Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 182
Κόψημο ελατηρίων...
Σήμερα είχα μια διαφωνία με ένα παιδί για το κόψιμο των ελατηρίων των αμορτισέρ και θα ήθελα και την δική σας γνώμη. Είναι σωστό το να κόβεις τα ελατήρια των αμορτισέρ? Πατάει καλά το αμάξι?...
Δύναμη Σεβασμού: 199
ελατηρια
μην κανεισ τετοιο τραγικο λαθος. μηλαω απο εμπειρια διοτι εμενα μου τα εκοψε ενας για καλυτερα και τελικα εφτασα σε σημειο να παθω ζημια και τα ξανα αγωρασα απο την αρχη. παντα σου μηλαω απο εμπειρια γιατι την πατισα. και οποιοσ σου πει αυτος ειναι μαστωρας και δεν θα εχει διαφωρα ριξε ακυρο. για επειβεβεωση ηταν ενας πολυ φιλος μαζι μου απο το club εκεινην την μερα και μπωρει να σε επειβεβεωσει αν το θελει ο ηδιος.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
τα ελατηρια οταν τα κοψεις ειναι αχρηστα.πρωτον δεν πατανε σωστα και σε καθε στροφη εισαι 50/50 να ξεκουμπωσουν απο τα πιατελα και να πας αδιαβαστος....Ακομα ομως και ποτε να μην ξεκουμπωσουν...το σιγουρο ειναι οτι δεν δουλευουν σωστα μιας και μειωνεις τις σπειρες αρα και δυναμη επαναφορας ,χωρις να παχαινει το ελατηριο ωστε να ναι ποιο δυνατο εστω και με λιγες σπειρες.Αποτελεσμα: χαμηλοτερο ελατηριο=μικροτερη διαδρομη+ πιο αδυναμη επαναφορα=κοπανημα εντονο και χειροτερη προσφυση....
Παιδιά συμφωνώ μαζί σας. Δεν τα έκοψα εγώ αλλά ούτε είχα σκοπό να τα κόψω. Ο φίλος μου τα έκοψε σε ένα honda και επέμενε ότι ήταν σωστό και χωρίς πρόβλημα. Και το έκανα θέμα για να δω αν έκανα λάθος αλλά και για να μάθω και πιο σωστά το τι γίνετε...
Δύναμη Σεβασμού: 178
για μενα ειναι η μεγαλυτερη καγκουρια, χωρια τους κινδυνους που εχουν ηδη αναφερθει, αστο καλυτερα κατα την γνωμη μου, αν θες κι αλλο χαμηλωμα, η βρες καπου που να τα "επαναρυθμιζει" αναλογα τις απαιτησεις του πελατη, η παρε coilovers απο το να παιζεις με την ζωη σου και των τυχον επιβατων
Δύναμη Σεβασμού: 377
Και μονο που ανοιξε αυτο το topic επρεπε ο κερατσινιωτης να φαει ban ..
Δεν χρειαζεται καν να το συζηταμε,ειναι μεγαλη μαλακια να κοπουν τα ελατηρια.
Στο κατω κατω αν θες να το χαμηλωσεις βαλε 5νταποντα.
Δύναμη Σεβασμού: 380
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
τα ελατηρια οταν τα κοψεις ειναι αχρηστα.πρωτον δεν πατανε σωστα και σε καθε στροφη εισαι 50/50 να ξεκουμπωσουν απο τα πιατελα και να πας αδιαβαστος....Ακομα ομως και ποτε να μην ξεκουμπωσουν...το σιγουρο ειναι οτι δεν δουλευουν σωστα μιας και μειωνεις τις σπειρες αρα και δυναμη επαναφορας ,χωρις να παχαινει το ελατηριο ωστε να ναι ποιο δυνατο εστω και με λιγες σπειρες.Αποτελεσμα: χαμηλοτερο ελατηριο=μικροτερη διαδρομη+ πιο αδυναμη επαναφορα=κοπανημα εντονο και χειροτερη προσφυση....
Τραγικο λαθος ....
+1000......... απαντήθηκε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 04-12-12 στις 22:04.
Το δημιούργισα αυτό το θέμα για να μάθω καποια πράγματα σε μία διαφονία που είχα και ήθελα να ξέρω αν όντως ήμουν σωστός στην αποψή μου ή όχι... Αλλά δεν το έκανα εγώ... Εγώ δεν είμαι υπέρ στο κόψημο... Φίλος μου το έκανε και επέμενε ότι ειναι σωστο
Δύναμη Σεβασμού: 178
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keratsiniotis
Το δημιούργισα αυτό το θέμα για να μάθω καποια πράγματα σε μία διαφονία που είχα και ήθελα να ξέρω αν όντως ήμουν σωστός στην αποψή μου ή όχι... Αλλά δεν το έκανα εγώ... Εγώ δεν είμαι υπέρ στο κόψημο... Φίλος μου το έκανε και επέμενε ότι ειναι σωστο
ησουν πολυ σωστος και ευχομαι ο φιλος σου να λογικευτει και να τα αλλαξει!