Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
εμπιστοσυνη σε κανεναν...
Παλιά 23-04-13, 18:09
nitrous79 Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 146
nitrous79 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εμπιστοσυνη σε κανεναν...

επεστρεψα παλι παιδια με πιο ευχαριστα νεα.το corollaki που πηρα πριν 20 μερες εχει τσαλακωμενο και ξεκολημενο το θολο τον αριστερο.το πηρα χωρις να το ελεγξω εγω εμπιστευτικα τον μηχανικο και τον φαναρτζη της γειτονιας που πηγαν και το (ειδαν..) το αμαξι το πηρα απο μαντρά αδερφικο φιλο συγγενη μου.
η ζημια ειναι περιπου 700 ευρω απο οτι μου ειπε φαναρτζης γιατι πρεπει να το ξηλωσουν και να το ισιωσουν στην καλιμπρα και να τα ξαναβαλουν ολα οπως πρεπει(ολα με τιμολογιο).
ευθυνη δεν παιρνει κανενας ο μαντράς λεει οτι εκανε εξυπηρετηση σε ενα φιλο του να του πουλησει το αμαξι.ο προηγουμενος ιδιοκτητης κανει τον κινεζο οτι ειχε χτυπησει μονο λιγο τον προφυλακτηρα.
εγω εχω ενα υπολοιπο με την μαντρα 1000ε σε γραμματια.τι μπορω να κανω και στους δυο?εκτος το αυτονοητο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-13, 18:37
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nitrous79 Εμφάνιση μηνυμάτων
επεστρεψα παλι παιδια με πιο ευχαριστα νεα.το corollaki που πηρα πριν 20 μερες εχει τσαλακωμενο και ξεκολημενο το θολο τον αριστερο.το πηρα χωρις να το ελεγξω εγω εμπιστευτικα τον μηχανικο και τον φαναρτζη της γειτονιας που πηγαν και το (ειδαν..) το αμαξι το πηρα απο μαντρά αδερφικο φιλο συγγενη μου.
η ζημια ειναι περιπου 700 ευρω απο οτι μου ειπε φαναρτζης γιατι πρεπει να το ξηλωσουν και να το ισιωσουν στην καλιμπρα και να τα ξαναβαλουν ολα οπως πρεπει(ολα με τιμολογιο).
ευθυνη δεν παιρνει κανενας ο μαντράς λεει οτι εκανε εξυπηρετηση σε ενα φιλο του να του πουλησει το αμαξι.ο προηγουμενος ιδιοκτητης κανει τον κινεζο οτι ειχε χτυπησει μονο λιγο τον προφυλακτηρα.
εγω εχω ενα υπολοιπο με την μαντρα 1000ε σε γραμματια.τι μπορω να κανω και στους δυο?εκτος το αυτονοητο!
του πάς το αμάξι με την εκτίμηση τις ζημιάς αν τα βρείτε έχε καλός αν όχι μπορείς να του κάνεις καταγγελία (δέν ξέρω ακριβώς)
στο προστασίας καταναλωτή ?
σε κάποια υπερεσία και δικαστικός
ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΑΤΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-13, 21:56
nitrous79 Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts Εμφάνιση μηνυμάτων
του πάς το αμάξι με την εκτίμηση τις ζημιάς αν τα βρείτε έχε καλός αν όχι μπορείς να του κάνεις καταγγελία (δέν ξέρω ακριβώς)
στο προστασίας καταναλωτή ?
σε κάποια υπερεσία και δικαστικός
ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΑΤΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
την εκτιμηση την εκανα με ολα αυτα που πρεπει να κανουν υποχρεωτικα και ολα γραμμενα και με τιμολογια(αλλα δεν πληρωνει).αλλα το καλο ειναι οτι μου ειπε κιολας οτι εγω φταιω που δεν το κοιταξα ο μηχανικος του και ο φαναρτζης του μαλλον δεν μετρανε που μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα εκτος απο ενα σερβις που ηθελε,και ο ιδιοκτητης πιο κινεζος και απο κινεζο,μου ειπε με λιγα λογια οτι το αμαξι αυτος το εδωσε ισιο και το στραβωσα η εγω η ο μαντρας.και αν θελω να μου κανει μια δηλωση οτι στο αυτοκινητο αυτο εβαζε τα παιδια του τοσο ασφαλες ηταν δηλαδη. :craz ylol
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-13, 22:02
Το avatar του χρήστη iempan
iempan Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη,Ελλαδα
Δύναμη Σεβασμού: 200
iempan είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τεραστιο λαθος που το πηρες χωρις να το ελεγξεις πρωτα εσυ και μετα ενας μηχανικος και ενας φαναρτζης της απολυτου εμπιστοσυνης σου (Ολοι εχουμε απο εναν)..Τωρα ετσι οπωε εγινε δεν ξερω αν μπορεις να κανεις και πολλα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-13, 22:13
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Δύναμη Σεβασμού: 237
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δυστυχώς μετά την απομάκρυνση από το ταμείο..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-13, 22:20
neoklis Offline:

http://www.dolceta.eu/greece/Mod1/-E...BC%CE%B1-.html
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-13, 22:36
nitrous79 Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iempan Εμφάνιση μηνυμάτων
Τεραστιο λαθος που το πηρες χωρις να το ελεγξεις πρωτα εσυ και μετα ενας μηχανικος και ενας φαναρτζης της απολυτου εμπιστοσυνης σου (Ολοι εχουμε απο εναν)..Τωρα ετσι οπωε εγινε δεν ξερω αν μπορεις να κανεις και πολλα.
απολυτο δικιο εχεις αλλα οταν συγγενης σου εγγυαται τα παντα για τον μαντρά δεν περιμενεις να εχει τετοια ζημια.εγω προσωπικα ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι με τετοια ζημια μου το δωσανε ξεροντας ποιος με ειχε παει εκει. πολλα δεν ξερω αν μπορω να κανω ακομα αλλα το 1000 που χρωσταω δεν θα το παρει ακομα το μονο σιγουρο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-13, 23:03
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ θα έκοβα επαφές με όλους (και με τον συγγενή)! Απαράδεκτα πράγματα για άνθρωπο δικό σου! Ο μαντράς έκανε την δουλειά του (αυτός που τον εξυπηρέτησε μάλλον ήταν πιο "κολλητός").
Κρίμα, τώρα τι να κάνεις; Αν είναι να μπλέξεις εφοδιάσου με υπομονή και καλό δικηγόρο και θα σου πει αυτός πως μπορείς να κινηθείς.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-13, 23:38
nitrous79 Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ θα έκοβα επαφές με όλους (και με τον συγγενή)! Απαράδεκτα πράγματα για άνθρωπο δικό σου! Ο μαντράς έκανε την δουλειά του (αυτός που τον εξυπηρέτησε μάλλον ήταν πιο "κολλητός").
Κρίμα, τώρα τι να κάνεις; Αν είναι να μπλέξεις εφοδιάσου με υπομονή και καλό δικηγόρο και θα σου πει αυτός πως μπορείς να κινηθείς.
ουτε ο ιδιος το πιστευει οτι μου εδωσε τετοιο αμαξι ηδη τσακωθηκανε,ο ιδιοκτητης κατηγορει εμενα και το μαντρά οτι ενας απο τους δυο εκανε την ζημια και ο μαντράς κατηγορει τον ιδιοκτητη οτι δεν του το ειπε ταχα και εμενα γιατι δεν το ελεγξα καλα.
για το κολητος εχεις δικιο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν περιμεναν μαντρας και ιδιοκτητης να το παω τοσο συντομα να το ξανακοιταξω σε φαναρτζη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-04-13, 07:48
neoklis Offline:

για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο ΄για εμένα φταίς και εσύ
όλα απο εκεί ξακινάνε πρίν το πάρεις το πάς σε δικό σου και έχεις την πλήρη ευθήνη για το τι αγοράζεις...
και εγώ μπορεί να λέω οτι το δικό μου είναι πένα και εχει αυτό και έχει και εκείνο
και αν το ψάξεις να είναι ΤΟ χρέπι..........
ενα θα σου πω στη ζωη μου έχω αλλαξει 14
το μοναδικό που μου το πούλησε μαντρασ (toyota)ήταν ενα corolla 1.6 sol 2002 (και αυτο το άφησα εκεί 2003) γιατι με είχαν τρακάρει και ντρεπόμουνα να αντικρίσω το πελάτι και να του λέω ψέματα
τελικά το αμάξι πουλήθηκε στην ΠΑΤΡΑ..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη neoklis : 24-04-13 στις 07:56.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16504312 seconds (82,60% PHP - 17,40% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com