Γεια σας παιδια και παλι
Επιτελους μετα απο αρκετο καιρο σας παρουσιαζω και εγω το corollaki μου, εστω με φωτογραφιες που εβγαλα οταν το πρωτοπηρα :Ρ Γιατι να βγαλω νεες δε με βλεπω συντομα να αξιωνομαι :Ρ
Απο τοτε βεβαια εχει υποστει μια και μονο αλλαγη. Μπηκαν φιμε και βγηκαν εννοειτε τα αυτοκολλητακια απο πισω και στο πισω δεξια παραθυρο που ειχε ο προηγουμενος κατοχος, και επισης μπηκε και μια κεραια (μαμισια γιατι την επισης μαμισια καταφερα και την εσπασα :Ρ) προσφορα του Fanis :Ρ
Το αμαξι ειναι μαμα μηχανικα. Μονο ζαντες αλλες εχει (ΟΖ δεν εχω ιδεα ποιες). Η εξατμιση δεν εχω ιδεα αν ειναι η εργοστασιακη του καθως δεν ξερω πως εβγαινε το αμαξι, ειδαλλως ειναι απλως εφετζιδικη καθως δεν ειναι ουτε ελευθερας και ουτε ακουγεται και τιποτα ουτε με γκαζι ουτε χωρις :Ρ
Ψαχνομαι για καποιες ακομα πινελιες αλλα παντα στη σωστη τιμη και μονο αν εχω κατι να κερδισω απο αυτα
(Hχεια (εχω ενισχυτη, πηγη, sub), Xenon, Εξατμιση τελικο -ισως και μεσαιο αν και δε νομιζω να κερδισω κατι τραγικο απο μεσαιο- παντα ελευθερας + φιλτρο ελευθερας -ισως K&N στο φιλτροκουτι εκτος και αν βρω τιποτα αλλο) Και σιγουρα θα φυγω απο τα αμορτισερ που εχει, αν θυμαμαι καλα τα Koni τα κοκκινα (το ενα θελει και επισκευη).. Κοιταω να βαλω τα κιτρινα αν τα βρω σε οκ και χαμηλη τιμη ή τα Kayaba AGX, παντα ρυθμιζομενα να βολευτω στα γουστα μου. Τωρα μελλοντικα δε νομιζω να χρειαστει κατι. Το αμαξι παει τζετ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. Επισης εχω και Silver Card :P
H εκδοση ειναι: 1600cc 110ps G6R F/l. Περιμενω για προτασεις, αποψεις και σχολια (ννναι.. :Ρ)
Κωστας