Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
προβλημα με την οπισθεν.. |
|
22-01-13, 00:37
|
|
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
προβλημα με την οπισθεν..
Καλησπερα παιδια.. Μου βγηκε μετα απο τοσα χρονια, και ενα προβλημα στο αμαξακι μου... Λοιπον οταν βαζω οπισθεν , την περνει κανονικα την ταχυτητα αλλα δν κανει το ηχιτικο μπιμπ και δεν αναβουν τα φωτα τις οπισθεν.. Μπορει να κανω μισο μετρο χωρις τπτ και μετα να βαραει κανονικα και να αναβουν τα φωτα.. Δεν το κανει παντα... Ξερουμε πως φτιαχνετε αυτο;; εχει κολησει τπτ και αν που;; Θελει ηλεκτρολογο;;; Η φτιαχνετε ευκολα μονοι μας;
|
22-01-13, 00:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Λογικά κάτι με την βαλβίδα της όπισθεν του σασμάν έχει σχέση. Μάλλον δεν κάνει καλή επαφή με την πρώτη και μετά μόλις γυρίσουν λίγο τα γρανάζια λειτουργεί.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
22-01-13, 00:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Εχει ξεκουμπωσει η φισα απο μπροστα. Αλλαξες προσφατα δισκο-πλατω μηπως; Γιατι και εγω ξεχασα να την κουμπωσω και δεν αναβαν φωτα και μπιπ μπιπ, μετα την αλλαγη. Βεβαια δε σχετιζετε ο δισκος, δεν ξερω τι μπορει να εκανες εκει πισω :Ρ
|
22-01-13, 00:47
|
|
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Εχει ξεκουμπωσει η φισα απο μπροστα. Αλλαξες προσφατα δισκο-πλατω μηπως; Γιατι και εγω ξεχασα να την κουμπωσω και δεν αναβαν φωτα και μπιπ μπιπ
|
οχι... ειχα αλλαξει πριν 3 χρονια... που ειναι αυτη η φισα;; Μηπως δεν κανει καλη επαφη να την κουμπωσω...
|
22-01-13, 10:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
πανω στο σασμαν εχει μια γκρι φισα με 2 καλωδια . την βγαζεις και απο κατω ειναι η βαλβιδα του σασμαν .
με ενα 24 καρυδακι την αφαιρεις και την καθαρισεις πολυ καλα με WD 40 και πανακια ,δωσε περισσοτερη σημασια στην μπιλιτσα που εχει στην μυτη της.
μπορει να χρειαστει να το κανεις κανα 2 φορες ακομα τον καθαρισμο αλλά θα δουλεψει ..
και άλλαξε βαλβολινες γιατι λερωθηκε απο τις παλιες βαλβολινες που εχεις μεσα.
22-01-13, 17:22
|
|
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
πανω στο σασμαν εχει μια γκρι φισα με 2 καλωδια . την βγαζεις και απο κατω ειναι η βαλβιδα του σασμαν .
με ενα 24 καρυδακι την αφαιρεις και την καθαρισεις πολυ καλα με WD 40 και πανακια ,δωσε περισσοτερη σημασια στην μπιλιτσα που εχει στην μυτη της.
μπορει να χρειαστει να το κανεις κανα 2 φορες ακομα τον καθαρισμο αλλά θα δουλεψει ..
και άλλαξε βαλβολινες γιατι λερωθηκε απο τις παλιες βαλβολινες που εχεις μεσα.
|
βαλβολινες αλλαζω καθε 30.000 χλμ. Το θεμα ειναι οτι εχει αρχισει το συχρονιζε και την ακουει λιγο.. Λες να παιζει ρολο αυτο;;;
|
|
απαντ |
|
22-01-13, 23:45
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντ
Βαλβιδα οπισθεν εχω αλλαξει και στις 3 Corolles που εχω, δεν παιζει ρολο η βαλβολινη...Εγω τις βαλβολινες καθε 20.000 τις αλλαζω κι ομως οι βαλβιδες τα φτυσανε...Ειναι αναλωσιμες και μια στο τοσο θελουν αλλαγη...
Τι σου παρουσιαζει το κιβωτιο σου και λες οτι εχεις θεμα με συγχρονιζε??
Σε ρωταω, μηπως μπορω να σου πω τη γνωμη μου, γιατι σε αυτα τα κιβωτια ειμαι αυθεντια, τα εχω ανοιξει και τα 3 τα δικα μου για επισκευες και εχω αρκετες γνωσεις σε αυτα τα σαζμαν...Βλεπεις, αμα παθαινεις, μαθαινεις, χαχαχα
|
23-01-13, 01:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Βαλβιδα οπισθεν εχω αλλαξει και στις 3 Corolles που εχω, δεν παιζει ρολο η βαλβολινη...Εγω τις βαλβολινες καθε 20.000 τις αλλαζω κι ομως οι βαλβιδες τα φτυσανε...Ειναι αναλωσιμες και μια στο τοσο θελουν αλλαγη...
Τι σου παρουσιαζει το κιβωτιο σου και λες οτι εχεις θεμα με συγχρονιζε??
Σε ρωταω, μηπως μπορω να σου πω τη γνωμη μου, γιατι σε αυτα τα κιβωτια ειμαι αυθεντια, τα εχω ανοιξει και τα 3 τα δικα μου για επισκευες και εχω αρκετες γνωσεις σε αυτα τα σαζμαν...Βλεπεις, αμα παθαινεις, μαθαινεις, χαχαχα
|
σε γρηγορες αλλαγες απο 3 σε 2 την γρατσουναει.. την περνει κανονικα αλλα ακουγετε σαν μν εχεις πατησει καλα το συμπλεκτη και ακουγονται τα γραναζια.. αμα την βαλεις ομαλααα κ ηρεμαα την περνει κανονικα.. και λιγες φορες απο 2σε 3..
|
|
απαντ |
|
23-01-13, 02:09
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντ
Αυτο το φαινομενο το παρουσιαζουν σταδιακα καθως φθειρεται το δισκο-πλατω, οσο περιεργο και αν σου ακουγεται...Δεν ειναι τα συγχρονιζε...
Μου το εχει κανει και μενα αυτο, και οταν στις 120.000 αλλαξα δισκο-πλατω νομιζα οτι ειχα και καινουργιο σαζμαν...
Ποσα χλμ εχεις με το δισκο σου?? Αμα εχεις καμια 80αρια με 100αρια χιλιαδες τοτε αυτο ειναι σιγουρα...Ομως δεν υπαρχει και λογος να το αλλαξεις αμα δε πατιναρει...Απλα οταν προβλεψεις οτι σε καποια αλλαγη θα σου γρατζουνισει, τοτε μη το ζορισεις...
Και οταν ερθει η στιγμη και αλλαξεις δισκο τοτε θα το δεις, θα μπαινουν ζαχαρη ολες οι ταχυτητες
|
|
|
|
23-01-13, 02:17
|
|
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Αυτο το φαινομενο το παρουσιαζουν σταδιακα καθως φθειρεται το δισκο-πλατω, οσο περιεργο και αν σου ακουγεται...Δεν ειναι τα συγχρονιζε...
Μου το εχει κανει και μενα αυτο, και οταν στις 120.000 αλλαξα δισκο-πλατω νομιζα οτι ειχα και καινουργιο σαζμαν...
Ποσα χλμ εχεις με το δισκο σου?? Αμα εχεις καμια 80αρια με 100αρια χιλιαδες τοτε αυτο ειναι σιγουρα...Ομως δεν υπαρχει και λογος να το αλλαξεις αμα δε πατιναρει...Απλα οταν προβλεψεις οτι σε καποια αλλαγη θα σου γρατζουνισει, τοτε μη το ζορισεις...
Και οταν ερθει η στιγμη και αλλαξεις δισκο τοτε θα το δεις, θα μπαινουν ζαχαρη ολες οι ταχυτητες
|
σχεδον 100.000 χλμ.. αλλαξα στις 120.000 και τωρα εχω 219.000χλμ.. Και με παραξενεψε γτ το προσεχω. Δεν τις τρωει καρφωτες η να μν του αλλαζω ποτε βαλβολινες.. Θα δειξει στην επομενη αλλαγη αν ειναι ετσι... Αν ξαναβγαζε τοσο γερο αμαξι η τουοτα θα ειχε εξαφανισει την αγορα....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17234802 seconds (80,51% PHP - 19,49% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|