Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Δερμα ή δερματινη και που;; |
|
24-10-11, 17:48
|
|
|
|
Περιοχή:
made in athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δερμα ή δερματινη και που;;
Καλησπερα σε ολους!
Ενδιαφερομαι να ντυσω τα καθίσματα και τα πλαινα panels μου με δερμα ή δερματινη...Θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας για αυτα τα 2 υλικα..πιο προτείνετε,γιατι κτλπ...και αν ξερετε καποιον που να κανει σωστα αυτη τη δουλεια,που και ποσο κοστιζει πανω κατω..ευχαριστω!!
|
24-10-11, 17:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εγώ δεν ξερω που ουτε τιμες, θα πω μονο πως καλυτερα να μην κανεις τπτ, γιατι το δερμα ειναι ακριβο, η δερματινη ποιο φτηνη, αλλα και τα 2 τον χειμωνα κρυωνεις και το καλοκαιρι σκας!!! μιλαμε μουσκεμα γινεσαι! εμενα εχει δερματινη με το σημα της toyota, ετσι την πηρα την corolla και μερικοι μου ελεγαν να την ξηλωσω! εχω αναγκαστει να βαλω καλυματα απο πανω προχειρα στα μπροστινα αλλιως υποφερεις το καλοκαιρι! βγαζουν πολυ ζεστη! λογικά βαζουν οι ταπετσέρηδες! δες μια φωτο :
|
24-10-11, 17:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Αν έχεις μεράκι για τέτοια δουλειά, σου προτείνω δέρμα και όχι δερματίνη.
Το δέρμα σαφώς και είναι κατά πολύ πιο ανθεκτικό από την δερματίνη.
Κοστίζει πάρα πολύ (δεν ξέρω ακριβώς) κάπου στα €1.500 και ίσως και παραπάνω.
Η δερματίνη στα δύο χρόνια θα είναι για πέταμα, γι' αυτό και κοστίζει από €140,00 έως €160,00.
Θα γεμίσει με ζάρες, θα ξεφτίζει και θα έχει "σακουλιάσει".
|
24-10-11, 18:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν χαλαει τοσο ευκολα Speed! εγω εχω το αμαξι απο το 2008 οποτε ηδη εχει περασει 2 χρονια και την εχουν βαλει χρονια πριν! απλα δεν ειναι σαν το δερμα ποιοτικώς. Επισης υπαρχουν διαφορα σπρευ γιαλυστικα, καθαριστικα κτλ, δεν εχω βαλει τπτ ακομα εγώ. Οπως βλεπετε και στην φωτο μια χαρα ειναι. Το βασικο προβλημα ειναι αυτο που ειπα, ειτε ειναι δερμα ειτε ειναι δερματινη. Και καλα το Χειμωνα αλλα το Καλοκαιρι η κατασταση ειναι ελεεινη!!! και μην διανοηθει κανεις να καθετε με βρεγμενα ρουχα μετα απο μπανιο πανω χωρις να βαζει κατι αλλο επανω τους γιατι τα αλατα θα καταστρεψουν την δερματινη-δερμα. Αν δεν την προσεχουμε παντως σιγουρα μπορει να χαλασει ποιο ευκολα απο το δερμα, αλλα οχι οτι αυτα που λες δεν γινονται και σε δερμα!
|
|
|
|
24-10-11, 18:04
|
|
|
|
Περιοχή:
made in athens
|
|
αυτο με απασχολει με τη δερματινη!οτι ισως φθαρει γρηγορα(ξεβαψει κλπ),αλλα απ την αλλη το κοστος του δερματος που μου ειπες ειναι απογορευτικο...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Δεν χαλαει τοσο ευκολα Speed! εγω εχω το αμαξι απο το 2008 οποτε ηδη εχει περασει 2 χρονια και την εχουν βαλει χρονια πριν! απλα δεν ειναι σαν το δερμα ποιοτικώς. Επισης υπαρχουν διαφορα σπρευ γιαλυστικα, καθαριστικα κτλ, δεν εχω βαλει τπτ ακομα εγώ. Οπως βλεπετε και στην φωτο μια χαρα ειναι. Το βασικο προβλημα ειναι αυτο που ειπα, ειτε ειναι δερμα ειτε ειναι δερματινη. Και καλα το Χειμωνα αλλα το Καλοκαιρι η κατασταση ειναι ελεεινη!!! και μην διανοηθει κανεις να καθετε με βρεγμενα ρουχα μετα απο μπανιο πανω χωρις να βαζει κατι αλλο επανω τους γιατι τα αλατα θα καταστρεψουν την δερματινη-δερμα. Αν δεν την προσεχουμε παντως σιγουρα μπορει να χαλασει ποιο ευκολα απο το δερμα, αλλα οχι οτι αυτα που λες δεν γινονται και σε δερμα!
|
οντως οι δικες σου φαινονται μια χαρα!!ισχυει αυτο που λες για χειμωνα-καλοκαιρι αλλα αισθητικα ειναι πολυ πιο ωραιο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 24-10-11 στις 18:23.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
24-10-11, 18:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ειναι ποιο ωραια αλλα αναγκαζομαι να εχω αλλα καλυμματα επανω οποτε ειναι δωρον αδωρον!!! βεβαια βγαινουν ευκολα οποτε αν θελω να κανω μια ποιο "επισημη" εξοδο τα βγαζω απλά! δεν θελω με ρουχα δουλειας κτλ να καθομαι πανω στην δερματινη! γιαυτο ειπα πριν ειτε ειναι δερμα ειτε δερματινη πρεπει να την προσεχουμε! αλλιως θα παθει οτι ειπε ο Speed! δυστυχως το κοστος στο δερμα ειναι εντελως απλησιαστο! γιαυτο οσοι βαζουν μετα συνηθως πανε σε δερματινη!
|
24-10-11, 18:29
|
|
|
|
Περιοχή:
made in athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Ειναι ποιο ωραια αλλα αναγκαζομαι να εχω αλλα καλυμματα επανω οποτε ειναι δωρον αδωρον!!! βεβαια βγαινουν ευκολα οποτε αν θελω να κανω μια ποιο "επισημη" εξοδο τα βγαζω απλά! δεν θελω με ρουχα δουλειας κτλ να καθομαι πανω στην δερματινη! γιαυτο ειπα πριν ειτε ειναι δερμα ειτε δερματινη πρεπει να την προσεχουμε! αλλιως θα παθει οτι ειπε ο Speed! δυστυχως το κοστος στο δερμα ειναι εντελως απλησιαστο! γιαυτο οσοι βαζουν μετα συνηθως πανε σε δερματινη!
|
στο δικο σου ειναι καλυματα δερματινης?ή ειναι ραμενο πανω στο καθισμα?
μηπως γνωριζεις καποιο καταστημα?
|
24-10-11, 19:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ειναι ραμμενα μαλλον! δεν ξερω αν κανω να το τραβηξω δεν βγαινουν παντως, απο καταστημα δεν ξερω, εχω δει ενα στα κατω Πατησια ειναι αναμεσα σε εναν καθετο δρομο στην Βικελα και την Νιρβανα αλλα δεν ξερω πως τον λενε! κανει και βιολογικους καθαρισμους!
|
24-10-11, 20:34
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Έχω βάλει τα ίδια με του NikiforosGT το 2006. Τότε μου κόστισαν 180€. Είναι δερματίνη και ήρθαν έτοιμα για το αυτοκίνητο μου. Απλά τα τοποθετήσαμε.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα τους και δεν το μετάνιωσα καθόλου.
Το μόνο κακό είναι αυτό που ανέφερε και ο NikiforosGT, το χειμώνα είναι παγωμένα και το καλοκαίρι καίνε τρομερά!
|
30-10-11, 10:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Πιστευω οτι το χειμωνα παλευονται, το καλοκαιρι ομως....κολλαει το δερμα σου πανω στην δερματινη....ιδρωνεις....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16819906 seconds (82,38% PHP - 17,62% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|