Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 311
Τιμονια που ταιριαζουν στα corollakia.....
Παιδια ξερει κανενας ποια τιμονια ταιριαζουν σε στρογγυλοφαναρο περα απο του G6.
Πχ απο rav, celica, auris κτλ και εννοειτε να δουλευει και ο αεροσακος
Βασικα το προβλημα πρεπει να ειναι στα σηματα-ρευματα για τον αεροσακο οποτε οι γνωστες ηλεκτρολογικων ας δωσουν τα φωτα τους!
Δύναμη Σεβασμού: 420
πλακα πλακα θα θελα την τιμοναρα του rav4 mk2 στο corolla μου...
και απο ε12 που χει βαλει ο φανης ωραιο δειχνει...
γενικα οτι και να βαλεις στι στρογγυλοφαναρο θα δειξει,το χειροτερο τιμονι εχουμε
Δύναμη Σεβασμού: 311
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
πλακα πλακα θα θελα την τιμοναρα του rav4 mk2 στο corolla μου...
και απο ε12 που χει βαλει ο φανης ωραιο δειχνει...
γενικα οτι και να βαλεις στι στρογγυλοφαναρο θα δειξει,το χειροτερο τιμονι εχουμε
Οντως ειναι ασχημο..... απο celica μπαινει το ειδα σε ξενο forum.Αλλα απο auris ???????
Δύναμη Σεβασμού: 233
εμενα μαρεσει!το καλυτερο που εχω δει ειναι απο levin,ειναι τρικολωνο με αεροσακο αλλα πανακριβα το βρισκω απο ιαπωνια...δε λεει,και θα θελει και αλλη σερπατινα για να δουλεψει ο σακος!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
Και γιατί δεν βάζετε του G6 facelift που ταιριάζει σίγουρα?Ενας λόγος που πήρα το συγκεκριμένο αμάξι ήταν ότι το εσωτερικό του μου άρεσε πολύ σε σχέση με την απλή έκδοση.
Δύναμη Σεβασμού: 420
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
Και γιατί δεν βάζετε του G6 facelift που ταιριάζει σίγουρα?Ενας λόγος που πήρα το συγκεκριμένο αμάξι ήταν ότι το εσωτερικό του μου άρεσε πολύ σε σχέση με την απλή έκδοση.