Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 152
Νεος αλλα οχι με corolla
Kαλησπερα ειμαι ο Λαμπρος απο Καρδιτσα αλλα λογω δουλειας ζω στη Καλαματα...ειμαι το ειδος ανθρωπου που δεν εχει corolla αλλα θελει πολυ....
Εχω ερωτευτει μια ασημι διπορτη εγγλεζα Ε12 με ηλιοροφη απο τη Καρυστο αλλα πρεπει να δωσω πρωτα το δικο μου...colt cz3
Ενας φιλος εχει μια 5πορτη F/L ιαπωνεζα Ε12 και την εχω χαιδεψει λιγακι jdm φωτα πισω ζαντουλα cosei rt βαψιμο τα πισω φαναρια κλπ κλπ θα ανεβασω φωτο αργοτερα.
Στην οικογενεια υπαρχει toyota ενα rav4 του 05 με 280000χλμ απροβληματιστα χιλιομετρα οποτε ειμαι λατρης την εταιριας αλλα δεν ετυχε ακομη να παρω ενα...
Παλιοτερα ειχε μια σχεση μου απο το γαλάτσι mr2 μπλε με το 6αρι το σασμαν και εκει εβαλα δαχτυλο χαμηλωμα λευκο δερμα μεσα διπλη ελευθερας εξατμιση τερμα φιμε...μακραν οτι καλυτερο εχω οδηγησει...
Χαρηκα πολυ που σας βρηκα ελπιζω να μοιραστουμε πολλες εμπειριες μαζι.
Δύναμη Σεβασμού: 434
καλός μας βρήκες και σε βρήκαμε
πολλά παιδιά δέν έχουν τουοτα και είναι εδώ!!!!!!!!!!!!!
πάνω από όλα μετρά ο Ανθρωπος τώρα αν είχες και τουοτα θα ήταν ακόμα καλύτερα
καλά να περάσεις
Νεοκλής
Δύναμη Σεβασμού: 158
καλως ηρθες!!! κι εγω δεν ειχα corolla μεχρι πριν απο δυο βδομαδες! τωρα που απεκτησα ειμαι χαρουμενος και βρηκα την υγεια μου! σταθερη αξια. να το κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα συντομα!
Δύναμη Σεβασμού: 152
Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο τρεξιμο εγκεφαλικά και στεναχωρια δεν μπορεσα να βρω facelift 12αρα σε καλη κατασταση και στα χρήματα που ήθελα να διαθέσω για μοντέλο του 2006 και πίσω όποτε έβαλα κάτι παραπάνω και πήρα yaris 1.33 του 2009 με το εξάρι κιβώτιο από ιδιώτη...
Εντυπώσεις θετικές άλλα μόνο 3 μέρες το έχω στα χεριά μου όποτε δεν έχω δημιουργήσει εικόνα ακόμη....
Αυτό που με χαροποιεί πολύ είναι τα 6 λίτρα κατανάλωση εντός πόλης που βλέπω...