... αλλάξαμε τα μπεκ με τα παλιά αλλά πάλι τα ίδια το ρελαντί έπαιζε 1800 – 1400 στροφές. Παίξαμε λίγο με την βίδα του ρελαντί στην πεταλούδα μήπως δεν ήταν εντελώς κλεισμένη και μένει σταθερό στις 1500. (όπου διάβασα λένε ότι πρέπει να είναι τελείως κλειστή)
φυσικά έγινε reset του εγκεφάλου , για να μην έχουμε θέμα απο εκεί...
Θα δούμε μετά από κάποια χιλιόμετρα εάν στρώσει.
Υπάρχει τρόπος να δούμε εάν υπάρχουν διαρροές στην πολλαπλή πχ ράγισμα και τραβάει από κάπου αέρα? Πχ κάποιος καπνός κάτι?
Γιατί μετά η άλλη λύση είναι να καταργήσουμε το tps και να το ρυθμίζουμε χειροκίνητα….
|
05-02-14, 13:20
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γλυφαδα
|
|
Xρηστο,νομιζω δεν πρεπει να βιαστεις,καταλαβαινω οτι ειναι σπαστικο να σου δουλευει στις 1500+στροφες,αλλα μαλλον θελει λιγο χρονο...
Οσο για την εισαγωγη,βαλ'το να δουλευει και ψεκασε επανω της(πχ με σπρευ καρμπυρατερ...εγω το ψεκαζω και με νερο σκετο..),αν τραβαει αερα απο καπου,θα σου αλλαξει αμεσως η λειτουργια,θα πεσουν οι στροφες,θα ψιλορεταρει...κλπ...
|
05-02-14, 13:32
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Manaraki
Xρηστο,νομιζω δεν πρεπει να βιαστεις,καταλαβαινω οτι ειναι σπαστικο να σου δουλευει στις 1500+στροφες,αλλα μαλλον θελει λιγο χρονο...
Οσο για την εισαγωγη,βαλ'το να δουλευει και ψεκασε επανω της(πχ με σπρευ καρμπυρατερ...εγω το ψεκαζω και με νερο σκετο..),αν τραβαει αερα απο καπου,θα σου αλλαξει αμεσως η λειτουργια,θα πεσουν οι στροφες,θα ψιλορεταρει...κλπ...
|
αυτό θα κάνω (για την υπομονή....) ευχαριστώ για το tip για τις διαρροές , θα ενημερώσω για τυχόν νεότερα.
|
05-02-14, 16:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Δες μηπως ειναι κολλημενο το αξονακι του ρελαντι.Ειναι αυτο με τις περιεργες βιδες πανω στην πεταλουδα.Χαλασετες και καντες ισιες να μπορεις να τις ξεβιδωσεις.Αν ειναι μτχ η πεταλουδα μαλλον αυτο θα ειναι.Εμενα μου κραταγε ρελαντι 2000 στροφες.
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16663003 seconds (82,57% PHP - 17,43% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|