Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Aionovios
Καλημερα. Λεγομαι Πανος ειμαι απο την Λαμια. Εδω και ενα μηνα εχω στα χερια μου ενα corollaki ΄99 1300cc με τους 88 ιππους (οχι το g6r). Ειναι τελειως μαμα... ομως εχω βρει καποια θεματακια, η θερμοκρασια δεν μου ανεβαινει συχνα (στην μεση) η αν ανεβει πεφτει παλι προς το cold, σκεφτομαι οτι θα ειναι θεμα θερμοστατη, και ρουφαει παρα πολυ (βενζινη) κανω περιπου 70χλμ με 10 λιτρα. Ελπιζω να μου δωσετε τα φωτα σας. Κατι ακομη τι φιλτρο και εξατμιση μου προτινετε με ενδιαφερει περισσοτερο ο ηχος . ευχαριστω εκ τον προτερων.
|
Φίλε Πάνο καλωσόρισες στο forum και καλή διαμονή.
Σχετικά με τη θερμοκρασία, είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με την corolla 101 '95 1300cc που είχα πιο παλιά.
Χαλάει ένα λαστιχάκι που έχει ο θερμοστάτης στο κέντρο και περνάει το κρύο νερό.
Μόνο που καλά θα είναι να βάλεις έναν γνήσιο γιατί και πολύ ακριβός δεν είναι σαν ανταλλακτικό και δεύτερο οι ιμιτασιόν δείχνουν σαν παιχνιδάκια μπροστά του (όσοι τυχόν έχουν δει και τους δυο δίπλα δίπλα έχουν δει και τη διαφορά) + το ότι για πχ 5-10 ευρώ παραπάνω θα είναι κρίμα να "πάρεις καμία φλάντζα ή κανένα καπάκι στο χέρι".
Όσο για την κατανάλωση όντως είναι υψηλή. Εμένα εντός πόλης με "σταμάτα-ξεκίνα" μου έβγαζε σίγουρα 100χλμ με 10 λίτρα. Όλο το προγούμενο ισχύει αν δεν έχεις πάρα πολύ βαρύ πόδι....
Πάντως αυτό το τελευταίο θέλει ψάξιμο και σηκώνει βελτίωση.