Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΦΟΡΟΥΜ Οτιδήποτε έχει σχέση με το φόρουμ μας, όπως νέα, αναβαθμίσεις και τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος. |
|
|
|
ΕΡΩΤΗΣΗ.....!!!! |
|
16-01-13, 23:40
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΛΑΜΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΕΡΩΤΗΣΗ.....!!!!
καλησπερα , καλη χρονια, και παντα υγεια σε ολους τους φιλους,,,,,, ηθελα να ρωτησω εαν corolla αε111 (φωτο προφιλ) -χωρις air condition- εαν εχει φιλτρο καμπινας, και αν ναι ειναι πισω απ το ντουλαπακι..???? ευχαριστω εκ τον προτερων,,,,,,,,,,,,,,
-και κατι αλλο, μου κανει κολπα ο δεικτης βενζινης, δηλαδη σε στροφες ανεβοκατεβαινει μπορει και ενα τετραγωνακι, νομιζω οτι μπορει να ειναι το φλοτερ στο τεποζιτο, προσπαθησα να το βγαλω αλλα επανω στο καπακι του τεπιζοτου ειναι η τρομπα βενζινης κ τα σωλινακια καυσιμου, τι κανω σε αυτη την περιπτωση,,??????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stamosae86 : 16-01-13 στις 23:49.
|
18-01-13, 22:16
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
αλλαξα προσφατα φιλε σε ιδιο αμαξι που εχω και εγω δεν ειναι πισω απο το ντουλαπακι ειναι χαμηλα πανω απο τα ποδια του συνοδηγου και βγαινει καθετα αφοτου λυσειs ενα καπακι πρωτα. σε αντιπροσωπια συνηθωs δεν το αλλαζουν λογω ανικανοτηταs οποτε θα το εχειs καιρο απανω φανταζωμαι
|
18-01-13, 22:20
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Ζαχάρω
|
|
Συρταρωτο βγαινει δεν ειναι τπτ απλα θελει λιγη προσπαθεια να το λυγισεις λογω χωρου!!!Εχει 4 κλιψακια που πρεπει να βγαλεις καθως και το καπακι που το καλυπτει!!!
|
18-01-13, 22:50
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tolisvvtl-i
αλλαξα προσφατα φιλε σε ιδιο αμαξι που εχω και εγω δεν ειναι πισω απο το ντουλαπακι ειναι χαμηλα πανω απο τα ποδια του συνοδηγου και βγαινει καθετα αφοτου λυσειs ενα καπακι πρωτα. σε αντιπροσωπια συνηθωs δεν το αλλαζουν λογω ανικανοτηταs οποτε θα το εχειs καιρο απανω φανταζωμαι
|
Μα το ντουλαπάκι είναι πάνω απ' τα πόδια του συνοδηγού. Εκείνος ρωτάει στη στρογγυλοφάναρι που έχει, που είναι χωρίς air-condition, αν έχει φίλτρο καμπίνας.
Πάντως φίλε Στάμο, η καλύτερη λύση για να μάθεις αν έχει, είναι να πέσεις από κάτω και να ρίξεις μια ματιά!
|
19-01-13, 00:46
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
οχι πισω απο το ντουλαπακι για μην το βγαλει αν εβγαινε κιολαs, γιατι δεν εχει σχεση με το φιλτρο οπωs οι νεοτερεs κορολλα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolisvvtl-i : 19-01-13 στις 21:55.
|
20-01-13, 18:10
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΛΑΜΙΑ
|
|
φιλοι μου ευχαριστω για τις απαντησεις, θα το κοιταξω μονος μου, γιατι οντως στις αντιπροσωπιες τις περισσοτερες φορες ζημια κανουν κ οχι καλο,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!! και το θεμα του ντεποζιτου,,?? καμια ιδεα- γνωμη τι μπορει να ειναι..???
|
20-01-13, 23:37
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Ξεκίνησε να σ το κάνει ξαφνικά να ανεβοκατεβαίνει ο δείκτης? και εμένα μ παίζει σε απόκλιση μιας βελόνας πανω/κάτω στις στροφές κ μ ανάβει η ρεζέρβα πολύ ψηλά. Έχει να κάνει με το φλοτέρ. Για να δεις το φλοτερ λύνεις τις βίδες στο κυκλικό καπάκι και βγάζεις με πολύ προσοχή την αντλία βενζίνης με το φλοτερ. ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον αισθητήρα που δίνει την ένδειξη αλλα δεν νομίζω να επηρεάζεται από κάτι. ρίξε πάντως μια ματιά με προσοχή μην στραβώσει το φλοτέρ και σ αλλάξει τον δείκτη.
|
24-01-13, 01:53
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΛΑΜΙΑ
|
|
ξεκινησε πριν 1-2 βδομαδες, κ οταν το παλεψα, στο καπακι του τεποζιτου ειναι η τρομπα κ τα σωλινακια βενζινης, πανω στο καπακι, κ πειδη ηταν δυσκολο να το βγαλω, δεν το εβγαλα γιατι φοβηθηκα μην κανω ζημια, η αποκλιση που μ κανει ειναι απο γραμη σε γραμη ( π.χ ενα τετραγωνακι,) ,,,
|
24-01-13, 02:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ετσι κανει..ειδικα αν εισαι και κατω απο την μεση..ακομα χειροτερα.
24-01-13, 13:26
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Να το βγάλεις δεν είναι πολύ δύσκολο, πρέπει αφου λύσεις τις βίδες στο στρογγυλό καπάκι, μετά ξεσφίγγεις το ρακόρ από το σωληνάκι που στένει καύσικο και λύνεις το σφιχτήρα της επιστροφής. Το μόνο που μπορει να σε δυσκολέψει (εμένα με δυσκόλεψε) είναι η φύσα που πάει στην αντλία που αν θυμάμαι καλά είναι λίγο δύσκολη στο να ξεκουμπώσει.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση |
MARMEL |
OFF TOPIC |
10 |
21-01-11 19:31 |
ΕΡΩΤΗΣΗ |
arme72 |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
4 |
26-04-09 18:40 |
ερωτηση??????? |
urban |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
8 |
09-02-09 10:11 |
Ερωτηση |
sakis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
06-09-06 21:11 |
Ερωτηση!!!! |
KostaSR |
TOYOTA COROLLA KE30 |
26 |
25-05-06 13:11 |
Page generated in 0,16425991 seconds (81,85% PHP - 18,15% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|